sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Eka postaus puhelimella..onnistuiko?

Teen elämäni ensimmäistä postausta puhelimella. En ole tyytyväinen sen ulkonäköön,mutta muuten tää on aika simppeliä tällä Blogger-sovelluksella. Pientä haastetta näiden kuvien suhteen,mutta muuten kaikki pelaa hyvin!
Takana on neljän päivän treenit ja mä palkitsin itseni onniatuneesta viikosta ja käytiin yöpalalla. Kuinka epäterveellistä? Puntarin lukemia en saa ylös vaikka kuinka koitan. Otan sen tulevan viikon haasteeksi. Kasvava lihas tietenkin tuo painoa lisää,yllättävää? Tai se ainakin olisi tarkoitus. Meinaankin skipata salilla kaiken joka polttaa kaloreita ja kokeilla tuoko se toivottuja tuloksia.
Nyt klo lähenee 04.30 ja baarit on menossa kiinni. Mä pyörin sängyssä hyvinkin selvänä ja hieman levottomana. Tää on kuitenkin parempi vaihtoehto kuin vesisade ja taxitolppa.
Jos tää tulee verkkoon asti onnistuneesti..olen tainnut löytää uuden harrastuksen. Alan bloggaan tilanteesta kuin tilanteesta jatkossa puhelimella. Ei tää kuitenkaan läppäriä voita, mutta kiva pieni lisä tähän kaikkeen:)
Love and peace!11 kommenttia:

 1. Onks nää kuvat oudon kokoisia? liian pieniä tai isoja? KERTOKAA :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuvat on just sopivan kokosia :) keksin muute postausidean; teiniaikojen kuvia!! ? ;)

   Poista
 2. ei outoa kuvissa,muuta kuin,että meinaa nälkä iskeä,kun noita hesen kuvia kattoo :-) hali sulle TPirjo

  VastaaPoista
 3. hyvänkokosii on kuvat :)

  VastaaPoista
 4. Ihan normikokoisia, paitsi viimeisin voisi olla linjassa muiden kuvien kanssa leveydessä. :) Oi mul on niin ikävä punasta majoa. AKA paprikamajoneesi. :D

  VastaaPoista
 5. miten sait noi kuvat lisättyy? :D mä kirjotan ain puhelimel blogii muten saa kuvii laitettuu XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ku mä oon joskus kanssa koittanut ja se aina herjas et FAILED. Mutta se sit näköjään nyt onnistu jostain kumman syystä :o Emt?

   Poista
  2. hei jee mäki onnistuin kun latasin ton blogger-sovelluksen mut toi mun postaus näyttää karmeelle XDD

   Poista
 6. <3 Niko,nää kuvat on erinlaisia,mutta mun mielestä ihanan rososia. :)

  Oikein mukavaa ja positiivista sunnuntai päivää ja koirille kans.

  SALMARIN WAIMO.PÄIVI :) :)

  VastaaPoista
 7. hei joo, teeppä niksu semmonen postaus jossa kerrot sun teini-iästä kuvien kera :) olis tosi mielenkiintonen, varmasti kaikki haluais lukea!

  VastaaPoista
 8. Moiks!Miten en ole koskaan kuullut blogistasi ennen tätä aamua ennen kuin luin hymystä? Ihana blogi.Niin sun näköinen. Mutta mikä yllätti hirveästi muutaman artikkelin luettuani,et saa haukkumisia(vai onko ne poistettu?) samaan tyyliin kuin esim Martina jota höykyytellään suomi24 aivan kamalalla tavalla samoin kuin hänen äitiänsä.
  KIITOS tästä blogista,Kun asuit Keravalla näin sinua muutaman kerran ja harmitti kun muutit pois koska kannoit ylpeänä keravalaisuutta

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com