maanantai 14. toukokuuta 2012

Maanantai 14/05/12

!

Voin sanoa että mun työmotivaatio oli tänään aivan hukassa ja aamu oli lähes tuskainen. Iltapäivää kohden vire löytyi ja hoidin päivän kunnialla loppuun. Käytiin Tommin kanssa (..joka siis ei ole minun poikaystäväni vaikka tälläisiä huhuja olen saanut muutaman kymmenen kumottavaksi) lounaalla tuolla Kampissa. Onnistuin tilaamaan annoksen joka ei minua suuremmin ilahduttanut. Salaatti maistui siltä että sitä oli ennen minua syönyt joku mato, kanakin maistui siltä että se saattoi juuri ennen esillepanoa lentää mun lautaselle ja kastiketta mun tuskin tarvitsee edes kuvailla? Onnistuin silti kamalassa nälässä tuhoomaan annoksen.

Nyt viimeisten päivien aikana olen saanut tänne (varmana yhdeltä ainoalta henkilöltä) kommentteja jotka koskevat yksityiselämääni. Toisinaan joitain ihmisiä tuntuu yllättävän ajatus että Niko Saarisella on yksityiselämä joka ei kuulu tänne blogiin, ei keskustelupalstoille, ei television suoriin lähetyksiin. En siis lähde turhan henkilökohtaisesti vastailemaan tämän "anonyymin" kommentteihin, mutta kerrottakoon että sun kommentit on luettu, sut on paikallistettu ja arpaonni osui Uuteenkaupunkiin. Tuohon paikkakuntaan jossa asuin 17-vuotta ja voin sanoa että tuossa kylässä juorut liikkuvat nopeammin kuin pk-seudulla nettiyhteydet. Hohhoijaa. Aja vaikka yksi "pilluralli" keskustan läpi. Ainiin..se on ohitse 3 minuutissa. No, hommaa vaikka joku kiva harrastus?

Mun allergia piti yhden välipäivän ja tuli tänään jälleen takaisin. Mä kuitenkin olen koittanut kitkutella ilman pillereitä, koska tää allergia on mulle ihan uusi juttu ja yhtä nopeasti kuin se tuli.. niin toivon että yhtä nopeasti tajuaisi myöskin lähteä pois. Mun oloa ei varmana helpottanut se että pyörittiin muutama tunti kukkakaupassa, mutta nyt on parveke taas nättinä. Kasvit on ihania! Kuvaan tätä viidakkoa ja kaikkea muuta heti kun Viidakon Tähtöset poistuu meidän parvekkeelta. Nyt Joonas Hytönen kuvaa siellä 2.kautta, koska budjetti ei riittänyt enää Thaimaan lämpöön ne päätti pystyttää leirinsä tänne.

Voi että mä palaan halusta kertoa keitä kaikkia tuolla meidän parvekkeella on.. Saana Parviainen on ainakin bongattu, ilman meikkiä se tosin oli kamalan vaikea tunnistaa. Myöskin Johanna Tukiainen seikkailee tuolla (toivottavasti tippuu ennen huomista että kerkeää oikeudenkäyntiinsä). Sitten mä taisin bongata tuolta myös Martinan? Mitä olisi reality ilman Martinaa? Se varmana äänestetään taas ekana ulos, koska taisi käydä Saanan kimppuun aikaisemmin päivällä? Emt.

Ehkä mä lopetan tämän satuilun ja lähden nukkumaan:) Vuorokausi pois blogista ja jutut vaan paskenee postauksien lisääntyessä. Haha. Love ya!

Ps. Ennen kuin joku toimittaja erehtyy luulemaan tätä "Viidakon Tähtöset 2.kausi"-juttua todeksi niin kerrottakoon että kyse oli vitsistä. Toivottavasti teitä nauratti? Koska mua nauratti. Pakkohan tuosta sarjasta on tulla 2.kausi? Se on ihan törkeen hyvä ohjelma ja ihan varmana sinne saarelle saataisiin vaikka seuraavaksi kymmenen komeaa urosta? Jos siis meriittinä saarelle on Big Brother ja Chat.. mut tullaan niin näkemään siellä!

Ja pakko sanoa tähän loppuun että en malta odottaa että Hennan,Maisan ja Iidan nettishow alkaa. Hennasta julkaistiin eilen ihan törkeän makeita kuvia IL:ssä (pääset katsomaan ne tästä). Jännä juttu miten jotku ihmiset vain kaunistuu kun ne vanhenee.. Itse kun tuntuu että olen alkanut ottamaan takapakkia mitä vanhemmaksi tuun. Höh! Mutta tytöille tsemppiä rannalle ja koittakaa tulla ehjänä takaisin:) Pusmo!

10 kommenttia:

 1. Se "anonyymi" tässä taas. Ajatukseni oli, että päinvastoin kuin mitä mediasta olen saanut käsityksen, niin huomasin henkilösi ihan järkeväksi ja ajattelin, että sinusta voisi tulla hyvä esimerkki joillekkin saman vähemmistön edustajille. Tarkoitukseni olivat täysin vilpittomät ja olen pahoillani jos loukkasin. Toivottavasti tämä on tällä loppuun käsitelty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en usko että tarkoitin puheessani sinua :) Koska nämä kommentit joita olen saanut ovat olleet minua herjaavia ym. Enkä nytten sun kirjoitusasua ainakaan samaksi tunnista:) eli nou hätä! EN puhunut sinusta.

   Poista
  2. Olen se anonyymi, joka kommentoi edellistä postaustasi kahdesti. Mikäli luokkaannuit ko. kommenttien neitihomo -jutuista, niin itsekkin tämän vähemmistön edustajana olen sitä mieltä, että sellainen käytös ei edistä asenteiden muutosta valtaväestössä. Se oli kehuksi tarkoitettu, kun sanoin että olet melko heteronoloinen. Pyydän jälleen kerran anteeksi kielen käyttöäni, sen olisi voinut muotoilla paremmin, ja sitä että utelin liian henkilökohtaisia asioita. Toivon kuitenkin, että harkitsisit vielä tällaisen It Gets Better -videon tekemistä (http://www.youtube.com/results?search_query=kaikki+muuttuu+paremmaksi&oq=kaikki+muuttu&aq=1&aqi=g2g-m1g-ms1g-m1&aql=&gs_l=youtube.1.1.0l2j0i5j0i5i10j0i5.1904.3946.0.7291.13.12.0.0.0.0.1047.4632.1j2j4j2j1j7-2.12.0...0.0.cePUb-iUhHM). Homonuorten riski tehdä itsemurha on kolmin-nelinkertainen ei-homonuorten riskiin verrattuna ja mielestäni tämä blogi on voimaannuttava, että ei kaikki homot ole mitään neitimäisiä valittajia tms, vaan että homoissa on myös ihan asiallisia ihmisiä. Tällainen video voisi pelastaa jonkun ihmisen hengen.

   Poista
 2. En tiennytkään että kirjoitat blogia! :)

  xo, Heidi

  searchingforLBD.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. No koska kello taisi juuri lyödä 00.00 niin voin vastata että "JOO", tosin juonnan päivisin subilla ja iltapäivällä maikkarilla. Eli öissä mua ei nyt muutamaan viikkoon nähdä:)

   Poista
 4. Kannattaa alottaa käyttää heinix allergia lääkkeitä, minulla ainakin on tepsinyt eikä väsytä yhtään :) Eikä oo ees pahan kalliita! Toimii :)

  VastaaPoista
 5. sain taas tästä aamun naurut, kiitos! :D voi voi niko mitä teet mun kokeisiin lukemiselle ku hyppäsit eilen ruutuun nii siihenhän ne maantiedon ilmastot ja kasvillisuusalueet jäi kun piti alkaa chattia tuijottelee... :D mä on muuten miettinny et eks sä ikinä meinaa vahingossa sanoa niitä sanoja oikeessa järjestyksessä ku sä niitä siin luettelet? :D

  VastaaPoista
 6. No eiköhän ne juorut liiku yhtä nopeasti missä vaan pienellä paikkakunnalla :) Mut onneks kaikki eivät ole tollasia. T. Taas yks Ukilainen

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com