tiistai 5. kesäkuuta 2012

Mahtava palvelu + mahtava kisa! tsek-tsek!


Usein miettii uuteen ravintolaan mentäessä, millainen ruoka? entä hintataso? palvelu?

Löysin sivuston sattumalta eilen ja sen jälkeen olenkin hakukenttään kirjoitellut kaikkia ravintoloja ja kauppoja joita olen ajatellut testata tässä kesän aikana. Oon meinaan sellainen ihminen että lähden itse ainakin mielelläni testailemaan paikkoja jotka on saanut hyvät arviot vaikka sitten juuri netissä. Toki kaikilla on omat makunsa ja arvionsa, mutta mun mielestä soi sivusto oli aika toimiva :) 

Syy miksi vinkkasin tästä juuri nyt.. on se että tuolla sivuilla on käynnissä aika mahtava kilpailu jossa  yksi onnekas voittaa itselleen 10.000€ jäätävä summa rahaa! 
Sun pitää vaan kirjautua sivuille ja tehdä yksi arviointi jostain yrityksestä. 


Sivuilta löytyy myös hyviä tarjouksia jotka saat käyttöösi, lisäksi tämän saa sovelluksen muodossa kätevästi puhelimeen ja tämä kaikki on siis maksutonta. Taidampa itsekkin alkaa kirjoittelemaan arvosteluja tuonne ;) 

Pääset sivuille suoraan tästä:

5 kommenttia:

 1. MULLE TULEE VIRUKSIA=( KIITTI VAA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PÖHPAH! teen yhteistyötä tradedouble.com -sivuston kanssa joka on erittäin arvostettu mainospaikka ja sieltä ei totisesti mitään linkkejä tule mitkä sisältäisi viruksia, joten taisi sun virukset tulla jostain ihan muusta sivustosta :D LOL?

   Poista
 2. pakko sanoo et ihailen sua ja sitä miten jaksat tätä blogii kirjottaa monesti päivässä, oot just niitä harvoja jotka tätä tekee! :) sun blogis on mun lemppari sitten ikinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä lainaus > sun blogis on mun lemppari sitten ikinä:)

   Poista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com