sunnuntai 27. toukokuuta 2012

LA-SU


Eilen oli ihan törkeen hauskaa ja tänään pääsin sängystä ylös ilman suurempaa draamaa (:krapulaa). Aurinko paistaa, linnut laulaa ja pla-pla. Ihana nähdä kuinka kokonainen kaupunki on herännyt henkiin. Ah! Tälläisiä päiviä lisää ja paljon.

Suunnattiin ekana espalle jossa istuttiin/makoiltiin meidän hyvinkin nestepitoisten eväiden kanssa.

Lähdettiin liikkumaan Karhupuistoa kohden. Tässä välissä käytiin humalassa henkallajamaukalla hakemassa mulle uudet aurinkolasit ja innostuin mä siinä sivussa rahaamaan kassalle muutaman paidankin. Humalassa on ihan shoppailla. Mikään ei tunnu kalliilta ja kaikkeen on varaa. Ok, ei nää mun ostokset nyt ihan jumalattomasti maksanut.

Alettiin liikkumaan meille päin ja tännehän me sitten jumahdettiin katsomaan viisuja. Taxi ja nokka kohta dtm-> joka tietenkin oli aivan täynnä (kuten arvattiin). Päädyttiin sitten viettämään "Sannan" polttareita (mä en tiedä kuka se oli, mistä se tuli, miten mä päädyin heidän "vippiin" ja wattafak?). Mutta ihan hurjasti vaan onnea sinulle "Sanna", jos satut täällä käymään. Haha.


Tää kuva on jäätävä, pysäyttävä, hälyyttävä, pelottava ja aika hc-tasoa. Tähän se ilta sitten päättyi. Löydettiin itsemme eduskuntatalon edestä 04.00. Jos mä oisin fiksu niin enhän mä tätä kuvaa julkaisisi,mutta menkööt. Oltiin me ainakin jossain vaiheessa iltaa ihan hieman fressimmässä kunnossa,ehkä? 

16 kommenttia:

 1. mitä helvettiä. missä ton kutoskuvan tytön kaula on?

  VastaaPoista
 2. Niko ollut taas komeena! :)
  Ja kiva kesäinen postaus!

  VastaaPoista
 3. näytti olevan hauska ilta/yö/aamu :D

  oon täs miettinny, että tuleekos sitä jatkoa siihen tekstin pätkään minkä postasit tänne joskus viikkoja sitten? :) siis siihen mikä on sun tulevassa kirjassas :D janoan jatkoa sille! ;D
  sait sillä postauksella munkin kirjotusvimman taas vaihteeksi päälle, kiitos siitä! :P

  hyviä sunnuntain jatkoja sinne! ♥

  VastaaPoista
 4. Oi ihana nuoruus, jos ei heilaa helluntaina niin ei koko kesänä

  VastaaPoista
 5. jos ei heilaa helluntaina niin koko kesän voi tehdä mitä huvittaa!

  VastaaPoista
 6. Sun blogia on vaan niin ihanaa lukea! :) Aina tulee tälläisistä postauksista tosi hyvälle tuulelle ja hymyilyttää kokoajan :D
  Kiitos kauheasti että jaksat meitä viihdyttää, ja kaikkea hyvää sulle! :) ♥

  VastaaPoista
 7. Nyt menee aiheen vierestä, mutta yks pvä kun luin kun olit käyny seurasaares, nii pääseekö sinne keskustasta helposti? Tai millä kannattaa mennä? Oon menossa varmaa ens viikolla stadiin ni mietin et vois käydä käppäilee siel.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskustasta sinne on matkaa varmana jotain 3km ja sinne pääsee kätevästi, varmana useammallakin yhteydellä, mutta ainakin dösä 14 menee sinne suoraan. Hieman matkaa pitää kävellä dösäriltä, mutta ei paljoa:) 14 lähtee Kampista, mutta tarkista nyt vielä vaikka reittiopas.fi :)

   Poista
 8. Varmastikkin Tuomelan Sannan polttareista oli kyse :P

  VastaaPoista
 9. En tiedä onko asiaton kysyä tai mainita edelliseen kysymykseen viitaten, mutta olisko lyhytkasvuinen nainen. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. En tiedä onko lisäks jotain muuta, mut Ida on istunu pyörätuolissa niin kauan kun muistan. Niko, kerro sille terveisiä vaikkei se muistakkaan mua! :D Oltiin joskus samalla ala-asteella nimittäin.. :)

   janna-aleksandra.blogspot.com

   Poista
 10. siskoni päässy jälleen kerran sun postaukseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IHANAA lesoile vielä lisää sillä <3 <3

   Poista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com