maanantai 26. maaliskuuta 2012

VINKKI! Vieläkö haalarit iskee?


Eilen sunnuntaina en yksinkertaisesti ollut kykenevä kirjautumaan koneelle. Kiitoksia krapulan joka veti minusta mehut ihan tyystin pois. Ootte ihan kiitettävästi laitellut mulle kysymyksiä täällä ja niitä saa toki laitella lisääkin. Lupaan vastailla niihin vielä tällä viikolla. Vilkaisin nopeasti sähköpostiin ja ajattelin että nyt oli sen verran hyvä diili tarjolla että ajattelin vinkkailla teillekkin, koska kuukausi takaperin täällä mun blogissa vietettiin varsinaista "kuherruskuukautta" haalarien kanssa kun sain kokeiluun Ziperall-merkkisen söpöliinin ja jaoin teillekkin yhden mallin. Vieläkö joku on vailla omaa halaaria ja vieläkö haalarit iskee?


Groupon.fi (eli mesta mikä tarjoaa lahjakortteja huimilla alennuksilla päivittäin) tarjoaa tänään tuonne inOne-sivuille 111€ lahjakortin vain hintaan 45€. Eli sä siis saat alennusta 59%! Tarjous on voimassa enää vain noin 14 tuntia, joten kannattaa hyödyntää se nopeasti. 

Kokosin tohon muutaman oman lempparin tuolta sivuilta. Ja jos / kun tuollaisen saisi nyt kotiutettua vain 45 eurolla kotiin niin.. mun on pakko sanoa että haalarit iskee vielä ja voisin kyllä harkita itsekkin toisen hommaamista, koska tällä hetkellä tuo yksi haalari tuntuu niin kovin vähäiseltä kun sitä pitäisi tosiaan jossain vaiheessa pestäkkin :D 


Mahtavaa viikon alkua! Palaillaan tänään vielä myöhemmin, koska viikonloppu täällä blogissa oli hieman hiljainen kiitos minun. Koitan katsella josko mulla olisi jotain materiaalia jota kehtaan/saan julkaista täälläkin:)

7 kommenttia:

  1. Voi ei aivan ihania haalareita ja vain 45 e !
    Näitä tarjouksia tulee aina sillon ku mulla eioo penniäkään ! Pherkule >:(

    VastaaPoista
  2. Aaa tilaukseen meni! Kiitos vinkistä! Missä kaikissa tälläsissä diili-jutuissa oon mukana, kun sulta tulee näitä tosi usein! :D

    VastaaPoista
  3. yhyyy. mäki haluun. muttei oo rahaa. ):

    VastaaPoista
  4. mää tarviin apua.. siis saako kaikki lahjakortin? Ja siis mistä sivulta voin tilata ja valita minkä ostan??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "HAALARIT -LAHJAKORTTIIN PÄÄSET SUORAAN TÄSTÄ!" tuosta kun klikkaat pääset lahjakortti sivuille, siellä on helpot ohjeet ja voit ostaa sieltä lahjakortin joka maksaa 45 euroa :)

      Kun sä saat lahjakortin sun sähköpostiin niin sieltä tulee sitten ohjeet milloin ja miten pääset käyttämään lahjakorttisi tuolla http://inonestore.fi/ sivuilla :)! Ja kaikki siis saavat lahjakortin ostaa, mutta huomaathan että diili on voimassa enää noin 7 tuntia.

      Poista
  5. aaa,kiitos paljon!<3 Ostin lahjakortin (:

    VastaaPoista
  6. Ostin marraskuussa samaisen haalarin joka silloin mainostettiin että "osta joululahjaksi" ja pienen pieni teksti että haalari toimitetaan helmikuussa.
    Nyt on maaliskuun 27pv,enkä ole vieläkään saannut postia.
    Em yritys vastaa todella huonosti sähköposteihin,olen ollut myös yhteydessä Grouponiin(useasti molempiin)
    Tämä vaan tiedoksi että kannattaa suhtautua varauksella kyseiseen haalari kauppaan,saas nähdä jäänkö ilman.

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com