tiistai 22. toukokuuta 2012

Yhteistyössä: Zooplus.fi


Minulle ehdotettiin hetki sitten yhteistyötä Zooplus.fi -lemmikkikaupan kanssa, koska perheeseemme kuuluu kaksi chihuahuaa niin suostuimme tarjoukseen kiljuen. Itseasiassa ihan vieraasta yrityksestä ei ollut kyse sillä olin jo muutamia kuukausia aikaisemmin löytänyt tämän nettikaupan joka pursuaa vaikka ja mitä ihanaa.

Päädyin tilailemaan lahjakortillani seuraavat tuotteet:

*) Fortal Dental Care (hammaskiveä vastaan, hohtavan valkoiset hampaat ja estää pahanhajuisen hengityksen) tuotteeseen pääset suoraan tästä 


*) Hokamix Iho & Kiilto (auttaa mm.kuivaa ihoa,hilseilyä,kutinaa jne.) tuotteeseen pääset suoraan
tästä


*) Keraaminen ruokakippo (näitä ei voi koskaan olla liikaa ja oon kyllästynyt edellisiin & tytötkin toivoi vaihtelua) tuotteeseen pääse suoraan tästä

Mä en saanut täältä kotoa kannatusta sille että oltais tilattu lahjakortin lisäksi meidän neitokaisille koiranrattaat joita oon kuolannut varmana jo muutaman vuoden. Ne vaan olis ihan törkeen kätevät varsinkin tälleen kesällä ja niiden kanssa olisi kiva lähteä puistoon. Kaikki mun tutut on puistellut päätään kun oon puhunut näistä rattaista, mutta jos tälläisiä kerran valmistetaan niin kai niitä myöskin on tarkoitettu käytettäväksi? Vai mitä mieltä olette? Rattaita pääsette ihastelemaan tästä!

Valikoima on kattava ja toimituskin vain muutamassa päivässä. Esittelen tuotteet tarkemmin sitten ihan "toiminnassa",mutta näitä koirien hoitoaineita ym ollaan kokeiltu ennenkin ja kyllä ne oikeasti toimii ja mun mielestä jokaisen ihmisen joka on itselleen lemmikin ottanut pitäisi myös huolehtia myös sen hyvinvoinnista ja ulkonäöstä. Me olemme lemmikkiemme herroja ja aivan samalla tavalla kun me pidämme itsestämme huolta tulisi myös huolehtia siitä että lemmikkimme voivat hyvin.


Milano & London kiittävät Zooplus.fi -sivustoa ja haluavat muistuttaa että uudet asiakkaat saavat tilauksestaan -10% & vanhoillekkin asiakkaille on niputettu kivoja tarjouksia sivuilla, joten ei muuta kuin shoppailemaan:)


32 kommenttia:

  1. Mä oon halunnut noita rattaita kanssa tosin mun kissoille :D :D

    Mä tilaan tuolta aina kissoille hiekat ja viimeks just hetki sitten ison laatikollisen safkaa :D Miksei mun blogiin oteta yhteyttä.. musa eiku siis kissablogihan mulla on, ahahaha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D ihanaa tiia! nyt mä tiedän siispä itseni lisäksi yhden toisenkin joka haluisi rattaat lemmikelleen :DD! kätevät, eikööö? ;D haha. Väinökään ei vaan tunnu tajuavan mua.. :D

      Poista
  2. mun mielestä noi rattaat kuulostaa ja näyttää ihanilta, mä nyökytän, en puista päätäni niille :D ja miks ne siellä ois myynnissä jos niitä ei kuuluis käyttää :P oih, toi tuttikuva on jotaan niin sulosta! Ihanaa et pidät sun koirista noin hyvää huolta :) varmasti on maailman onnellisimpia hauveleita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (:hihi! joo kyllä meillä hauvavauvoista pidetään hyvää huolta ja aina hieman koitetaan tyttöjä hemmotella (ps. Milano ei kulje aina tutti suussa :DDD)

      Poista
  3. Mä pudistan päätä rattaille ihan vaan siksi, että nykyään lemmikit saa useasti ihan liian vähän liikuntaa, joten miksi sitä pitäisi vähentää entisestään? Ehkä vesisateella voisin noita käyttää, mutta kyllä minun koirani saavat kävellä ihan itse, satoi tai paistoi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en mäkään noiden rattaiden kanssa missään ulkona lenkillä kävisi. Esim. mun olisi huomattavasti helpompi mennä junaan tyttöjen kanssa kun ne ois rattaissa tai sitten vaikka jonnekkin kaupunkitapahtumaan jonne voisi ottaa koirat mukaan muuten, mutta niiden paikka ei mun mielestä ole järjettömässä ihmisvilinässä jossa joku voi vaikka talloa ne.

      Näissä tilanteissa nää rattaat vaan ois tosi herkut!

      Poista
  4. Oon samaa mieltä edellisen anonyymin kanssa. :)

    Onhan noi rattaat älyttömän ihanat ja voisin kuvitella ne täydellisesti mun chihulle, joka aina lenkin loppuvaiheessa tahtoisi jo syliin (se on huomaa kyllä koosta). Mutta tosiaan musta tuntuu, että koiria ulkoilutetaan liian vähän, joten miksipä edistämään lihoamista. Ja lisäksi vielä päässä pyörii ajatus siitä, että koira varmasti haluaa lenkillä haistella muiden hajuja ja merkkailla, mutta luultavasti sekin riippuu koirasta ja päivästä.

    Omalla kohdalla siis pudistan päätäni, mutta muiden kohdalla kohautan vain olkia. :> Mä niiiiin voisin kuvitella sut työntelemässä noita. :D

    janna-aleksandra.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mun mielestä koiran pitää päästä ulos 3-4 kertaa päivässä..tai mahdollisuuksien mukaan enemmänkin. Kuten tuossa ylhällä jo kirjoitin niin mun ois helpomi mennä tyttöjen kanssa just Helsingin joukkoliikenteessä. Yksi koira vielä menee sylissä, mutta kun niitä on kaksi.. siihen päälle laukku.. dösäkortin kaivaminen laukusta on suorastaan mahdottomuus. Tämä helpottais mun liikkumista ja mahdollisesti koiratkaan ei ois enää niin paljoa yksin kotona :)

      Ymmärrän toki teidänkin pointin:)

      Poista
    2. Mut hei, eikai kukaan oikeesti voi luulla et sä ostaisit noi rattaat koirien lenkkejä varten? Hahaaa. "Noniin koiruudet, lähetääs lenkille tekemään tarpeet. Sinne vaan vaunuihin ja siellä ootte, isäntä lenkkeilee."

      Poista
  5. Jep, ei noi kärryt nyt sitä varten ole, et painaa tuolla puistoissa kuin ihmisvauvan kanssa. Mut just se paikasta toiseen kulkeminen ja useamman elävän kanssa liikkuminen on helpompaa.

    Ja itsellä kissoille, jotka eivät ulkona käy (pelkäävät kaikkea, ruohoa, asvalttia.. mitä vaan) niin vois olla ihan hauska vähän näyttää muutakin kuin tätä kämppää. Mutta ei ole moista ostanut, kun se on niin turha ja oikeasti ikinä käy itsekään ulkona kävelemässä, mut on se kuitenkin hauska :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä nään Tiia mielessäni tämän tilanteen kun me kaks painellaan tuolla Espalla kesällä rattaiden kanssa ja karvavauvat mukana XDDD!

      Poista
  6. Mä oon kans miettiny rattaiden hommaamista meijän chihuille. Varsinkin kun liikutaan paljon eripaikoissa ja toi pentu ei vielä jaksa pitkiä kävelyitä. Välillä ihan pelottaa et pienet jää jalkoihin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on noi mun mielestä ihan kätevät varsinkin chihuille. En mäkään tollasia varmana katselis jos mulla ois saksanpaimenkoira :D mutta.. iiiik! Nyt mun kuume noiden suhteen vaan kasvaa :D

      Poista
  7. Noita rattaita oon itekkin katsellu meijän kissoille, koska kuljetaan junalla ymym. nii olis kätevää kun toi toinen kulkee kuljetusboksissa ja toinen valjaissa, rattaat olis helpompi ku boksi :D

    Tuo on kyllä ihan paras kauppa, sieltä on paljon kaikkee meillekkin tilattu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3:) hei hienoa että muutkin on tätä mieltä että noi rattaat vaan ois ihan hemmetin KÄTEVÄT! ps.mä sain sulta postia ja vastaan siihen asap kun tää kiire täällä studioilla hellittää ;)

      Poista
  8. Noi rattaat ois omalla tavallaan ihan näppärät! Just tommosille pikkuhaukuille tarkotetut, ei oo kyllä ennen tommosia tullu vastaan ainakaan täällä. Varmasti ois päivän piristävä näky! (:

    VastaaPoista
  9. Itse sanoisin ehdottoman ein rattaille. Kyllä se chihuahuakin jaksaa lenkkejä kävellä ja koiralle se on aina parempi, mitä enemmän liikuntaa. Kuitenkin tonkin rodun pitäisi olla energinen ja jaksaa lenkkejä, siksi kannattaisin mielummin enemmän sitä liikuntaa koirille. Kun ne saa kävellä lenkkejä, ne saa samalla nuuskia ja se on niille sitä aktivoimista. Ja muutenkin eläin - pienikin - on luotu liikkumaan, eikä kyhjöttämään rattaissa..

    Mutta, sun chihus joten tottakai ostat rattaat jos itse niistä pidät ja koet käytännöllisiksi. Eihän sun koiria välttämättä kiinnosta liikkua paljoa, joten voihan ne olla ihan näppärät laiskempien koirien kanssa. ;) Itse paimenkoiraihmisenä vaan en oikein osaa sisäistää ajatusta oikeasti laiskasta koirasta, joka ne tarvitsisi. :)

    VastaaPoista
  10. mäki oon ihastellu tommosia rattaita mun koiralle:D ois kätevät kyl! mutsi ja faija ei oid varmaa kovi innostuneit jos menisin tilaa tommoset:DD

    VastaaPoista
  11. voi Kuinka söpönä tytöt on :) mä oon seurannu Sun blogia vaikka Kuinka kauan ja aina vaan paranee, hyvä niko! :) ja sitten noista rattaista, ymmärrän täysin mitä tarkotat sillä pienet koirat ja kissat jää todella helposti jalkoihin jossain tapahtumissa ja julkisissa joten todella kätevät sinänsä lähtee niiden kaa tapahtumiin ja paikkoihin missä on enemmän ihmisiä, mutta kunhan ei unohda normaalia liikuntaa ja koirien haistelu tarpeita. Ihanaa kesä päivää teille :) -Niiny

    VastaaPoista
  12. nuo on nii suloset nuo rattaat haluisin omillekki koirille tommosen!

    VastaaPoista
  13. Milano on aivan mielettömän kaunis koira! Yhtään Londonia tietysti väheksymättä : ) Noihin rattaisiin sanoisin, että ei muuta kuin ostoskoriin ja tilaukseen. Varmasti tosi näppärät, jos on enemmän kuin yksi koira talossa! Mulle on chihulainen vasta kesällä tulossa, kun typy ensin vähän kasvaa ja sille tosiaan pelkkä kantolaukku, koska yhdelle en näe tarvetta noille. Joka tapauksessa teille ne ois luultavasti just hyvät ja kokemuksia mitä muilta lukenut, niin käytössäkin varmasti toimivat :--) Ja niin, zooplussasta täälläkin hyviä kokemuksia!

    VastaaPoista
  14. Haluun noi rattaat mun chihulle ja kääpiöpinserille ! oii että ! vois toivoo yo-lahjaks koirille rattaat hhaha : D
    -michelle

    VastaaPoista
  15. söpsöt koirulit♥

    VastaaPoista
  16. Koirat toosii hienoja mutta kun mainostat tulee mulle joku pakkopulla etten osta!En siksikään että omat koirat sairastunu aikoinaan näihin "liikkeen"ruokiin!Kotiruoka parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kuten tekstissä olikin mainittu niin sain siis lahjakortin tuonne liikkeeseen VAIN ja ainoastaan sitä varten että minä mainostin yritystä :)

      Poista
  17. Mun on nyt ihan pakko tulla sanoon tähän et koiranrattaat? ei ikinä. Miks kaikki kohtelee pikkukoiria kuin pieniä lapsia? ''Olis tosi kätevät kesällä ku mentäis puistoon''? dirlandirlandaa ne pikkukoiratkin osaa kävellä :/ ja onko tolla sun koiralla ihan tosissaan (silti, vaikka olis leikillään) tutti suussa? tekeepä varmasti ihan mahtavaa tolle koiralle:D anteeks ny vaan mut mun mielestä ei oo kauheen tervettä menoo jos on koiralla tutti suussa ja kohta vaunuissa kulkee:/ muuten hyviä tuotteita oot koirilles tilannu, mut ei mitää vaunuja ja tutteja ! ei ne oo pikkulapsia :/

    VastaaPoista
  18. ainii, muuten tosi hyvä logi ja luen mielelläni!(:

    VastaaPoista
  19. Pääsisiköhän noiden rattaiden kanssa ilmaiseksi joukkoliikenteessä. :D Vai koskeeko ainoastaan lapsen kanssa liikkuvia.. :)

    VastaaPoista
  20. Kiva blogi ja vähän vielä kivemmat koirat! :)

    Miten muuten kävi Milanon pentuhommien? Mulla olisi täällä yksi nuori ja viriili chihupoika, sitten ens juoksuja varten, jos hyväksyt rekisteröimättömän merle-pojan isäksi sukuun? ;)

    Ja noi rattaat on varmasti just noihin käytännön juttuihin kätevät kahden koiran kanssa, mutta yhden koiran takia en sellaisia kyllä raaskisi ostaa. Että annan kyllä siunaukseni rattaille :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com