torstai 10. toukokuuta 2012

Bed Head - TIGI


Mun hyvä ystäväni, Jere & hänen edustajansa antoivat minulle Tigin tuotteita testattavaksi. Olen pitänyt molemmista tuotteista aivan mielettömästi. Hiuslakka on äärettömän riittoisa ja se on kestänyt jo kaksi viikkoa käytössäni (se alkaa olemaan ennätys) ja tuo tehoshampoo pitää hiukseni hyvässä kuosissa (viimeksi leikittiin nimittäin värinpoistolla, joka tietenkin rasittaa hiuksia). Ja mikä parasta Tigin tuotteissa.. niiden tuoksu. Mä kuvailisin sitä karkkimaiseksi ja raikkaaksi.

Jos siis haluatte toimivia hiustuotteita niin suosittelen hankkimaan Tigin kattavasta tuotevalikoimasta jotain kivaa itselleen. Omat tuotteeni ovat siitä Voxysta, kipase sinäkin hakemassa omasi.

Ps. Meidän koiratkin pestään tämän valmistajan tuotteilla ja voin sanoa että eipä ole kukaan koskaan sanonut että haisee "märkä koira". Heiltä löytyy siis myös elämille suunnattuja shampoita ja hoitoaineita:)


4 kommenttia:

 1. Sun videot on parhaita, tee lisää! :) Älä valita kateellisista haukkujista....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä koitan videoita julkaista about viikottain:) Toiveenne on kuultu! <3

   Poista
 2. sulla on aivan ihanat hiukset, oisko millään mahdollista saada videota siitä miten päivittäin laitat hiuksesi ? ellet ole sellaista tehnyt :)

  VastaaPoista
 3. heii tää on kiva blogi! kyllähän sut muistaa toki bb.stä mut en ymmärrä miks suo melkee "syytetää" siitä :D voivoi näitä ihmisii, mut kuitenki ni nyt ku tätä blogii on lukenu ni susta on saanu ihan uuden positiivisen kuvan, mun mielest ihmisten pitäis saada olla just sellasii ku ne on koska kuka vittu jaksais ketää tääl muuten :D joo ja sori tuli nyt vähän pitkä vammanen viesti mut halusin kertoo mielipiteeni jaja nii :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com