keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Koukuttava kirja!



Niin kuin eilen jo vihjailin että minun on pakko saada käsiini tämä kirja. Nälkäpeli joka on tällä hetkellä elokuvateattereissa osottautui minusta yhdeksi parhaimmista elokuvista joita olen koskaan nähnyt. Se perustuu kirjasarjaan joita on ilmestynyt kolme. Tämä jatkaa siis siitä mihin elokuvassa jäätiin ja ihan selvää oli jo leffateatterista päästyä että en voi odottaa kokonaista vuotta seuraavaa osaa. Olen nyt lukenut jo reippaat kuusikymmentä sivua tätä ja hyvä että sain raahattua itseni tuosta sohvalta tähän koneelle, sen verran koukuttava tapaus on.

Kävin hakemassa kirjan suomalaisesta ja siellä oli mm. ensimmäinen kirja jo myyty loppuun, lisäksi tätäkään ei löytynyt enää pokkarina joten otin kovakantisen, joka sinäänsä ei minua haittaa. Kassalla oli minun lisäkseni kaksi muutakin ihmistä kyselemässä tätä kirjaa. Taitaa siis olla sanomattakin selvää että Nälkäpeli on suuressa huudossa nyt. Elokuvahan teki amerikassa kaikkien aikojen kolmanneksi suurimman avauksen, uskomatonta. Suomessakin jo yli 120 000 silmäparia on nähnyt elokuvan, jos sinun silmät ei ole tuossa listauksessa mukana niin suosittelen lämpimästi:)

Lisäksi aina taistellaan siitä että kun kirjaa lähdetään viemään valkokankaalle että antaako se oikeuksia itse kirjalle ja täsmääkö tarinat ym. Huomionarvoista oli se että tässä tapauksessa itse kirjan kirjoittaja on myös tehnyt elokuvakäsikirjoituksen, näinhän ei aina ole. Joten uskallankin luottaa siihen että tämä kirja jota parhaillani luen tulee olemaan vuoden kuluttua erittäin mielenkiintoista katsottavaa myös valkokankaalta.

Rakkaus!

7 kommenttia:

 1. toi nälkäpeli on kai matkittu japanilaisesta elokuvasta battle royale ;) mut se oli oikeesti tosi hyvä leffa ja ei haittaiskaa vaikka oiski kopioitu :P

  VastaaPoista
 2. Voi eei nyt menee leffoissa ihan liikaa kaikkea, mitä on pakko nähä! Mut ehkä nyt sunkin suosittelemana tää menee mun "pakko nähä"-listalla ykköseks :D

  VastaaPoista
 3. Niko, sun pitäisi ehdottomasti alkaa kirjoittamaan kirja-/elokuva-arvosteluja. Hyvin tuota tekstiä suollat ja nyt tekee itsekin mieli mennä katsomaan sekä elokuva että lukea tuo kirjasarja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei toi oli ihan älyttömän hyvä idea, oikeesti!

   Poista
 4. <3 Niko,tiedän hyvin tunteen,kun kirjaan jää koukkuun,joskus on jopa tullut
  luettua koko kirja ja aamuunhan siinä on mennyt.
  Lukeminen on hyvä harrastus,siinä unohtuu kaikki muu,mä ainakin meen siihen kirjan sisuksiin ja elän sen kirjan mukana,
  Mukavia lukuhetkiä !!!!


  SALMARIN WATMO,PÄIVI ... :)

  VastaaPoista
 5. Suosittelen, että käyt hommaamassa kolmannen kirjan ennen kun pääset tuon loppuun. Tuon kirjan loppu on sellainen että haluaa kyllä heti päästä lukemaan lisää! Ite jouduin oottaa pari viikkoa, et pääsin lukee lisää kun jouduin tilaa tuon viimeisen osan ja oli kyllä yhtä tuskaa oottaa sitä :D

  VastaaPoista
 6. Itse luin koko kirjasarjan jo viime kesänä, joten oli pakko päästä Nälkäpeli kattomaan iha ensi-iltaan :D Suosittelen kyl et hommaat kolmannenkin kirjan nopeasti, koska mun mielestä se on koko sarjan parhain kirja!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com