perjantai 27. huhtikuuta 2012

BLÖNDIIIIIIII!
En malttanut olla esittelemättä uusia hiuksiani. Saatte niistä parempaa kuvaa heti kun järjestelmäkameramme kotiutuu idästä ja hieman tarkempaa sepustusta reissusta ja muutamasta ylläristä jotka sain kotiin. Mutta tosiaan värinpoistolla alotettiin ja sitten sävytettiin.

Hiukseni laitetaan siis täällä ja kiitos kuuluu Jerelle. Tämä kaikki on toteutettu yhteistyössä, jos joku ihmettelee mun suurta halua pitää kamalaa haloa mun hiuksista täällä blogin puolella. Faktahan on se että mä tekisin sen enivei, koska mun mielestä yksi tärkein juttu ihmisillä on hiukset. Ja niistä tulisi pitää parhaansa mukaan huolta. Ps. Ei kotivärjäyksiä, koska se ei koskaan tiedä mitään hyvää.

(09)-753 0552 soittakaa, ne auttaa teitä ammattitaidolla tuolla Voxyssa :)

Palaan vielä myöhemmin niiden kuvien kanssa ja esittelen hieman uutuuksia joista yksi jo tuossa kuvassa hieman vilahtikin. Rakkautta taas!


13 kommenttia:

 1. Noi on kivat, mut tykkäsin enemmän niistä entisistä (:

  VastaaPoista
 2. Vau tosi hyvän näköinen olet blonditukassa,vaikka ihan sama minkä väriset hiukset sul on olet aina yhtä komea mies<3

  VastaaPoista
 3. Ihanat hiukset♥ Mut olisit laittanu tohon vähän ruskeeta ni ois sopinu paremmin koska sulla kuitenkin todella tummat kulmat! Mutt noi sopii sulle silti =)

  VastaaPoista
 4. Näähän on sitten tosi paljon kivemmat kun muutaman päivän päästä tulee hieman juurikasvua niin ei ole niin "blondin" oloiset:) Mut tykkään hurjasti! Joo, noi kulmat on aika tummat, mutta toisaltaan se antaa sellainen "jännä" vipan noihin hiuksiin:) Tiedän että niihin nyt varmana kiinnittyy enemmän katse jengillä.. mutmut.. :D

  VastaaPoista
 5. must näytät paremmalta tummal tukalla :(

  VastaaPoista
 6. Siks just äänestinki et en tykkää kun musta ei vaan passaa tummat kulmat ja blondit hiukset.. mut nii voi ollakki paremman näkönen sit ku tulee juurikasvua :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä noi blondit Nikolle sopii kivasti kanssa, vaikka itse tykkäisin enemmän tummista!
  Mutta hyvät ne noinkin / tolla värillä on. (':

  VastaaPoista
 8. Ihana kesäinen blondi, mä tykkään. :)

  VastaaPoista
 9. Blondi sopii sulle aivan sairaan hyvin. :D PS. Voisit twitteriäki päivitellä(;

  VastaaPoista
 10. Nikooo, vanhat oli kivemmat :<

  VastaaPoista
 11. Mulla taas toimii kotivärjäys tosi hyvin. Monella esim vaalennuksessa aina käy se että päältä keltaset ja sitte ne tavallaan liukuu hienosti niin että pituudet on oranssit ja latvat ruskeet :-D Mulla värjäytyy aina tasasesti, sillonki ku värjäsin mustasta vaaleeksi niin ihan tasasen keltaset ekalla värinpoistolla. Tietenki menisin kampaajalle laittaan jos varaa ois :) Siellähän ne parhaat tulokset saa jos kampaaja osaa hommansa!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com