keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Inspiraatiota pukeutumiseen!


Huomasin nää kengät keskustan H&M, mutta harmikseni näistä ei ollut kokoja. Onneksi Sellon H&M (jossa muuten on liian pieni miestenpuoli) ei pettänyt minua tässä asiassa ja sain kengät koossa 40. Mä en oo koskaan ostanut kenkiä henkkamaukalta, enkä oikeastaan koskaan ole tämän tyylisistä kengistä innostunut.. En tiedä oliko se 14,95 € vai mikä sait mut vakuuttuneeksi? Vielä kun mä oppisin hyväksymään jalkani niin voisin melkein nähdä itseni nämä jalassa, törkeen istuvat shortsit, löysä t-paita ja mageet pilotit silmillä. Ehkä ei?


kaikki tuotteet *) Nelly

Oon jotenkin nyt ihastunut vaaleisiin paitoihin. Yleensä olen aina halunnut paitoihin jotain printtejä, mutta nyt oon valmis menemään ihan yksivärisenä ja vieläpä valkoisena. Paitaan suoraan tästä. Shortsit on sellainen asia että mua harvemmin nähdään sellaiset jalassa edes ulkomailla, mutta ajattelin ottaa tämän kesän haasteeksi totuttaa itseni sellaisiin, kuvan shortsit suoraan tästä.

Oon myös maailman huonoin ihminen pitämään aurinkolaseja kunnossa / ehjänä / tallessa. Joten mä taidan tänäkin kesänä mennä henkkamaukka -linjalla. Lisäksi nellyltä mä rankkaisin itselleni nimenomaan nämä itselleni. Ruskeeta laukkua oon nyt hieman aikaa jo etsinyt, koska se on hieman sellainen että menee mun mielestä vähän kaiken kanssa yhteen (..mustat myös, mutta niitä täältä kotoa löytyy "muutamat"), joten mun silmiini iski tämä .

Tää olisi tämmöinen rento, mutta tyylikäs look jonka kanssa kyllä kehtaisi lähteä terassille istumaan päivää. Jotenkin mun vika on aina vaatteita miettiessä se että mietin miltä ne näyttää baarissa / terassilla? :D Tää taitaa olla ensimmäinen merkki siitä että mä olen alkoholisti tai sitten mulla vaan ei ole syytä pukeutua muihin rientoihin kuin niihin jotka tapahtuvat alkoholin siivittämänä. Säälittävää.


10 kommenttia:

 1. mitä tarkotat kun kirjoitit että "vielä kun oppisin hyväksymään jalkani.."? ihanan kesäisiä vaatteita! ja siis aika usein itsekin tulee mietittyä miltä näyttäisi terassilla tai pippaloissa minkäkin vaatteen kanssa :D se on tärkeää :) ihanaa kevättä :) <3 ja kohta on taas se ihana viikonloppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kertoo mikä kohta kropassaan on huonosti ja miksi niin jatkossa ihmiset kiinnittävät siihen enemmän huomiota. Joten pitäisiköhän minun olla ihan shhhh? ;) No katsotaan jos tämä askarruttaa muitakin niin ehkä mä kerron teille pienen salaisuuden, hehe.

   Poista
  2. pyh :D sullahan on niin upee kroppa että eihän siinnä tars olla mittää huonosti :)

   Poista
 2. tuli nyt kyllä niiin kesäfiilikset! :) ihanat rillit ♥ Onks niissä joku ranskanlippu tuossa sivussa :o

  VastaaPoista
 3. Mullekin tuli mieleen,et mitähän tarkotat "vielä kun oppisin hyväksymään jalkani"-jutulla...jokaisellahan on omanlaisensa. Se on osa persoonallisuutta ja niin pitääkin olla ja paskat siitä,mitä muut ajattelee. Popot on ihan makeet. Kyllä kehtais baariin ja terassille noissa kuteissa lähtee...jokainenhan varmaan vähä kelaa,mitä päälleen heittää,ku viihteelle menee,eikä se mikään merkki alkoholismista ole,ainakaan mun mielestä. Ei muuta,ku menox... T. Salmari :) :)

  VastaaPoista
 4. vitsi toi asukokonaisuus kyllä näyttää hyvältä ja varmasti toimis sulla hyvin! :)

  kyselinkin jo aikasemmin malttamattomana mutta en huomannu ainakaan että oisit vastannut.. Siis toi ootko jo laittanu postiin sen kirjeen joka oli mulle tarkotettu? :)

  VastaaPoista
 5. Kivat kengät ja ihan sairaan magee laukku! eikä siin oo mitää vikaa et miettii milt vaatteet näyttäis baarissa tai terdellä! Kerran sitä vaan ollaan nuoria ja otetaan elämäst se "villimpi puoli" irti ;) pus <3

  VastaaPoista
 6. millon tulee se kysymyksiin vastaus kirjoitus? :)

  VastaaPoista
 7. <3 NIKO,jokainen pukeutuu miten tahtoo,menee sitten viihteelle tai jonnekin muualle,silloinhan on hyvä olla kun on selaiset vaateet,mistä itse pitää ja ne on hyvät päällä.
  Mä paskat välitän,mitä muut ajattelee miten pukeudun,koska se on osa mua ja jos mä jostain tykkään pidän sitä,ajatelkoot muut mitä tahansa.
  Niko,shortsit vaan päälle ja menoksi ... :o)

  SALMARIN WAIMO.PÄIVI

  VastaaPoista
 8. ei hitsi! :D Mä mietin aina vaatteita netissä katsoessani että miltä näytän baarissa ne päällä.. alkkis on aina alkkis! :D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com