torstai 10. toukokuuta 2012

Anonyymin suusta se totuus tulee!

Kun kuvaa klikkaa saa sen suuremmaksi (tää valaistus ihan sitä varten että näitä kommentteja lukiessa mä epäilen että kaikille tämäkään ei ole ihan selvää). 

Kaikki on nyt nähnyt tämän koko Suomea kohahduttaneen kännivideon? Jos olet missannut tämän tapauksen niin korjaa ihmeessä tilanne täällä. Tämän jälkeen useat anonyymit kirjoittivat kilpaa kommentteja. Ilmeisesti he kamppailivat siitä kuka saa harteilleen "idiootein kommentti"-tittelin. Onnittelut, olette kaikki finaalissa. Palkintona koitamme etsiä elämäänne sisältöä ja kyseinen laivayhtiö sponssaa teille matkan tuossa "kohutussa" hytissä. Mullahan ei siis ole mitään asiaa enää sinne, harmillista. 

Siellä on epäilty mun ikää. Useat lähteet ovat väittäneet että en olisi vielä täyttänyt 18-vuotta. Tämä ei pidä kuitenkaan paikkaansa. Seuraavaksi täytän 26-vuotta. 

Kehotettiin myöskin menemään töihin ja elämään "normaalia elämää". Mun elämähän on todella "erikoista elämää" mm. polttelen aina toisinaan laivalla tupakkaa. Tätähän ei siis harrasteta "normaalissa elämässä", eihän?

Siellä myöskin joku sääli minua ja nimitti minua "sivari homoksi". Edelleenkään en ole käynyt sivaria ja armeijassa viihdyin noin kaksi tuntia. Älkää kuitenkaan säälikö minua, koska sääli on sairautta ja tehän olette äärettömän terveitä. Jos siis lähtökohtana on minä ja sinä. 

Järjestyssääntöjä en kerjennyt tosiaan sisäistämään. Risteily kesti vajaan vuorokauden. Olinhan aikoinaan BB-talossa liki kaksi kuukautta ja sielläkin unohdin säännöt & heittelin sitä helvetin kuuluisaa viinilasia. Älkää siis odottako tältä "vajukilta" liikoja. 

Joku myöskin pyysi minua vaihtamaan sukunimeä, ettei kukaan erehdy luulemaan meitä sukulaisiksi keskenään. Nykyisenä nimenä "Saarinen" on 15459 ihmisellä. Tiedot löytyvät täältä. Ymmärtäisin huolesi jos sukunimemme olisi hieman harvinaisempi. Mä nyt kuitenkin kerron tässä teille kaikille että ME EMME OLE SUKUA TOISILLEMME. Riittikö?

Muutamat ovat pyytäneet myöskin että hakisin hoitoa itselleni. En tiedä mistä hoidosta te nyt puhutte? Riittäkö se että menen myöhemmin viikolla urheiluhierojalle vai tarkoitetaanko tällä esim. terapeuttia? Terapeutille astelen jälleen perjantaina. Lupaan että käsittelemme siellä jälleen kerran myös teidän kannustavia viestejä joita satelee useita päivässä. 

Vielä viimeisenä kohta jossa epäillään että äitini ei välttämättä olisi kovinkaan ylpeä minusta. Ei pidä paikkaansa! Juhlimme tänään (torstaina) äitini syntymäpäiviä. Mä soitin ja kysyin että olenko edelleen tervetullut juhlimaan niitä vaikka tupakoin laivalla. Äiti sanoi pistäneensä paremmaksi ja polttaneen kokonaisen sikarin omassa hytissään. Onneksi äitini ei ole ollut koskaan Big Brotherissa, muuten hänellekkin saattaisi sadella ikäviä kommentteja. Ps. Äitiäni on kyllä houkuteltu erääseen ohjelmaan aikoinaan mukaan, mutta äitini ei ollut niin huomionkipeä kuin hänen lapsensa.

Unohdinko jotain? :)

56 kommenttia:

 1. Ihanaa Niko! Sulla on asenne kohdillaa!
  tsemppiä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee-Jee! FIKSU ANONYYMI, tämän täytyy olla unta? ;D <3 pus.

   Poista
  2. aws oot iha hassu :p

   Poista
 2. Vastaukset
  1. <33 ja heti perään toinen ihana anonyymi, ihmeitä voi siis tapahtua?

   Poista
  2. kyllä meitä ihaniakin anonyymejä on olemassa ! :) <3

   Poista
 3. voi jeesus,ei voi kun nauraa noille anonyymien kommenteille! Säälittäviä ihmisiä nuo tuommoset.
  No onneks sä niko oot aina niiden yläpuolella ja muuteski vaikutat hienolta ihmiseltä :)
  Miksei ihmiset voi antaa ihmisten olla sellasia kun on..
  Mutta kaikesta huolimatta nipsu oot ihana ihminen,pysy tuollaisena!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu lähinnä julkaisin nämä kommentit juuri siksi että näille ihan oikeasti saa nauraa :Dhaha!

   Poista
  2. tosiaan nuo anonyymejen kommentit oli ihan kiva illan piristys :D
   sulla asennetta riittää ja ihailen sua kun et ota ittees kaikkia noita typeriä kommentteja ja osaat tosi hyvin pistää aina takasi :)

   Poista
  3. siellä on päässy ihmisiltä kunno suu-pieru :D mun mielestä oot mahtava semmonen kun olet!

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Ei luoja miten ihmiset osaavatkin olla hupaisia! Tsemppiä niksu ! :)

  VastaaPoista
 6. Olet Niko ihana ja nuo anonyymit eivät kai sitä kestä. Eiköhän melkein kaikki laivalla käyneet ole jotain "tuhmaa" joskus tehneet edes kerran. Tai voihan olla että nämä anonyymit ovat kateellisia siitä, kun eivät itse uskalla ja Niko laittoi paremmaksi?

  Tsemppiä Nipsu !! xoxo♥ :)

  VastaaPoista
 7. hiihii,niko sä se oot sitten mahtava ihminen! sä et lannistu mistään ja aivan hymyilyttää lukea tuota sun kirjotusta missä laitat takasi anonyymien idioottimaisille kommenteille.Sä oot kyllä vahva ihminen niko!
  Tsemppiä myös täältä :P ♥

  VastaaPoista
 8. rakastan sua<3 vaikka polttaisit askin sitä helvetin tupakkaa hytissä. haloo ihmiset ompa paha!

  -Hanna

  VastaaPoista
 9. et oo käyny sivaria etkä armeijaa, olet homo luulet olevasi jotain koska sait julkisuutta BB-talosta. Minusta kuulut mappiin "Turhat Julkkikset"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei sillä ole vittuakaan väliä onko niko käynyt armeijaa vai ei.
   tietääkseni ihan hetero miehetkin jättävät armeijan väliin ja suorittaa sivarin.Homous ei tee ihmisestä yhtään huonompaa ihmistä.
   olisit voinu jättää tuonki kommentin välistä,jos sulla on noin huono olla niin pura se jotenki muuten kun haukkumalla muita :)

   Poista
  2. Musta sä kuulut mappiin "Turhat Anonyymit"

   Terkuin, Mia

   Poista
  3. Kukaan ei oo mielestäni "turha julkkis", kaikki julkkikset on jossainmäärin tärkeitä tms. Turhat julkkikset on semmosia keitä ei edes tunneta enää (?)

   Poista
  4. Kuka helvetti teitä pakottaa tätä blogia tulemaan lukemaan jos kerta ette tästä saa mitään iloa irti?

   Itse luen Nikon blogia, koska tässä on mielestäni hauskaa sisältöä, tämä on viihdyttävää positiivisessa mielessä (esim. päinvastoin kun esim Tuksun blogi) ja Nikolla on hauskoja juttuja ja hän oikeasti kirjoittaa hyvin.

   Voittehan te keskenänne naureskella, mutta miksi pitää kirjoittaa julki tuollaisia haukkumisia? Tuntuu pahalta kyllä Nikon puolesta, kun aina sataa paskaa niskaan :/ Vaikka eihän anot ole vakavasti otettavia, mutta silti! Tulee paha mieli niin anonyymistä kommentista kuin nimellisenkin henkilön kommentista.

   Poista
 10. Oikeesti olet ihana! Siksi kaikki tätä blogia käy tsekkaamassa. Syy, että jotkut ärsyyntyy on siinnä, että olet niin helvetin itsevarma. Väkisinkin se joitain ärsyttää... mut sä olet ihana just noin. MUISTA SE!

  Terkuin, Mia

  VastaaPoista
 11. nipsuu oot aivan super ihana♥
  haha,oon mäkin polttanu hytissä yms. Ei se tee ihmisestä kakaraa taikka typerää.huh huh,eihän missään oo mitään hauskaa jossei vähä riko sääntöjä ;)
  hienoa niko,sä näytät elävän täysillä! Nuo haukkuvat anynyymit varmasti kommentoi noin ilkeesti koska niitä suoraan sanottuna vituttaa se kuinka itsevarma ja ihailtu ihminen oot:)
  -kiksu :]

  VastaaPoista
 12. Awww, ihana Niko :3♥ Ei noille anonyymeille ketkä lähettelee tollasia viestejä voi kuin nauraa :D Sull on ainaki asenne kohillaa!

  VastaaPoista
 13. oot niko ihana<3 rakastan sun blogia, sun jutut on aina huippuja! jatka samaan malliin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en kyllä tosissaan ymmärrä mikä helvetin ongelma noilla ihmisillä on? tekis mieli käydä pikkase mätkimässä ;D

   Poista
 14. ikävöin tän blogin astetta positiivisempia alkuaikoja. tsemppiä kuitenkin, olet ihana ♥

  VastaaPoista
 15. Anonyymit on selväst kateellisia, eikai sitä muuten noin kirjotettais! Huhhuh, eikä edes uskalla kommentoida omalla nimellä, säälittävää ja lapsellista. Taitaa ne alaikäset olla siel kommenttien takana! :D Nipsu, jatka samaan malliin! Sun blogista ja facebookista saa aina piristystä päivään! Äitinkans aina naureskellaan sun jutuille:D Ihanan positiivinen ihminen! <3 Olispa tollasia useampia :)

  VastaaPoista
 16. Vaikka mä olen jo aika vanha akka niin en voi ku ihailla sua ja sun itsetuntoas se on ainakin niin kohalla ku voi olla. Olen alusta saakka kun tulit bb:n pitänyt susta ja sun asenteestasi jokainen saa olla sellainen ku haluaa eikä se kenellekkään kuulu thats it. Ole vaan edelleenkin oma ittes ja haistat mitä ne muut susta ajattelee. Aika rumasti sanottu vanha akka mutta jos on jo yli 60:n niin pitäis varmaan sanoa että kauan elänyt ja nuori ikäisekseen :) Mutta zemiä sulle ja aurinkoista kesää.

  VastaaPoista
 17. Hmmmmmm kulostaa lähinnä kukkahattu täteille moralisoida jossain laivan vessasa tupakoinille on niisä laivoissa ihmelisempiä asioita ihmiseet tehneet Olisi myös eritäin hauskaa nähdä näiden moralistien omat seilkailut kännissä luulempa että monen kohdalla voisi olla paljon enemmän sanotavaa ja moralisoitavampaa

  VastaaPoista
 18. silmät näkee niin punasta etten tiedä mitä ees sanoisin... Joo poltit laivan vessassa hienoisessa hiprakassa, so what? :D miks se nyt niin kauheesti kaikkia kohahduttaa... Mun mielestä se oli vaan hauskaa :P ja sä oot muutenki muuttunnu ihan älyttömästi BB ajoistas (vaikka olit mahtava silloinki ;D) mut samalla oot säilyttäny oman ihanan itsesi, muista aina et oot upee just tollasena ku oot Niko :) <3

  VastaaPoista
 19. Niko!!!!!!!!!!! Sä olet just niin paras kun ihminen voi olla! Mä yksikseen hihitin sulle sadelleisiin herjauksiin! :) Just parasta tekstiä mitä oon lukenu.. mut eihän sun sivulla muuta voi lukeakkaan kun parasta! :)

  Ihanaa kesän odotusta sulle <3

  -Johanna

  VastaaPoista
 20. Sä vaan oot niin saatanan hömelö! Ei mulla muuta:3

  VastaaPoista
 21. asiallista! tyhmiä nuo tuommoset anot! hankkikoon elämän! :)) oot ihana niko!:*

  VastaaPoista
 22. Niko, älä välitä! Totuus on, että ihmiset ovat idiootteja. Mun mielestä sun blogi on kivaa luettavaa ja tuo piristystä päivään. Jatka samaan malliin!! :)
  - Minna

  VastaaPoista
 23. Musta on just ihanaa että pystyt olemaa omaittesi. Haloo, sä tuskin oot ainoo kuka on polttanu laivalla! Ja mitä noi tulee valittamaan, miksi lukee sitten koko blogia jos ei ole mitään positiivista sanomista. Mä oikeestaan pidän tästä blogista tosi paljon ja musta sä olet ihana ihminen !

  http://lifeisjustabigjourney.blogspot.com/

  VastaaPoista
 24. Mä oikeasti inhoan suomalaisia ja niiden ahdasmielisyyttä... Mikä siinä on, että ei saa elää omaa elämää vaan aina joku tulee ja rusentaa kaiken :D Onneks sä oot vahva ihminen, mut ei kenenkää tarvis tollasta kuunnella/katsoa. Ihan pepusta tollaset ihmiset, menisivät itseensä ja hakisivat itse sitä hoitoa, koska noi anonyymit sitä enemmän tarvii, kun ei omalla nimelle/naamalla suostu asioita kertomaan :D

  VastaaPoista
 25. Sulle on haaste mun blogissa :)
  www.evetyyri.blogspot.com

  VastaaPoista
 26. Oot aivan ihana <3 Vitut noista anonyymeistä, on upeeta et uskallat olla oma ittes ja mä ainaki ihailen eniten sussa tota rohkeutta! Tsemppii!

  VastaaPoista
 27. ihmiset o vaa kateellisia sulle , sen takii nee sua haukkuu jaa mollaa :( mut heei muista et ne ei voi päättää et kuka oot ja mitä teet :)kaikkein hianoint sinuus o se et pystyt olee oma ittes :) oot ihana <3

  VastaaPoista
 28. En oo vie ikinä kommentoinu sulle mitään, mutta kun luin noita maailman säälittävämpiä kommentteja, nii sen verran rupes ottaa itteenikin päähän, että jätin kommenttien lukemisen siihen. Luulen vaan, että sulle ollaan kateellisia :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 29. Minun mielestäni oli varsin hauskaa, että tämä joku "anonyymi" halusi Niko Saarisen vaihtavam sukunimeä, jotta ei luultaisi sukulaiseksi. Anonyymi Saarinen oletko kenties sukua Niko Saariselle? Vai kenties filosofi Esa Saariselle?

  VastaaPoista
 30. Tommoset haukkumiskommentit on kyllä tosi säälittäviä, ei niilläkään ihmisillä oo varmaan mitään elämää kun pitää tulla ärsyttämään ihmisiä nettiin :D
  Mutta sä oot Niko aivan mahtava!♥ pysy just tollasena ;)
  ja näin vielä, mä olisin ainakin ylpee jos olisin sulle sukua!:D

  VastaaPoista
 31. voi vitsi oot nii söpö tos "kännivideos" :)
  Sul o nii asenne kohdillaa!
  Anonyymit o just tollasii kuspäi (suurinosa)

  VastaaPoista
 32. ja anolla vielä kirjottanu noiki :D oikeasti missä niitte elämä on?! :D
  zemiä sulle äläkä välitä tollasista <3

  VastaaPoista
 33. Aika paljon tunnetta pelissä noissa lukijoiden "vihakirjoituksissa"... Tulee mieleen, että mitenköhän vakavasti ihmiset oikein suhtautuu näihin blogipostauksiin?? Huumorintajuakin saa toki käyttää, järjen ohella :)

  Ja ihanaa loppuviikkoa Nikolle! :))

  VastaaPoista
 34. ei noille vitun anoille voi muutaku nauraa :D:D haa haa haa! mikäs näis anois oikein on (siis osassa) et haluaa bloggaajalle tehdä huonon mielen yms? en ymmärrä!
  Koita jaksaa, niin mekin jaksetaan :)

  ♥ teaaslife.blogspot.com

  VastaaPoista
 35. Jos sä et noudattanu sääntöjä ku poltit hytissä yhen röökin, niin onks noi nyt sit viisampia ja lainkuuliaisempia ku ne haukkuu tääl sua iha pystyy? Oot niko ihana ! <3

  VastaaPoista
 36. oot niii ihanan sarkastinen:DDD aivan huippu jätkä!!

  VastaaPoista
 37. oiii että oot niin ihana:) <3

  VastaaPoista
 38. oi niko oot niin ihana!! :)
  Mua harmittaa tommoset dissaajat miten ne oikeesti jaksaa vittuilla joka asiasta... huhhu kasvakaa!

  VastaaPoista
 39. UNOOHDIT KYLLÄ! :D Äitis ehkä sietää sua vielä, oot kuitenki tullu sen kohdusta, kuka äiti ei lastaan rakasta? Mutta entä se isäs, eikös se niin ole että isän kanssa ei paljon enää juttu kulje, eikä oo kulkenu BB:n jälkeen :D Harmi. Pienessä kotikaupungissa ainakin kaikki tietää että isäs häpeää sua ihan julkisesti. Eikö sua haittaa yhtään, että välit on mennyt tämä homo-julkisuudenkipeys-"blondi"- käytöksen myötä?

  VastaaPoista
 40. Antaa niiden naurettavien anonyymien vinkua! älä anna niiden vaikuttaa millään lailla :) Oot ihan huippu ja toi kännivideo oli mun mielestä just viihdyttävä!
  Antaa niiden ilkkujien elää tylsää elämäänsä tiettyjen elämänsä prioriteettien mukaan, vedetään me täysillä! Elämää ei pitäisi ottaa niin vakavasti, kerran täällä vain eletään! Parempi tehdä ku jättää tekemättömäksi, ainakin meillä tulee olemaan jotain kerrottavaa siellä keinutuolissa tulevaisuudessa! :-)

  VastaaPoista
 41. Nipsu oon kateellinen sun asenteelle noita anoja kohtaan. osaisimpa mäki olla aina noin positiivinen! Oot ihana ja tulee aina niin hyvä mieli ku lukee sun juttuja vaikka itellä kuinka masentais! Jatka samaan malliin!! love u!!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com