torstai 14. kesäkuuta 2012

Saanko suositella muutamaa hyvää elokuvaa?


Ollaan tässä muutamana iltana onnistuttu vuokraamaan äärettömän hyvät leffat tuolta Elisa Viihteen kautta. Äärettömän näppärä vekotin, mutta äkkiä saa kyllä laskua tehtyä jos vuokrailee enemmänkin leffoja kuukaudessa. Nämähän siis maksetaan aina kuukausimaksun yhteydessä, joten pitää muistaa pitää kohtuus kaikessa. 


Faces in the Crowd


Äärettömän jännä elokuva ja yllättävän hyvä juoni, joka ei ollut ennalta-arvattava. Lisäksi tykkään äärettömän paljon Milla Jovovichista. Elokuvan juoni kiteytyy tähän: Nainen näkee murhan, kaatuu, menettää kasvomuistinsa eikä tunnista enää ketään, hän on kuitenkin ainoa ihminen joka voi ratkaista murhat. Elokuva ei ole raaka tai mitään sellaista, koska mä olen vanhemmalla iällä tullut niin herkäksi että en kyllä kestä yhtään katsella leffoja jossa mässäillään raakuudella, kiduttamisella ym. Haluaisin aivan hulluna katsella kauhuelokuvia, mutta mun psyyke ei yksinkertaisesti kestä niitä enää. Siksi tämän tyyliset elokuvat ovatkin mulle oikein oiva valinta. Suosittelen!


Trespass


Tässä elokuvassa ei voinut yksinkertaisesti arvata mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan. Ihan mieletön pläjäys! Hyvät näyttelijät ja "ei niin nähty"-idea. Kaikki alkaa siitä että joukko ihmisiä murtautuu rikkaiden asuntoon, ottaa heidät panttivangiksi, kuvittelee saavansa rahat helpolla, mutta toisin käy... Nicole Kidman ja Nicolas Cage ovat ihan loistavia näyttelijöitä ja oon aina tykännyt heidän leffoistaan (muutama poikkeus löytyy). Mulla on muutama sellainen inhokki että en yksinkertaisesti voi katsoa heidän elokuviaan vaikka kuinka tekisi mieli vaikka elokuvan traileri olisi kuinka hyvä. Mitenkäs teillä?

Nukuin tänään aikaisemmin päiväunet ja jotenkin mulla alkaa taas fiilis piristymään. Oon ollut tässä muutaman päivän todella masentunut. Nyt kello löi juuri 00.00 ja mua ei tietenkään väsytä. Taidan hetken pyöriä tässä koneella ja katsella verkkokauppoja. Mulle tarjottiin tänään lahjakorttia tuonne Stayhard -verkkosivuille, joten taidan katsastaa tarjonnan ja sen jälkeen nukahtaa onnellisena (tästä lisää sitten myöhemmin kun on postaus ajankohtainen). Toivottavasti huominen on edeltäjäänsä parempi päivä. Öitä / Huomenta / Iltapäivää! 

10 kommenttia:

  1. jee kiva tietää että noi leffat on hyviä kun ittekkin oon miettiny että pitäiskö vuokrata:D! ja tuli tälleen mieleen että jos sut näkee joskus jossain nii saaks sua tulla moikkaan ?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa tulla moikkaamaan JOS lupaa olla kiltti ja kohtelias ;D

      Poista
    2. no tottakai :D oot ihan sairaan ihana nii ei sulle ny voi olla muutaku kiltti ja kohtelias:)! +sun blogi on ehdottomasti paras!

      Poista
  2. millon riikka,katri, jenni ja tommi juontaa chattia ja millon sää siirryt yö chatteihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti Riikka,Katri & Jenni siirtyy chateista pois ja heitä ei nähdä enää ruudussa :/

      Poista
  3. mäki kyl oottelin että millo riikka katri ja jenni juontaa mut sit kuulin viimeyön ton ku kattelin henkan viimestä juontoo.. :/ mut onneks niko ja tommi jatkaa! :)

    VastaaPoista
  4. awww parhaimmat jatkaa!!! mut miks riikka lähti :( EI SE SAA LÄHTÄ ÄKKIÄ TAKAS!

    VastaaPoista
  5. RIIKKA TAKAS ! RIIKKA ON PARAS ! RIIKKA TAKAS ! RIIKKA ON PARAS ! <3 RIIKKA TAKAS!

    VastaaPoista
  6. mä rakastan kauhuleffoja ylikaike! mitä enemmä silpomista sen parempi :D sawit o parhaita ja teksasin moottorisahamurhaaja ja ihmisjahti<3

    VastaaPoista
  7. Tosi kiva että suosittelit leffoja! Toi faces in the crowd vaikutti tosi hyvältä trailerin perusteella! Ensi kerralla kun menen vuokraamaan ei siis onneksi tarvitse pyöriä ja ihmetellä tuntia vuokraamossa että mitä sitä nyt vuokraisi! Lisää tälläisia, kiitos :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com