keskiviikko 9. toukokuuta 2012

"Maaseudulla"


Pääsin töistä ja sen jälkeen riennettiin tänne Keravalle värjäämään ja laittamaan kaverin hiuksia. Täällä odotti myös yllättävä vieras..voi mahdoton sentään. Tuntuu että ollaan tultu takaisin vuoteen 2010. Pakkohan sitä oli lasillinen valkoviiniä ottaa vaikka mä taisin jälleen lauantaina julistaa itseni raittiiksi. Tiedättekö että mulla on nyt vaan päivät tosi buukatut. Ohhoijaa.

Lisäksi mulla on ihan kamala allergia (mitä mulla ei ole aikaisemmin ollut) ja tuntuu että mä oon kokoajan väsynyt kun syön allergialääkkeitä. Kyselinkin tuolla facebookissa että oisko kellään mitään hyvää vinkkiä? Oon kuullut että jollain lääkkeillä on nimittäin väsyttävät sivuvaikutukset.. ja musta tuntuu että mä syön just nyt semmoisia, koska oon kokoajan tosi poikkinainen. Huomenna mun pitäisi rutistaa itseni salille vaikka sitten viimeisillä voimillani..

Me jatketaan kavereiden kanssa iltaa. Tsau.

Ps. Vaikka mulla oli valkoviinilasi kädessä niin tämä ilta ei ole päätymässä baariin, koska jotenkin tuntuu että muutaman "anonyymit" on ollut huolissaan mun alkoholinkäytöstä. Köhöm. Mä oon vaan tosi Eurooppalainen ja tykkään juoda lasin.. pullollisen.. hyllyllisen.. valkoviiniä toisinaan ;) Nyt mä kuitenkin oon seuraavat viikot raittiina, koska luvassa on armotonta rääkkiä salilla. Alkoholi ei vaan oikeen kulje käsikkäin ton salilla käymisen kanssa.

Pusmo!

7 kommenttia:

 1. Hahaha : ) Kerava on kaukana maaseudusta !


  http://lifeisjustabigjourney.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kannattaa vaihtaa allergialääkettä jos auttais :)

  VastaaPoista
 3. Lopeta tupakointi myös,se ei sovi kenellekkään. :)

  VastaaPoista
 4. Kappas, olet ollu ihan meikäläisen kodin kulmilla. :) Kerava on ihan kiva paikka niin kauan, kun ei liikaa tutustu keravalaisiin. ;D

  VastaaPoista
 5. Mullakin on kauheeta allergiaa mutta, heti kun alotin käyttämään heinix allergia lääkkeitä niin eipäs ole enää kokoajan tunkkaista oloa. Nuo eivät edes väsytä :) Aivan mahtavia ainakin omalla kohdallani! Suosittelen!

  VastaaPoista
 6. Olen itse asunut Keravalla kohta kolme vuotta enkä tunne yhtäkään keravalaista.Koiran hommattuani ajattelin saavani tuttuja,edes koiraystäviä mutta ehei,meitin Iida on niin epäsosiaalinen ettei kukaan uskalla tulla lähellekkään:)

  VastaaPoista
 7. Mulla on vaikea astma ja tähän siitepölyyn ei lääkkeet auta muuta nyt hain apteekista käsikauppalääkkeen telfast 120mg johan lähti nuhat,yskät ja silmienkirvelyt uskallan suositella!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com