sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Löysin uuden lempparin ruokapöytään!


Uusia perunoita ja niiden päälle hieman voita = parasta! 
Lisäksi mulle tuli kamala himo että haluan ahventa, koska muistan kuinka kakarana söin sitä kesäisin ehkä kolmesti viikossa (lempiruoka), mutta nyt aikuisempana sitä on tullut syötyä tosi harvoin.. Kilohinta oli ihan kohdillaan 23 euroa, mutta oli se sen arvoista. Paistettiin ahven pannulla ja sen seuraksi kastike. Mieletöntä. 

Töissä otan aina kalaa jos vaan mahdollista, koska kalaahan tulisi syödä useammankin kerran viikossa. Mä vaan inhoon / en osaa tehdä kalaa, joten tätä tulee syötyä ihan liian harvoin. Jos jollain on heittää lohikastikkeen ohjetta niin antaa tulla. Ainakin maikkarin keittiössä oltiin osattu tehdä todella maistuvaksi :) yam! 

Siis oon löytänyt uuden herkun jota voisin puputtaa nyt jokaisen ruuan kanssa. Felixin sinappi-kurkkusalaatti on ihan käsittämätöntä herkkua! Mä tiedän että tuun syömään tätä nyt kesällä niin paljon että kyllästyn tähän, mutta nyt kun tää on vielä suhteellisen uusi tuttavuus mulle niin meinaan nauttia tätä kaiken kanssa ja kaiken aikaa :D Oon dipannut tätä makkaran kanssa, laittanut ruisleivän päälle, syönyt lihapullien kanssa. Juma! Ootteko maistaneet? 


12 kommenttia:

  1. uudet perunat ja sipulimaito nam!<3 ja grillitassut :p

    VastaaPoista
  2. Oot ihana:)! Nikon grilli on paras!! Ja ihana toi sun annos! Hyvää kesää
    -Sonja

    VastaaPoista
  3. Ei voi olla totta! Mä söin tänään just paistettuja ahvenfileitä, uusia perunoita ja just tollasta kastiketta! Oli kyllä hyvää kanssa :) ps. Oot ihan paras!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No warmaa..Reps :D Tuskin joo söit..;o

      Poista
  4. uusia perunoita on tullu syötyä jo monen monta kesää lapsuudesta asti , harmi että niitä saa niin vähän aikaa aina ni niitä tulee sit syötyä paljon kyllästymiseen asti ja voin kanssa tottakai + silliliemen (en syö sillejä:D) ja herkullista salaattii

    VastaaPoista
  5. Niko kattelin sun uutta ohjelmaa (Nikon grilli) ja pakko myöntää, luulin aluksi että kokkailet ko. ohjelmassa.. pieleen meni:D

    VastaaPoista
  6. ite teen aika yksinkertasta lohikastiketta, mutta ihan hyväähän tuo :D paista lohet, ite en ikinä osta mitään valmiiks marinoituja, ne maistuu vaan suolalle :D sinne sit heittää mitä mausteita haluukaan; sitruunapippurii, paprikamaustetta, vähän chilia, grillausmaustetta, soijaa, kalakastiketta.. Sit kermaa vaan ja nam nam :)

    VastaaPoista
  7. Apua, tuli hirvee nälkä ku katteli näitä kuvia ! :D

    VastaaPoista
  8. sun blogis on ihan mahti! Tätä jaksaa lukee aina mielenkiinnolla. Hyvää kesää! :)

    VastaaPoista
  9. tulipa kamala nälkä tän luettua... :D !

    VastaaPoista
  10. Kokeilehan tätä ohjetta!

    http://elliainailona.blogspot.fi/2011/04/taste-of-guilt.html

    Ite keksin eli ei voi olla muuta kuin ihan järjettömän hyvää!

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com