keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Tätä kutsutaan tukkakriisiksi!


Mun parturi kun näkee tämän postauksen mä toivon että se lähettää mulle tekstiviestin jossa se kiroaa mut alimpaan helvettiin. Jere, nyt on tukkakriisi menossa. Laitettaisko joku päivä taas mun hiukset kondikseen Voxyssa?

No tälläiset täällä nyt kaapeissa roikkuu..mua pelottaa, mitä jos mä sorrun näihin? Nää on kyllä hyviä tuotteita ei siinä mitään, mutta kun mä juuri olen saanut Jeren avulla mun hiukset kondikseen. Nyt mä kuitenkin haluisin taas jotain uutta ja hieman erinlaista. Haluaisin edelleen ehkä pysyä vaaleassa, mutta nyt haluaisin nämä luonnollisilta näyttävät hiukseni sellaiseksi "överi-oksennus-vaaleaksi" ja ehkä tämän tyven pois, joka on siis tummemmalla sävyllä. Tätä kutsutaan kriisiksi. Ja tää on paha kriisi.

Mun mielestä mun hiuksien leikkaus ja väri on pysynyt nyt aivan liian kauan samanlaisina. Siis ihan omasta tahdostani siis. Jere on ilmoittanut että mitä ikinä haluankaan, hän toteuttaa. Jotenkin mä aina siinä penkillä sitten jähmetyn ja mumisen: "Samanlaiset...kun...vii-iiimeksi".

Jere löytyy siis täältä.

Ps. Oon aivan koukussa tuohon kirjaan josta postailin teille aikaisemmin tänään täällä. Lisäksi en pääse siitä ajatuksesta yli että haluisin tuon ruskean laukun itselleni josta mä postailin myös aikaisemmin tänään täällä.

13 kommenttia:

 1. Sulle käy kyl tummat hiukset hyvin. Harkitse edes, olis ainakin vaihtelua.

  VastaaPoista
 2. musta tuntuu että tumma tukka vois sopia sulle melkeni paremmin, ihan sen takia vaan kun käytät niitä itseruskettavia ja mun mielestä ruskettuneet (oli se sitten aito tai tekorusketus) ihon kanssa tumma tukka on aina parempi kuin vaalea. :-D

  VastaaPoista
 3. Kokeile ihmeessä brunetteja hiuksia! :) Vaihtelu virkistää!

  VastaaPoista
 4. Kaljuks vaan nii sillä hiusongelmat ratkeaa lopullisesti ;D

  VastaaPoista
 5. jokin vaaleanruskea näyttäisi ihanalta rusketuksen kanssa!

  VastaaPoista
 6. mun mielestä sulle on aina sopinut tummemmat hiukset ja siksi se on just hyvä että vaikka oot vaalentanut niin tyvessä on tummempaa :) mulla on sama hiuskriisi päällä: tumma --> vaalee --> tumma --> vaalee, ei tässä oo ikinä mistään tyytyväinen :)

  VastaaPoista
 7. No et varma änge päähäs noita kaupan moskia vaa meet sinne voxyyn :D ! Ja sun nykyne tukka on tosi kiva et äläs valita ;))

  VastaaPoista
 8. Sydämessäni muljahti. Ne purkit kaappiin ja syvälle, niin että mun puolesta menis vaikka Narnian puolelle!

  VastaaPoista
 9. Moi Nikon :) Halusin vaan kysyä minkä merkkistä hiuslakkaa käytät? Näin chatissä kerran kuin laitoit hiukset ja se vaikutti niin hyvältä :)

  VastaaPoista
 10. <3 Niko,mites olis hiukan punertavat hiukset ??? ei,,toi malli ja väri on hyvä,mutta ainahan sitä on hauskaa laittaa hiuksensa uuteen malliin js väriin.
  Millaisenkohan me nähdään sun hiukset seuraavana kerralla???
  Hyvältä ja hyvän väriseltä,eihän sitä kukaan värjää päätään vihreeksi,kai...


  SALMARIN WAIMO PÄIVI ... :o)

  VastaaPoista
 11. Antaisit vain niiden tummien hiustes kasvaa tai värjäyttäisit tummaksi. Se on paljon luonnollisemman näköinen ja jokaisella miehellä miljardi kertaa komeampi kuin vaalea.

  VastaaPoista
 12. Kasvata hiuksia ja värjää mustaks! :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com