maanantai 2. huhtikuuta 2012

Voiko rusketus mennä överiksi?

FAIL! FAIL! FAIL! 

Sori T. Hän kielsi että tätä kuvaa ei saa julkaista ja sit toisekseen en mä ehkä koe kovinkaan onnistuneeksi tätä kuvaa ja että tää olisi sellainen että tää tulisi julkaista, mutta kattokaa nyt hemmetti tuota värieroa! Joko T on tosi kalpea tai sitten mä olen vaan tosi ruskea?

Tästä rusketuksesta vastaa: Itseruskettava suihke vartalolle!  ,joka siis maksaa tällä hetkellä vain 8,25 € ja mun on pakko sanoa että olen tainnut löytää uuden lempparini noista suihkutettavista ja tätä pitää nyt itsekkin tilata hieman lisää vielä kun se on -50%. Mutta mä diggaan olla tuon värinen ja muistakaa että kuvat jotka otetaan salamalla, surkealla kameralla eivät vaan koskaan kerro ihan koko totuutta.

Maanantaisin on aina ihana todeta että ei koskaan enää juo. Sitten kun näkee näitä kuvia niin se tunne vaan vahvistuu. Pääsiäinen onneksi menee töiden merkeissä joten mä en meinaa roikkua pyhiä baareissa, onneksi!

26 kommenttia:

  1. siinä yhessä sun ja emmin kuvassa on melkee vielä isompi ero :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en mä oikeen tiedä.. ehkä, ehkä:D Se vaan on eri sävyinen kuva kun on otettu puhelimella ja sisätiloissa:P

      Poista
    2. totta :) mun melkee joka kuvassa oot sä kun kaikki halus poseeraa sun kaa :D tuut istte blogissa siis esiintyy muutamassa kuvassa..joten, älä suutu =)

      Poista
    3. MUTTA älä ihan kaikista kamalimpia kuvia pliiiiiis julkaise, koska haluan säilyttää sellaisen myytin yllä että mä näytän ihmiseltä :D melkein puolet vuorokaudesta. LOL.

      Poista
  2. tuo tyyppi on vaan kalpee.. siitä se johtuu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta tuon värisiä me suomalaiset ollaan :/ kalpeita! Kaikkien pitäisi päivettää ihoaan edes hieman talvisin oon vahvasti sitä mieltä.

      Poista
    2. Olet Niko oikeassa ja sinä näytät aina hyvälle. Olet niin julmetun söpö.

      Poista
  3. kyllä voi mennä pieleen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onks tää nyt se sellainen rusketus "mikä meni pieleen"? :D

      Poista
    2. Ei menny pieleen, se sopii sulle.

      Poista
  4. Tästä tulee vähän mieleen oma naama, ku entisenä huikeena teinig00ttina vältelly vuosikausia aurinkoa (ja kaikkea millä sais vähän väriä itteensä) ku ruttoa ja sitte ku ensimmäistä kertaa koitti itseruskettavaa, niin omissa silmissä se ennen/jälkeen tulos näyttää suunnilleen tolta :D
    Ja kiitti vinkistä, tota vois koittaa ehkä iteki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :'Dhaha, no siis joo kandee kokeilla tuota suihkutettavaa ja mähän vedän sen käytön aina hieman överiksi joten ei se ehkä ekalla kerralla ihan näin ruskeeksi tee.. joten voi huoletta tilailla ja testailla:) kivasti pientä päivetystä ennen kesää;D

      Poista
  5. hei! (: olisiks ihana ja kertoisit mulle muiden bb-bloggaajien blogi osoitteita, kun olis kiva lukea niitäkin (:: siis jos vain tiedät niitä (::: kiitos jo etukäteen! :)

    ps. oot ihana ja rakastan sun blogia♥ (::

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä en tiedä heidän blogeistaan ja niiden osoitteista sen enempää:) Mutta neuvoisin vaikka googlettamaan että keneltä mahtaa blogi löytyä.

      Poista
  6. oih oisimpa mäki nuin ruskea ^^ oot sexy ♥♥

    VastaaPoista
  7. No et oo kyllä liian ruskee! :)

    VastaaPoista
  8. <3 Niko,kauniin ruskea olet ja se on sun juttu ... Mä en edes voi olla auringossa,palan heti ja joskus nuorena kävin säännöllisesti solariumissa,siloin se oli tärkeää,mutta siitä on jo kauan aikaa,joten olen kalpea naama nyt :)
    Sitten sitä eilisestä viestistä chätissä,Sari yleensä aina kirjoittaa sinne ja mä kirjoitin sinne ensin,mun oikea käsi kun ei ole terve,niin toi tekstaaminen ei oikein onnistu,onneksi se asia selvisi ,kun Sari lähetti uuden viestin :)
    Toivottavasti olet paranemaan päin ja tauti ei iske kunnolla ...

    PÄIVI JA SARI :) :)

    VastaaPoista
  9. Niko: kerro mulle et miks oot noooooin ylisöpö?? ja nii oot söpö ja pikkusille karvakuonoille paljon hellyttäviä terkkuja :) <3

    VastaaPoista
  10. Jos ei näytä oranssilta niin hyvä se on :D (Mä veikkaan että toi valo luo mun silmään tota vähän oranssiksi tota sun pärstää, mutten usko että lähtisit oranssina ruskettelunurkastasi)

    Pakko kysyä, rusketutko sä kesällä kunnolla lainkaan? Itellä ainakin riittää kesällä muutamien päivien ruskettelu ja olen seuraavaan kesään asti mukavan tumma. Toisaalta, sekin voi olal vaan luontoäidin lahjaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rusketun kesällä ja kunnolla :) Myös mulla säilyy semi rajat koko vuoden, mutta en ole tarpeeksi tumma kuitenkaan koko vuotta. Mutta näin ei oo kaikilla eli kai se joku taivaanlahja sit on:D

      Poista
  11. ahahahha purskahdin nauruun :DDDDD ja teiän ilmeetki, voi jeesus.
    saija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaha:D joo voit vaan kuvitella kuinka iloinen T oli puhelimessa ku oli nähnyt tän kuvan<3

      Poista
  12. hei niko! voisitko kertoa joskus ruokavaliostasi,ellet oo jo niin tehnyt? jos sulla on jo postaus aiheesta, niin kiva jos viitsisit linkittää. mietin miten pysyt noin hoikassa kunnossa, kun kuitenkin syöt välillä hamppareita ja muuta 'roska'ruokaa. syötkö sitten koskaan karkkeja ja muuta sokerisia herkkuja? ja mitä mieltä oot muuten karppaamisesta? vältteletkö/suositko tiettyjä ruokia?
    oon itse suunnilleen sun mitoissa (jollen väärin muistele kokoasi) 178/60 nainen ja oon kyllä kieltämättä hyvässä kunnossa myös, kun käyn salilla ja urheilen muutenkin paljon. mutta olen varma,että lihoa pamahtaisin heti sen 10kg, jos alkaisin syömään mitään noutoruokaa :D tosin syön kyllä pari kertaa viikossa sitten pussin karkkia.. :D olisiko tämä sitten minun hamppareita vastaava herkkuni verrattuna sinun ruokavalintoihisi? ;D
    en myöskään ymmärrä miksi joskus väitit olevasi lihava, musta oot just hyvässä kunnossa ja hoikkahan sä oot mieheksi. siksi mua tosiaan kiinostaisi kuulla sun ruokailutottumuksista vähän lisää. toki saattoi olla vähän erikoisiakin kysymyksiä, mutta ajattelin hakea vielä opiskelemaan ravitsemustiedettä yliopistoon ja ehkä that's why.. :D
    -j

    VastaaPoista
  13. Ihanan ruskee oot ♥! Toivottavasti mäkin saan tollasen rusketuksen tolla itseruskettavalla!

    VastaaPoista
  14. Oii ihana kuva hei :p ja juu me suomalaiset kärsimme aina kalpeutta.. juuri itsekkin sorruin tässä itseruskettavaan joka on mainio keksintö ♥ !

    -Janita

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com