maanantai 11. kesäkuuta 2012

Suosikkisovellukset just nyt!


Meitsi lähtee nukkumaan, mikä siis käytännössä tarkoittaa sitä että menen sänkyyn pelailemaan Sanajahti -peliä. Oon koukuttanut siihen itseni lisäksi ihan hemmetin monta ystävääni. Kuvasta voi huomata että me ollaan jopa otettu pienet skabat kerran baarissa, LOL.

Muita sovelluksia jotka on mulla aika aktiivisessa käytössä tuossa Samsung Galaxy 2:sessa:
Tykkään muokkailla kuvia Pixlr-o-matic -sovelluksella, tästä tulee aina ajoittain kysymyksiäkin noihin postauksiin joissa kuvia on muokattu milloin mitenkin. 
Lisäksi tekstareita tykkään näpytellä sovelluksella Handcent SMS, siinä saa muokattua jokaisen viestiketjun mieleisekseen ja valita eri henkilöille eri tekstariäänet ym. 
Ja tottakai multa löytyy myöskin jokainen Angry Birds tästä puhelimesta. Vaikka Nokialla menee huonosti niin onneksi Suomesta tuli jälleen uusi vientituote maailmalle! Olkaamme ylpeitä Rovion pojista.

Lisäksi oon innostunut tekemään kappaleita sovelluksella nimeltään Songify. Mä oon oikeesti aina puhelin kädessä ja tästä onkin muodostunut mun oma tavaramerkki. Vaikka mä oon maailman tyytyväisin nykyiseen puhelimeeni niin mä en mahda sille että mä löydän itseni päivittäin tuolta eri valmistajien sivuilta. Mun on pakko sanoa että mä en koe mahdottomuudeksi sitä ettäkö mä palaisin vielä joskus Nokian leiriin ja hommaisin Lumia900. Tosin mä rakastan että puhelimen näytössä on kokoa ja olenkin siksi ehkä kallistumassa Samsung Galaxy 3:sen puolelle. 

Oon mä kyllä miettinyt että ehkä mä hommaisin tabletin joka kulkisi kätevästi aina mukana. Niitä mä en kuitenkaan ole vertaillut en sitten yhtään. Mikäköhän mahtaisi olla se uusin ja toimivin niiden puolella? Applen tuotteet mä olen suosiolla jättänyt pois laskuista, koska koen niiden käyttämisen hyvin tylsäksi ja monimutkaiseksi. Joten tablet saisi kyllä olla Samsungin myös, koska ainakin toistaiseksi myös puhelimeni edustaa sitä. 

Mutta joo. Noi tummenut tekstit oli siis niiden sovelluksien nimiä, joten ne kun kirjoitatte sinne omien markettien hakukenttään niin alkaa löytymään. Suosittelen ehdottomasti Sanajahtia ja Pixlr-o-maticia. Itsellenä ne on ainakin ilmaisia ollut tähän luuriin.. paitsi tuosta sanajahdista mä pulitin muutaman euron että musta tuli pro ;) Haha.

Niin..tulin siis vaan sanomaan että: öiiiiitä<3

12 kommenttia:

  1. haluaisitko vinkkailla muitakin hyviä sovelluksia? sulla tais joskus sellanen ollakin mut jos on jotain uusia hyviä mainitsemisen arvoisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vaikka mitä sovelluksia aina testissä tässä puhelimessa joten voin jatkossa vinkkailla niistä useammin JOS tulee jotain hyviä vastaan :))

      Poista
    2. Mulla on vaikka mitä sovelluksia aina testissä tässä puhelimessa joten voin jatkossa vinkkailla niistä useammin JOS tulee jotain hyviä vastaan :))

      Poista
  2. Mun isä osti mulle Ipad 2 ja olen sanonut sille useaan otteeseen että en ole applen ystävä, mutta hyvä tämä on ollut paitsi sovellukset maksavat ja androidilla ne tietenki olsivat olleet ilmaisia P.S käytän itekkin Pixlr-o-maticia ja se on mulla galaxyssä ja kutakuinki Ipadissä :))

    VastaaPoista
  3. Kiitos sun mäkin oon koukussa Sanajahtiin:D Ku joskus jossain postauksessa sitä hehkutit niin piti mennä heti lataamaan...:D

    VastaaPoista
  4. Tuo Pixlr on kyllä ihan ehoton mullakin samsungissa, ja samalla ohjelmalla voi muokata netissäkin kuvat, tosi kätevä ja hyvä lopputulos aina! :) Onko sulla Niko sattumoisin Instagramia ladattuna puhelimees? Ois jees seurata sua siellä, joten kipin kapin lataamaan jos ei oo! ;)

    VastaaPoista
  5. Kiitos kun kerrot aina noista kivoista sovelluksista! Hommasin itse juuri tuon Galaxy 3:n ja olin ennen Nokian käyttäjä. Ei noita kaikkia sovelluksia älyäisi edes tarvitsevansa, ellet niistä täällä mainitsisi :)

    Taidan seuraavaksi kokeilla tuota Handcent SMS -sovellusta.

    Suosittelen muuten lämpimästi tuota Galaxy 3:stä. Se on vaan niiiiin mahtava luuri isoineen näyttöineen <3 Ja Samsungin tabistakin on vain hyvää sanottavaa!

    VastaaPoista
  6. Toi on tosi hyvä peli :D ja muuten,oot hot :) <3

    VastaaPoista
  7. ehdottomasti paras tabletti on Asus Ee Pad ! täydellisen toimiva ja aina kätevästi mukana !! + siihen saa täysin samat sovellukset ku sun kännnykkääs ;) itekki pelailen aina sanajahtia tällä!

    VastaaPoista
  8. Oonko mä vaan missanut sen postauksen missä vastaat niihin kysymyksiin, vai ootkotehnyt sitä? jos oot voisitko linkittää tähän? :-)

    VastaaPoista
  9. itellä on tää http://www.gigantti.fi/product/tietokoneet/taulutietokone/GTP750016G3G/samsung-galaxy-tab-10-1-16gb-wi-fi-3g-musta eikä ole mitään valittamista, pystyy lataan hyvin kaikkii sovelluksii, ja akkukin kestää kauan vaikka käyttäisikin kokoajan ! suosittelen !!

    VastaaPoista
  10. Kiitos paljon Pixlr-o-matic vinkistä! Mul on HTCn kännykkä enkä saa tähä Instagramii ladattuu ja hetkellisesti jo melkee masennuin, koska tykkään kans muokkailla kuvii etc. :) nyt on sitte toi latautumassa! Ja tähän samaa voisin viel kiitellä sun blogia, ihanaa et joku viel jaksaa postailla usein ja viel tällästä tekstii, et jaksaa aina lukee ja seassa on kaikkee hyödyllistäki! keep going, youre awesome ;)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com