lauantai 21. huhtikuuta 2012

Mikä sinä olet minua arvostelemaan?


"Mun muijallakin on isompi haba kuin sulla"-huutaa anonyymi kommentin muodossa blogissani. Se varmana pitää paikkaansa. Sun muijalla on myös varmana paksummat reidet kuin minulla, perseestä puhumattakaan. Lisäksi sun muijalla on maailman huonoin miesmaku..vaikka en ole sinun kuvaasi nähnyt. En kuitenkaan uskaltaisi odottaa/toivoa liikoja, koska kukaan itsensä kanssa sinut ihminen ei vaan toimi noin.

Minäkään en tykännyt kun Saana Parviainen antoi 70-vuotiaan miehensä kuvata itsestään seksivideon nettiin. En myöskään tykännyt kun Julia Tukiainen potkaisi yleisössä ollutta naista kasvoihin keikan päätteeksi. Minua inhotti kun Nina Mikkonen itki seiskan kannessa miten hänen miehensä on sokea ja kuolee. En myöskään tykännyt kun Teuvo Hakkarainen halusi ostaa tummalta naiselta muutamalla eurolla seksiä.

Mutta ei ole minun tehtäväni hämmentää näitä soppia kauhan kanssa. Jokainen tehköön elämänsä suhteen mitä haluaa ja juuri niin kuin itse haluaa. Mitä te/me olemme muita aina tuomitsemaan?


Kyselette aina kamalan paljon mun rusketuksesta, Tilaa itseruskettavat edullisesti jopa -56%! . Sieltä löytyy itseruskettavia aivan naurettavan edullisesti ja varsinkin suihkutettava on nyt täällä kotona aktiivisessa käytössä kokoajan.

"Eivät terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat." Matt. 9:12

28 kommenttia:

 1. voi niko et sie ossaatki olla ihana<3 haleja sun päivään!

  VastaaPoista
 2. Nämä ihmiset jotka "työntävät kauhansa toisten soppiin" saisivat vain kadota, sillä niistä ei ole kuin harmia :s hyvä ettet ota kovin vakavasti näitä ihmisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kenenkään ei tulisi ottaa vakavasti näitä ihmisiä, koska heillä on itsellä ongelmia ja koittavat sitten kiusaamisen/herjaamisen/ym satuttaa ja saada ongelmia myös muille. Toivoisin että varsinkin nuoret ihmiset voisivat ammentaa edes hieman voimaa minun tyylistäni ja siitä että jokaisen tulisi saada elää elämänsä kuten itse haluaa:)

   Poista
 3. Hyvin sanottu ja aivan samaa mieltä olen, mä en ymmärrä mitä helvetin fiilareita ihmiset saa toisten mollaamisesta ku ois syytä kattoo ihan sinne omaan peiliin ja pitää leipäläpensä kiinni... Ollaan sellasia ku ollaan muiden olemiseen puuttumatta! Sä oot täydellinen esimerkki siitä ja just siks mä sua arvostanki, kiitos että olet olemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minka ihanaa että siellä on myös sinunlaisia ihania kommentoijia aina:) ROCK ROCK! Ei murehdita muista, ollaan vaan ja eletään. Ihanaa lauantaita pupu:)

   Poista
 4. Way to go niko!:) Perseeseen noi idiootit!!

  VastaaPoista
 5. sinustahan on kovaa vauhtia tulossa kunnon namupala ..... grrr

  VastaaPoista
 6. ASIAAA NIKO! Mä oon ainakin sitä mieltä että sun ei kannata välittää/uhrata aikaasi noille haukkuville molopäille. Ne on vaan jotenki patoutuneita ja sitten on pakko päästä purkaa johonkin sitä kusta päästänsä :D

  VastaaPoista
 7. Liityin tänään lukijaksesi lueskeltuani blogiasi pitkästi taaksepäin. Älä anna arvostelijoiden vaikuttaa itseesi, muista että heidän kommenttinsa kertoo hyvin paljon vain heistä itsestään.. ei kukaan sinut itsensä kanssa oleva, fiksu ihminen näe vaivaa tulla haukkumaan muita anonyyminä internetin kautta. vaikutat fiksulta ja hauskalta tyypiltä :) tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 8. Onneks tästä maailmasta löytyy viel sun kaltasia..
  Aina sun jutuillas saat mut piristettyä. :)

  Oot ihana Niko, tsemppiä & haleja !<3

  love u, essi

  VastaaPoista
 9. sä puhut niin asiaa :) Sä saat aina mun olon paljo paremmaksi kun luen sun tekstejä, mitä mä tekisinkään ilman sun blogiasi :)

  -Krista

  VastaaPoista
 10. Nyt Niko puhuu vähän mutta asiaa :)

  VastaaPoista
 11. puhut niin asiaa!! Pidä lippu korkeella ja anna arvostelijoiden olla omassa arvossaan, katkerat ja kateelliset sua mollaa. Oot mahtava persoona ja älä anna minkää tai kenenkään vaikuttaa ittees! Oot rohkea kun uskallat julkisesti olla mitä oot ja näyttää sen vaikka koko maailmalle- ihanaa! :)) toivon sulle kaikkee hyvää ja voimaa jaksaa pyörittää sitä kauhaa tässä sekavassa sopassa - odotan innolla mitä seuraavaks keksit (ja uutta blogipäivitystä) ;)

  VastaaPoista
 12. Voi Niko oot niiin IHANA <3

  VastaaPoista
 13. Niko sä puhut niin asiaa! Kaikki voi hämmentää omaa soppaansa (:

  VastaaPoista
 14. ne puhuu oikeesti pahiten paskaa, jotka ovat eniten kateellisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on sit niiiiiiin taivaan tosi.

   Poista
 15. Tuo sun tapas kirjottaa on vaan niin mahtava. Pysy tuollasena, älä koskaan muutu. Se on paras "kosto" niille kaikille ahdasmielisille jotka saa jotain kiksejä toisetn arvostelemisesta. hali pus. -Hanna

  VastaaPoista
 16. Pää ylös vaan ja matka kohti eteen päin. :D

  VastaaPoista
 17. Kiitos kuvan, multa tais just tippua leuka...

  VastaaPoista
 18. <3 Niko.kiitos viime öisestä ,energia laulusta ... ja niin se vaan on etttä,paska saa aina palkkansa ... :o)

  päivi ja salmari :) :)

  VastaaPoista
 19. tässä on sitä asiaa ! osaat niko niin aina piristää !
  sun pitäsi ruveta pressaks tai sellaseks ja alkaa parantaa maailmaa noilla sun viisauksilla !

  VastaaPoista
 20. Oikein! Oon itse pienikokoinen, hoikka ja hento nainen, enkä liho vaikka mitä söisin... Eli vähän samanlainen rakenteeltani kuin sä. :) Aloin vuoden alussa käydä salilla saadakseni lisää lihasta. Osa ihmisistä kuitenkin vaan naljailee ja v*ttuilee mun salilla käymisestä just tohon tyyliin "ai mikä haba, tollaset narukädet, hahhah". Sitten arvostellaan mun treenaamista jne. Eli ilmeisesti en sais innostua uudesta harrastuksesta ja siitä, että mun kropassa tapahtuu mulle itselleni mieluisia muutoksia! Ei ei, se innostuminen ja iloitseminen on kerta kaikkiaan kielletty... Salilla sais joidenkin ihmisten mielestä vissiin käydä vaan bodarit ja fitness-kilpailijat tms?! En voi ymmärtää. Mä käyn salilla ja muutenkin liikun omaksi ilokseni, siksi että mulle tulee hyvä mieli ja siksi että haluun pitää itseni terveenä. Oon myös saavuttanu jonkinlaisia tuloksia, jotka ainakin itse huomaan ulkonäössäni ja olen niihin tosi tyytyväinen. Joten Niko, tiedän tasan tarkkaan miten vittumaisia noi dissaajat osaa olla. Mutta ei me välitetä niistä, eihän? :) Jatketaan salitreenausta just samaan malliin kuin tähänkin asti! Olet ihana! <3

  VastaaPoista
 21. Hyvin lohkastu Niko! Joidenki elämä menee haaskioon tälläkin hetkellä esimerkiksi Tuksulle kettuiluun ja haistatteluun. En tiedä mihin sillä pyritään, mutta ei nähtävästi ole tuottanut tulosta, sillä sama meno jatkuu leidillä siitä huolimatta. Ja jos tarkoitus on vain saada ko. henkilölle paha mieli, niin silloin pitäisi mennä itseensä, että onko itsellä siinä vaiheessa kaikki ihan kohdallaan. Entäs sitten, kun ne pahat sanat alkavatkin tehoamaan ja pahimmillaan henkilö tekee vaikka itsemurhan.. sittenkö haukkujat ovat tyytyväisiä.
  Tämmösiä ajatuksia...

  VastaaPoista
 22. ei tosiaa kannata välittää noitten ihmisten puheista. Niitä on paljon ja luulen ettei kyseessä ole mikään muu kuin kateus !
  mut ajattelin kysyä että kun sulla sattuu olemaan sama puhelin kun mulla, nii onks sul siinä joku ohjelma tms että pystyt kirjoittaa blogiin puhelimella? :) ku ite oon aiemmi yrittäny mut se ei anna kirjoittaa. Olis kiva jos auttaisit :) Olet ihana<3

  VastaaPoista
 23. Oon samaa mieltä. Ja kiitos kivasta blogistasi, oot myös mahtava chat-juontaja! Suoraan sanottuna vaan yksi juttu ärsyttää juontamisessasi.. Nimittäin kun joku yöllä laittaa sulle yöllä jotain paskakommenttia, alat yleistämään kaikkia työttömiä jotenkin mielisairaiksi. Varmasti raivostuttavaa saada törkykommentteja ja suurin osa niistä tuleekin varmasti näiltä 'ei kaikki inkkarit kanootissa' -ihmisiltä, mutta silti.
  Itse olen työtön,unirytmi on sekaisin ja siksi annan yksin yöllä kotona ollessa tv:n pauhata. Olen tosin normaali, en mitenkään hullu ja yritän päästä jatko-opiskelemaan yliopistoon. Kaupan kassa ei ole minua varten (olen helvetin ujo) ja paskapalkalla ei ole järkeä tehdä töitä, kun saman verran saa sossusta. Suoraan sanottuna. :D
  En viitsi tuhlata rahojani chattiin, joten ajattelin kirjottaa tänne. Älä siis yleistä mieluusti. Olet huippu!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com