lauantai 14. huhtikuuta 2012

Uusi lempiravintola bongattu!


Mentiin yhdessä X:n kanssa keskustaan kun menin käymään terveystalolla. Tässä sitten kävi vähän kuin vahingossa niin että olenkin koko viikonlopun pois töistä. Älkää säikähtäkö, ei ole mitään vakavaa. En kuitenkaan ole vuodepotilaana täällä kotonakaan. Päätettiin sitten poiketa kamppiin syömään, koska eräs ravintola on houkutellut mua jo pidemmän aikaa kun olen kulkenut siitä sata kertaa ohitse.

Bravuria sanotaanko niin että tässä yhdisty ihan kaikki. Loistava sijainti, hinta-laatusuhde, mielettömän kaunis sisustus, muutaman minuutin odotus vain ruuassa. Oli ihana purkaa sydäntä ja saada samalla loistavaa ruokaa, ihan täydellistä. Kannattaa käydä tsekkaamassa ehdottomasti. Lisäksi plussaa on aina se että jos se mesta kuuluu S-ryhmään, koska sieltä saa vaan parhaat bonukset, jotka voi ihan muutamankin ihmisen vuositasolla nousta tosi suuriksi jos keskittää kaikki hankinnat mitkä vaan mahdollista niin S-ryhmälle.

Itse söin listalta Carbonara -annoksen ja pakko sanoa että lautaselle jäikin vielä hieman. Viereisessä pöydässä vedettiin pizzaa ja niin muuten syön minäkin kun seuraavaksi menen!

Kun satuttiin olemaan huudeilla niin pyörähdettiin vielä tennarissa katsomassa tuo Battleship. Ei sinne nukahtanut, mutta ei se nyt mikään sellainenkaan ollut että siitä kannattaisi 12 euroa maksaa että sen näkee. Olihan se kuitenkin pakko nähdä kun siinä oli Rihanna ;) Plussaa siitä että se esitettiin isoimmassa salissa tuolla tennarissa, joka loi hieman tunnelmaa osakseen.

Nyt rohtoja nassuun ja peittojen alle. Öitä.

3 kommenttia:

 1. ooioi toi ravintola! pakko päästä kokeilee

  VastaaPoista
 2. <3 Niko,varmasti hyvää ruokaa ja hyvä Ravintola ...
  Parane pian ja oikein hyvää sSunnuntaita ... :o)

  päivi ja sari :) :)

  VastaaPoista
 3. Kiitti raflavinkistä!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com