lauantai 14. huhtikuuta 2012

snaps - snaps - snaps


Aamupalana tänään pekonia,kananmunaa ja leipää. Itse viihdyn vapaalla yleensä täällä kotona pitkälle iltapäivään esim. kylpytakissa. En ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä jotka istuu kotona farkut jalassa. Meidän uudet ihanat lakanat joissa nukuttiin viime yönä on myös meidän koirien mieleen. Ne vaan jotenkin rakastaan puhtaan pyykin tuoksua ja niin teen minäkin. Koko asunnossa leijailee nyt puhtaan pyykin tuoksu, voiko parempaa ollakkaan?

En ole tuolla meidän Nikon90D-kameralla nyt ottanut pitkään aikaan kuvia vaan olen keskittynyt lähinnä puhelimella räpsimään kuvia.Välillä mä innostun muokkailemaan niitä myös puhelimesta löytyvillä ilmaisilla sovelluksilla. Mulla on käytössä seuraavat ohjelmat: Camera360,PicIn Goo, Picsin Camera, Sketch n Draw ja Pixlr-o-matic. Noita siis löytyy ihan muutama.. Niillä vaan saa loihdittua aina kaikkia kivoja juttuja ihan tavallisenkin näköisistä kuvista.

Nyt lähdetään tekemään uutta treeniä tuonne salille. Sen jälkeen käydään hieman ostoksilla ja apteekissa. Meillä täällä sujuu lauantai siis ihan leppoisissa tunnelmissa, mitenkäs siellä? :)

2 kommenttia:

  1. Lastenvahtitunnelmissa tämä lauantai sujuu, joten mukavasti täälläkin :)
    Mahtavaa loppuviikonloppua (kuullostipa tyhmältä) sinne teille ♥

    VastaaPoista
  2. Ihan hyvin lähti lauantai käyntiin, tai miten sen nyt ottaa... Shoppailtua tuli ehkä vähän liikaakin :D
    Mullaki on sama juttu, jos en mee minnekkään koko päivänä nii yleensä kökin samoissa vaatteissa koko vuorokauden ympäri... :P

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com