keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

@ keskustassa


Käytiin keskustassa T:n kanssa. Hullut Päivät olivat nimensä veroiset ja koska meistä kumpikaan ei oikeen mitään etsinyt ja itsehän olen ostoslakossa, päätimme suunnata mahdollisimman kauan keltaisten muovipussien vilinästä.
Muurahaiset vilisee keltaisten pussien kanssa rikospaikalta pois. Mummot on pahimpia. Ne tönii,kiskoo,huutaa ja kun niille sanoo takaisin jotain ne vetää ässän hihastaan; "..mutta kun mä oon eläkeläinen!".


Mentiin syömään pastat tuonne mun uuteen lemppariin. Mä koitin houkutella että oltais ostettu kuoharipullo, mutta molemmat totesi että salille pitäisi raahautua.. ja mä en tiedä miten ne ottaisi mut tuolla elixialla vastaan jos menisin sinne humalassa? Me kuitenkin ravattiin kassit kädessä ympäri keskustaa, joten mä luulen että mun tämän päivän kuntoilut on tehty ja pidän välipäivän salilta.

..Se siitä mun ostolakosta. Sorruin Zarassa ja H&M :)

7 kommenttia:

 1. Sä oot Niko hauska ja symppis tyyppi. Kaikkea hyvää! ^^

  - Tiia

  VastaaPoista
 2. hei kertoisitko mikä tämä kyseinen ravintola on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bravuria :) siitä löytyy postaus ihan erikseenkin kun menee tätä blogia hieman alaspäin:)

   Poista
 3. en ikinä oo kommentoinu kenenkään blogia, mutta nyt on ihan pakko. oot aivan mieletön ja käyn tsekkaamassa siun blogin melkein päivittäin ja tää on tosissaan ainut blogi jota seuraan niin usein. siun blogissa on niin paljon kaikkee ja ollaan äidin kanssa kokkailtukin muutamaa juttua "nikon malliin" :) ja oon koukuttanu äidin lisäksi muutaman muunkin lukemaan siun blogia. ainaki mitä blogin perusteella voi sanoo nii oot aivan ihana ihminen! vaikka ois ollu miten huono päivä, mut kun lukee vaan siun postauksia nii oikeesti tulee paremmalle tuulelle :) kiitos ihan älyttömästi upeesta blogista, kaikkea hyvää <3 oot super ihana!

  -ka

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com