sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

+viikon(loppu)+


Viikonloppuna tein jotain hyvin harvinaista ja hain "muutamalla" eurolla karkkia. Syön tosi harvoin karkkia ja nytkin olin ryhmäpaineen alaisena. Tän setin jälkeen koin itseni hyvinkin syntiseksi.

Kaivoin yhdet kumisaappaat kaapista esille. Nää on kiva vetää jalkaan kun lähtee koirien kanssa ulos. Mä niin tykkään näistä Ristomatti Ratian -kumisaappaista. Meiltä löytyy nää keltaisena ja mustana. Ajattelin että pitkävartiset ois myös hommattava.. Kevät on tulossa <3

Tänään elettiin Londonin kanssa jännittäviä aikoja kotona kun Milano ja X lähti käymään "kylässä". Vihdoinkin meidän toinen chihuahua kävi siis astutuksessa. Tällä kertaa aika ei kuitenkaan ollut otollinen joten yritetään tulevalla viikolla jälleen uudestaan. Iik. En voi käsittää että muutaman kuukauden päästä me ollaan ehkä isoimman asian edessä aikoihin, meillä saattaa olla kotona liuta pieniä vauvoja. Mä varoitan jo etukäteen että tää blogi saattaa muuttua sellaiseksi "mammablogiksi" ainakin hetkellisesti. Mutta ei mennä sen enempää vielä tähän aiheeseen, koska ainahan voi sattua vaikka ja mitä ennen h-hetkeä.

Huomiseksi saatiin kivaa puuhaa kun saatiin liput tuonne Idolsin suoraan lähetykseen. Tää varmana kruunaa tämän viikonlopun, joka muuten on kulunut aika pitkälti töiden parissa. Diandra on meidän ehdoton lemppari ja varmana tulee korjaamaan koko potin itselleen. Mä kuitenkin liputan myös Heikin puolesta joka on mun mielestä eniten "Idols", koko paketti kohdillaan. I like it.
Aika perus.

Ne on luvannut tälle päivälle +15 astetta. Nauttikaa auringosta ja ihan kaikesta mitä se päivä eteen tuo:) Meitsi jatkaa vielä hetken täällä töissä "ahertamista". XOXO

8 kommenttia:

 1. voi Niko sun postaukset saa aina vaan niin hyvälle tuulelle! Kyllä sun nyt ehdottomasti pitää näistä joku kirja koota :D
  ja muuten, milloin teet sen kysymyspostauksen, vai ooks sä tehny jo sen ja multa vaan on menny ihan ohi? :o

  ihunaa sunnuntaita teille sinne! <3

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti osaat hoitaa pennut hyvin ja tajuat astuttaa Londonin sille sopivalla uroksella sekä rekisteröidä pentueen. I trust you! ;)

  VastaaPoista
 3. En malta oottaa et tää sun blogi on täynnä pentuhössötystä!!:-P

  VastaaPoista
 4. <3 Niko,irtareita ON PAKKO aina välillä saada,salmiakkia ja hedelmää sekaisin suuhun ja NAM !!!! oikein mukavaa päivää ja iltaa Idolsien parissa ... :o)


  PÄIVI JA SALMARI :) :)

  VastaaPoista
 5. Niko, oon taas pirteempi ja pirteempi kun luen tätä sun blogias ! :)
  Hohhoh, milleen yks postaus voi saada mut vaan paremmalle ja paremmalle tuulelle!
  Kiitos :)♥

  VastaaPoista
 6. Mistä sait idols lipun

  VastaaPoista
 7. Mulla on tollaset kumisaappaat mut ne on siniset :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos tosta karkkikuvasta,tänään siis irtokarkkia hakemaan! ;D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com