maanantai 28. toukokuuta 2012

PERKELEEN MAANANTAI


Tänään on taas tullut todettua muutamankin kerran että on maanantai. Mikään ei oikeen maistu (paitsi lounas joka oli 7,40 € hintaan nähden ihan OK). Ajattelin että tällä viikolla mä pidän kirjaa siitä mihin tuhlaan rahani ja kirjaan ne aina päivän päätteeksi ylös tänne blogiin. Jotenkin nää maanantait on siitä mukavia että on aina kiva aloittaa joku ns."haaste" ja sitten huomata että keskiviikko iltaan mennessä senkin haasteen on kussut, mutta mä yritän.

Meinasin että lasken paljonko tupakoin päivässä, mutta se haaste meni jo mönkään sillä olen juossut tuolla tupakkapaikalla ihan liian ahkeraan. Ehkä mä jotenkin välttelen tätä läppäriä, sähköposteja ja kaikkea. Eilen aloin katselemaan ihan hulluuttani asuntoja ja löysinkin yhden ihanan. Se olisi ihan tässä maikkarin kupeessa ja vuokraltaan liki 300 euroa halvempi kuin nykyinen asuntomme. 

Mä vannoin tosin vuonna 2011 että en muuta enää koskaan. Tai muutan ehkä koskaan, mutta sitä ennen mun pitäisi päästä sinne kirpputorille myymään kaikkea turhaa. On hienoa omistaa taloyhtiön täyteläisin häkkivarasto ja samalla olla taloyhtiön nuorin. Luulisi että mulla olisi tavaraa kaikista vähiten, koska oon elänyt kaikista vähiten.. mutta paskanmarjat. 

"Ihanaa" maanantain jatkoa. Tältä päivältä mä odotan enää Täydellisiä Naisia, josta on muuten jäljellä enää muutama jakso. Sniff.

11 kommenttia:

 1. Enää KAKSI jaksoa Täykkäreistä, sniif! :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KAUHEETA :( ja mä hölmö menin lukemaan juonipaljastukset!

   Poista
 2. Haha, me muuten ostettiin nykyinen asuntomme, jossa asuimme ennen vuokralla, koska ajatus kaiken tämän kaman pakkaamisesta, siirrosta ja purkamisesta ahdisti liikaa...:D Tuli helpommaks marssia nöyränä pankkiin anomaan lainaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'DDhaha,kuulostaa hemmetin hyvältä. Ainoo että meidän asunto ois varmana ihan julmetun kallis ja me ei todellakaan saatais niin isoa lainaa että meidän kohdalla tää järjestely ei varmana tule kuuloonkaan ;/

   Poista
  2. Ghettoasumisessa on siis hyviäkin puolia.;)

   Poista
 3. Täykkärit on ihan parhaat!! kuka sun lemppari on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm..ne on kaikki niin ihania, mutta jos yks pitää sanoa niin varmana se on Gabrielle Solis:)

   Poista
  2. Ei millään loukkauksella tarkotettuna, mutta oot hirmu paljon samanolonen ku Gabrielle! :)
   mukavaa viikkoa siulle! (:<3

   Poista
  3. Joo se on miunkin lemppari Breen lisäksi :-)

   Poista
 4. yhh täykkärit o paras ohjelma!:( ja gabrielle on paras

  VastaaPoista
 5. Ettei sun tarttis mihinkää kirpparille "yrittää" raahautuu, nii tee tänne blogiin sellanen sivu osuus mihin teet oman kirppari osuuden. laitat sinne kuvat vaatteista ja alkavasta hinnasta, sitte ihmiset voi heittää sinne paljolla ostaa ja sitte myyt =) sanot vaikka että nouto hesasta tai postitus mut et ostaja maksaa postikulut? =) paljon helpompaa?

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com