lauantai 28. huhtikuuta 2012

+23 hereillä & nyt kutsuu Tallinna!


Oon ollut hereillä nyt kohta 23 tuntia. Mä kyllä koitin nukkua ennen työvuoroani, mutta turhaan. Edessä on vielä monta tuntia hereillä sillä lähden tästä nyt suoraan terminaaliin ja Tallinnaan. Mä lupaan pyhittää koko sunnuntain vain ja ainoastaan nukkumiseen. Maanantaina sitten muuttuu taas Saarisen rytmit hiemaksi aikaa kun teen ma-pe duunia täällä maikkarilla päivällä 8 tuntia. Se varmana näkyy myös täällä blogissa ja mä oonkin taas uusien haasteiden edessä että miten saan mahdutettua tähän rytmiin niin tämän blogin,salin,kodin,vapaa-ajan. Plaa. Mä en kuitenkaan nyt tässä tilanteessa, 23 tuntia hereillä olleena ole ehkä maailman välkyin ihminen miettimään näitä asioita. 

Nyt juoksen dösärille ja otan suunnaksi keskustan. Ihana nähdä S,J,J,M,L,K. Ihan mieletön sakki lähdössä reissuun. Toivottavasti muut on saanu nukutuksi. 

Blogi hiljenee täksi päiväksi, koska en kerjennyt ajastamaan teille tuota tulevaa postausta hiuksista. Mutta oikeen aurinkoista lauantaita kaikille. Love ya! 

*) jos joku miettii millä tää kuva on otettu niin kyse on Samsung Galaxy 2 -puhelimesta, mutta siinä on vaan törkeen makeet nahkaiset kuoret joilla mä suojaan puhelimen tuon tulevan laivareissun aikana.. viimeksi kun onnistuin laivalla rikkomaan puhelimeni näytön. Shit! 

4 kommenttia:

 1. blondit hiukset on makeet ! (: tunnistaks ihmiset suo muuten jossain ulkona enää ja tulee juttelee ?

  http://hetaheartyou.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. <3 Niko,oikein mukavaa matkaa ja varmasti sunnuntaina maistuu sulle uni ... :o)


  PÄIVI JA SALMARI ;) :)

  VastaaPoista
 3. Moi!
  Mistä oot hommannu noi kuoret? näyttää ihan tosi käteviltä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellou:)

   Noi kuoret on ostettu Gigantista ja ne maksoi about 20e :) Noi on todella kätevät ja niissä on vielä sellaiset korttitaskut mihin saa esim. muutaman tärkeän kortin jotka sitten kulkevat aina puhelimen mukana :)

   Poista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com