perjantai 4. toukokuuta 2012

Ihana päivä!


Perjantai.

Mun aamu alkoi jälleen neljällä erinäisellä herätyksellä joista sitten viimeiseen onneksi heräsin just ja just. Herääminen kesken unien on jotain aivan kamalaa. Mä oon tullut jotenkin immuuniksi mun herätyskellon äänelle, koska mä en oikeastaan enää koskaan herää siihen. Automaattisesti vaan pomppaan jossain kohtaan hereille ja sitten yleensä onkin jo kiire. Onnittelut!

Olin kuitenkin organisoinut tämän aamun hyvin. Kahvit oli ladattuna keittimeen valmiiksi. Vaatteet olivat nätisti viikattuna sohvalle. Mun ei oikeastaan tarvinut tressata mistään. Saavuin ajoissa töihin, nautin cappuccinon rauhassa tässä koneella ja tsekkailin sähköpostit. Mä en muuten tiedä parempaa cappuccinoa kuin tämän maikkarin. Se vaan on ihan törkeen hyvää! Viime vuonna sain alennusta siitä kun join kuulemma sitä ihan huolella eniten koko talosta. Jos siis jotain positiivista haluaa asiassa nähdä että oon koukussa myös siihen.

Mä rakastan tuota valkoista paitaa (JC). Tälläisiä haluan kasan lisää. Harmi vaan että mistään ei ole tullut vielä vastaan. Yleensä mä hieman pelkään tuota valkoista väriä, koska kuljen kesät ja talvet aurinkopuuterissa / itseruskettavissa, mutta tämän mä oon saanut pidettyä ihmeen hyvässä kunnossa.

Jalasta löytyy uudet housut (Zara). Tiedättekö sen tunteen kun housut istuu niin hyvin että sä et muuttaisi niiden mallissa yhtään mitään? No nää on just sellaiset. Lisäksi tää väri on hieman harvinaisempi näky meidän vaatekaapissa, joten vaihtelua-vaihtelua siihen tavalliseen farkkuun. Mä huomaan nyt muutenkin suosivani kaikkea muuta kuin farkkua. Lisäksi mä voisin hukuttaa itseni Zaran vaatteisiin. Sieltä vaan oikeesti löytyy aina jotain uutta ja hienoa. Toivoisin kuitenkin edelleenkin laajennusta valikoimaan miestenosastolle.

Ja nää mun hiukset. AH! Tänään ne vaan muotoutui ihan täydellisesti. Hieman lakkaa ja se oli siinä. En siis laittanut tänään mitään geelejä. Mulla on nyt just käytössä Tigin tuotteita joita sain Jereltä

Sunnuntaina sitten jännitetään että kumpi voittaa.. Susanna vai Di-di? Musta tuntuu että toi peli on aika pelattu ja pedattu tuolle Di-dille, mutta tässä maailmassa on kaikki mahdollista.. varsinkin jos päätösvalta on yleisöllä eli rakkaat ihmiset: MEILLÄ!
..taidan hakea uuden kupin ja hieman syötävää, alkaa nimittäin maha murisemaan. Pian on päivä pulkassa ja mä palaan töihin vasta tiistaina. Toivottavasti meitä hemmotellaan ihanalla säällä koko pitkä viikonloppu, koska olisi ihana tehdä huomenna jotain superiiiii ja vaikka lähteä kävelylle Seurasaareen. On muuten ihan huippu mesta! Lisäksi mä haaveilen siitä että pääsisin ensimmäistä kertaa elämässäni pyöräilemään Helsingin keskustaaan.

Mitä teidän viikonloppuun?

<3 Niko

11 kommenttia:

 1. ihana oot<3 kun noi kuvat näky pienempänä ni katoin et sulei oo housuja tos alemmas kuvassa :DD

  VastaaPoista
 2. voi ei nyt tuli kauhee kahvihimo :D: se on kyllä ihana tunne ku päivä lähtee käyntiin niin ku on suunnitellu tai jopa paremmin :>
  Ja mites mun viikonloppu... kipeenä vaan kotona löhöillään :D

  VastaaPoista
 3. Hei,
  Hauskaa Viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Oon aikoinaan ollu Seurasaaressa yövartijana kesäisin ja on tosi hieno paikka. Istahdin kalliolle välillä kiertelyn lomassa,sytytin tupakin,katsoin auringonnousua ja vesilintujen touhuja ja kuuntelin tipulintujen laulua. Mietin,et mulle maksetaan vielä tästä ihanuudesta. Ketään ei näkyny missään,koska 23.00,ainakin sillon,porukan piti poistua saarelta,ellei ollu erityislupaa. Ravinteli oli tosin jonkun verran pitempään auki,jos häitä vieteltiin tai jotain muita juhlia. Usein näki myös supikoiria ja pupuja. Aika villiä,kun niiden silmät osu macliten valoon...ne kiilsi,ku jollain pahemmallakin pedolla...joo,et sillai...
  Sunnuntaina meitsi jää kotivahdiks,ku waemo lähtee Saloon. Vautsi,mikä ihana rauha...vitsi-vitsi...
  Hyvää weekendiä sulle,Niksu ja nautiskele luonnosta,jos Seurasaareen meet.
  - Salmari ja Päiviltä terkkuja :) :)

  VastaaPoista
 5. Niko, ihana valkoinen paita:) Älä sotke itseruskettavilla..;) Mitä mieltä oot suihkurusketuksesta? - Oon itse miettinyt ottaa, varsinkin "kalkkuna-kintuilleni" näin talven jälkeen...mutta tuleeko liian tumma iho...? Vkonloppu menee relatessa.. Voimia uuteen työvkoon..

  VastaaPoista
 6. Kiva paita! Mistä oot ostanu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hitto. Olis pitäny lukee tää postaus eka eikä vaan kattoo kuvii.

   Poista
  2. Joo eli paitahan on JC:stä :)

   Poista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com