torstai 3. toukokuuta 2012

Marilyn Monroe - look!


Vuorokauden 24 tuntia tuntuu loppuvan kesken. Töitä olisi vaikka kokonaiselle orjalaumalle jakaa. Siinä kohtaan kun seitsemäs koneellinen pyykkiä lähti käyntiin päätin että se on viimeinen koneellinen. Roskiakin oli kertynyt sen verran että pussit piti käydä viemässä roskakatokseen pimeän saapuessa. Nukkumaankin pitäisi päästä, sillä vajaa seitsemän tuntia ja kello soi. Alkaa viikon viimeinen työpäivä..periaatteessa. Vaikka todellisuus taitaa olla se että ne varsinaiset duunit alkaa siinä vaiheessa kun saavun kotiin.

No mutta mitä tekee Niko?

Heittää päähänsä kotiin saapuneen valkoisen peruukin ja kulkee se päässä ympäriinsä, napsii kuvia, kokeilee erinlaisia kampauksia & pohtii vakavasti sitä että kehtaanko laittaa sen huomenna töihin. Voi että kun te pääsisitte mun pääkoppaan vuorokaudeksi, tuonne peruukin alle pienenä kirppuna.

Olen toki tyytyväinen myös omiin hiuksiini jotka Jere loihti minulle tasan viikko sitten. Tolta matkalta tarttui mukaan myös muutamia hiustuotteita joita sain kokeiluun, jotta voin blogittaa niistä. Tuotteet on ihan mielettömiä, koska mä kuitenkin olen nyt siinä pisteessä että kuljen täällä valkoisessa peruukissa niin näen parhaaksi että mä voisin blogittaa niistä vasta huomenna. Tää ei kuitenkaan ole mikään "britney-sekoaa-peruukissa"-tilanne joten älkää huolestuko. Voin äärettömän hyvin ja mun on pakko sanoa että elämä on mahtavaa. Tämän olon kruunaa ihan varmana huomenna salilla käynti. Ajattelin että voisin vetää viikonloppuna ihan mielettömät treenit, koska nyt en yksinkertaisesti ole sinne kerjennyt. Mitäköhän ne ajattelisi Elixialla jos paukkaisin sinne huomenna tämän näköisenä?

?!?!?!?
Musta tuntuu että Marilyn Monroe on tainnut juuri kääntyä haudassaan. 

10 kommenttia:

 1. Voi ihanaa Niko! Aina päivä paistaa, no nyt hän on yö, kun lukee sinun blogiasi. :) Kyllä, kun katsoin kuvia, ajattelin samaa neiti Monroesta kuin sinä. :)

  VastaaPoista
 2. Hih, onneks Marilynin ja sut erottaa ainakin "viiksistä" :)

  VastaaPoista
 3. Ja heh....viiksist ja kulmakarvoist ;)

  VastaaPoista
 4. Marilynille ei kasvanut parransänkeä mikä miehille tulee viidessä tunnissa.

  VastaaPoista
 5. Haha, näytätpä sä hassulta :D Millon niko tulee piiiitkä videopostaus ::)?

  VastaaPoista
 6. puuttuu valkonen mekko ja tuuli sen alle:)nii ja sänki poies

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olin just vahakabinetissa ja siel oli Marilyn mekkonsa ja tuulensa kanssa :D oisin saannu laittaa samanlaisen mekon päälle ja mennä kuvaan sen kanssa, harmittaa nyt ku en menny...

   Poista
 7. Taatusti Marylin kääntyi vähintään sem kolmekin kertaa. Kiitos kun olet olemassa aurinko. Nyt jaksaa taas lopun öissä töissä

  VastaaPoista
 8. :D voiko ihanammin aamu alkaa? Toi peruukki näyttää söpöltä sun päällä, ja jos se Marilyn haudassaan kääntyi, nii korkeintaan sen takia, että se halus nähä miltä sä näytät ;D ylpeä ois varmasti ollu!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com