tiistai 5. kesäkuuta 2012

Koska rakastan koiriani..haluan heille pitkän ja terveen elämän!


Meidän koirat sai kivan yllärin kun koiralle.fi -verkkosivu lähetti meille testailuun ensimmäisten joukossa koirille suunnatun Superfoodin. Se on luonnollisista ja maailman ravintorikkaimmista raaka-aineista valmistettu koirien lisäravinne. Se on hyväksi näkökyvylle ja oppimisille ym. En epäröinyt hetkeäkään kun heitin tätä meidän koirien raksujen sekaan. 


Koska meidän tytöt on niin pieniä niin molempien ruokakippoihin tuli vain tuon verran tuota Dogtoral -superfoodia. Teelusikallinen jokaista 5 kiloa kohden, mutta koska meidän tytöt painavat vain alle 2 kiloa.. niin annos jäi tässä perheessä todella pieneksi. Tämä siis tarkoittaa sitä että 250grammaa kestää täällä, ööö.. todella kauan! :D


Sekoitin sen raksujen joukkoon ja lisäsin mukaan ihan hieman vettä! 


Tytöt kiittää tästä näytteestä ja halusivat kertoa että heidän raksuihinsa sekoitetaan pieni annos tästä lähtien aina Superfoodia. Tällä hetkellä koiramme.fi myy tätä yksinoikeudella hetken sivuillaan ja kerrankin siitä on hyötyä että luette mun blogia, koska mulla on tarjota teille salainen alennus tuotteesta!

Dogtoral - Superfood lukijoilleni alennettuun hintaan!  ( ovh: 18,90€ - teille 13,90€ )

"Ensimmäinen todellinen superfood koirille. Miksi vain ihmiset saisivat syödä maailman ravintopitoisinta ruokaa? Koirasi ei pysty itse vaikuttamaan siihen mitä syö,mutta sinä voit. Anna koirallesi onnellinen ja hyvinvoiva elämä" 

HAU-HAU-HAU! 

<3: Niko, London & Milano 


5 kommenttia:

 1. Aww, ompas suloisia koiruleita! :) <3

  VastaaPoista
 2. Tilaan varmasti...kai tuo käy vanhemmillekin koirille?

  VastaaPoista
 3. Voi nappuskaiset! Ida-täti tulee kohta käymään taas. :D

  VastaaPoista
 4. London nnäyttää siltä että ajattelee "Milano mee sä ensin ja kerro sitten voiko sitä syödä, mä tuun sit ja maistan!" <3 :) Anna Londonille ja Milanolle monta suukkoa <3 :)

  VastaaPoista
 5. Voi ei miten suloisia koiria :) Muuten tuli mieleen jos teidän raksut sisältävät lisättyjä vitamiineja/kivennäisiä ja lisäksi annat lisäravinnetta, niin siitähän voi tulla yliannostus?

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com