torstai 10. toukokuuta 2012

Nti.Aika!


Täällä mä istun ja makoilen vuorotellen työpisteelläni. Yllättävän hyvin oon saanut jälleen aikani kulumaan ja ollaankin saatu paljon jälleen aikaiseksi. Mä en kovinkaan paljon halua puhua täällä blogissa mun duunista tai siitä mitä se sisältää. Ehkä mä en edes saisi siitä yhtä kokonaista postausta aikaiseksi? No mutta oon nyt muutaman viikon ollut täällä maikkarin päivissä ja katsellaan nyt mitä tuo tuleva kesä tuo tullessaan. Oon aika hyvin saanut haalittua ohjelmaa jo Elokuulle asti. Sieltä löytyy muutama juontokeikka, reissuja, ?? ..ja niin:)

Tänään Helsinki näyttää hyvinkin sateiselta, mutta oikeesti ei haittaa. Mä oon aina tyytyväinen jos ulkona on kamala ilma kun oon töissä. Eipä ainakaan pääse harmittamaan kun avaa facebookin ja huomaa kuinka vapaalla olevat ystävät makaa auringossa tai istuu terassilla.

Mä oon nyt mennyt taas ihan liiaksi täällä blogin puolella noiden puhelimella otettujen kuvien varassa. Anteeksi. Mä en yksinkertaisesti vaan oo saanut raahattua järkkäriä mukana ja lisäksi mä oon hieman katsellut ja mietiskellyt uutta kameraa kesäksi. Meillähän on nyt kotona Nikon D90 joka on ihan tosi näpsäkkä vekotin ja sitten löytyy nää Samsung Galaxy 2:set joilla mun mielestä saa ihan kivoja kuvia myös aikaiseksi. Haaveilen tietenkin nyt uudesta puhelimesta, mutta ennen sitä mä taidan haluta kameraostoksille. Olen kuolannut nyt tätä Nikon 1:stä, löydät sen täältä. Eikö olekkin ihana? Pieni, söpö, vaihdettavalla objektiivilla ja juuri sopiva mun laukkuun! En vaan voi sietää niitä isoja möllyköitä joiden kantaminen mukana on mun mielestä jotenkin ihan jäätävän tökeröä.

Nyt kuitenkin mennään vielä näillä:

Mä oon maailman huonoin käyttämään kelloja, mutta oon aina rakastanut Axcentin kelloja. Niitä muistaakseni löytyy nykyisin kolme kotoa, mutta tämä ruskeakin on oikeesti 6 vuotta vanha? Edelleenkin pidän sitä tyylikkäänä ja ihan toimivana. 

Intouduin tietenkin katselemaan näitä kelloja nyt sitten netistä. Jos jotain positiivista haluaa hakea niin näiden hinnat on tippuneet siitä mitä nää joskus vuosia sitten maksoi. Mun kädessä olevan mallin löydät tästä (Axcent Rocker)!

Kelloja.fi -sivulla on yli 40 tämän valmistajan kelloja. Mun on pakko sanoa että nää sytyttää mut edelleen ja ehkäpä mä lisään kaiken hankitalistani päälle vielä uuden kellonkin. Valkoinen voisi olla kiva? Tai sitten hieman bling-bling? Pääset ihastelemaan niitä kelloja suoraan tästä.

XOXO 

3 kommenttia:

  1. HYMYKUVA ! Ihana Niko. Jos oisit hetero, iskisin sut.

    VastaaPoista
  2. Olitko Idols Finaalissa!?:O Luulin ihan nähneeni sut!(:

    VastaaPoista
  3. oon ite kans tosi huono käyttää kelloja mut sit sain ihanan Tommy Hilfigerin kellon ja se on kovas käytös ! toi sun kellos on kans ihana =)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com