sunnuntai 13. toukokuuta 2012

klo 17:45 ja mun kunto on seuraava:
Ai miten niin krapula? Järjestin juuri itselleni kuvaukset parvekkeella. Kello on pian 18 ja mä olen edelleen tässä kunnossa. A-p-u-a. Nyt mä alan tässä heittämään vaatteita niskaan ja kampaamaan naamaani kondikseen. Ajatuksena oli siis lähteä käymään äidin luona vielä iltakahvilla.

Tarkistin juuri että monelta meidän sali aukeaa aamulla. Olisipa ihana aloittaa viikko meinaan sillä että kävisin salilla poikkeuksellisesti ennen töihin lähtöä. Ajattelin tulevalla viikolla liikkua ihan extra paljon ja siihenkin selvinee syy lähipäivinä, mutta tosiaan nyt jätän tuon alkoholilla läträämisen hetkellisesti. Vaikka meidän ilta oli eilen ihan todella onnistunut ja Ale Pub toimi jälleen kerran ihan tosi hyvin. Ja ei mulla nyt mitään _tappo_fiilis_ tänään ole ollut, mutta olen ollut viihteellä nyt viimeisten viikkojen aikana ehkä "muutaman" kerran liikaa.


Saatiin eilen Tiinan & Hannan kanssa ihan kivat bileet kolmisin pystyyn. Kiitoksia vaan tytöille. 

15 kommenttia:

 1. eka ajatus oli: onks kello noin paljon?! :D Täs pitää itekki alkaa saada jotaan aikaseks sit vissiin... :D ihanat muuten noi sun hiukset! Se hopeeshamppoo taitaa oikeesti toimia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa Minka:) Sun kommentteja nykyisin oikeen odottaa kun kommentoit niin usein. Hihi, kaikki hyvin? <3 Joo, se hopeashampoo toimii ihan tosi hyvin ;D jee, uus lemppari ihan ehdottomasti.

   Poista
 2. Voih, tykkään tosta kuvasta, jossa oot ton toisen neitokaisen kanssa! :)

  VastaaPoista
 3. hehee, ois vaikeeta olla kommentoimatta! :D <3 no joo, kaikki ihan hyvin mut koulustressi painaa päälle ja sellanen tunne ettei saa mitään aikaseks... Mut tää sun blogi antaa aina ihanan piristyksen päivään ja vie ajatukset muualle :) sun äiti saa olla ylpee pojastaan! <3

  VastaaPoista
 4. hengailet ala-ikäisten kanssa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei kyllä oo alaikäsii?vai onko sun näös vähä vikkaavikkaa?

   Poista
  2. :D juu,eiköhän me kaikki olla ihan täysi-ikäisiä;)

   Poista
 5. Kuinka kaunis voi tyttö olla !!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis ilmeisesti toi Hanna <3

   Poista
 6. hei siistit hiukset!

  VastaaPoista
 7. En ole koskaan seurannut BB:tä. Ennen kun löysin tämän blogin suhtautumiseni blogin pitäjän henkilöä kohtaan oli täysin välinpitämätön, ajattelin "se on joku bb-tähti". Luettuani tätä blogia, erityisesti se mitä sen kirjoittaa kertoo lapsuudestaan ja nuoruudestaan, ja verrattuani sitä henkilöstä löytämiini lööppeihin viimeisen neljän vuoden ajalta, olen tullut siihen johtopäätökseen, että Niko on ihan asiallinen nuori mies eikä mikään huomiohuora. Voi olla, että analyysini on väärä koskien henkilön aikaisempia edesottamuksia julkisuudessa, mutta sehän vain kertoo, että ihminen voi muuttua.

  Mitä taas tulee henkilön seksuaalista suuntausta kohtaan, olisin kiinnostunut tietämään, että minkälainen prosessi se itsensä hyväksyminen ja asian kertominen muille oli? Olen tätä blogia luettuani saanut sellaisen kuvan, että sen kirjoittajalla on ihan lämpimät välit äitiinsä, kun taas lööpeistä olen lukenut että isäänsä hän ei pidä enää yhteyttä. Näkisin mielelläni, että Niko tekisi YouTubeen tällaisen It Gets Better -videon, jossa hän kertoo omakohtaisia kokemuksia seksuaalisen identiteettinsä kanssa painiskeleville gay-nuorille. Tällaiselle olisi varmasti kysyntää vaikkapa jossain lestadiolaisalueella. Lisäksi katson voivani asianosaisena lausua seuraavaa: Niko ei ole mikään akkamainen neitihomo, vaan melko heteronomainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ja alempi on saman kirjoittajan kirjoittama. Tietokone vain sekoili eikä muka antanut minun julkaista, joten kirjoitin saman asian uudelleen.

   Poista
 8. En ole koskaan seurannut Big Brother –sarjaa, joten Niko on minulle melko uusi tuttavuus. Arvioituani blogia, erityisesti sen lapsuutta ja nuoruutta koskevia kirjoituksia, netistä löytämieni lööppien pohjalta, joudun toteamaan että Niko on ihan asiallinen nuori mies. Voiko tästä olettaa, että ihmiset voivat muuttua tai että media tahallaan vääristelee asioita?

  Mitä taas henkilön seksuaaliseen suuntautumiseen tulee, niin olisin kiinnostunut kuulemaan ihan asiallisesti, että minkälainen prosessi se itsensä hyväksyminen ja asiasta muille kertominen oli ja miten he tähän suhtautuivat? Blogia luettuani olen saanut sellaisen kuvan, että äitiinsä kirjoittajalla on ihan lämpimät välit. Näkisin oikein mielelläni Nikon tekevän YouTubeen tällaisen It Gets Better –videon seksuaali-identiteettinsä kanssa kamppaileville gay-nuorille. Tällaiselle olisi varmasti kysyntää vaikkapa lestadiolaisalueilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ja ylempi kirjoitus on saman kirjoittajan kirjoittama. Tietokone vain sekoili eikä muka antanut minun julkaista, joten kirjoitin saman asian uudelleen.

   Poista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com