maanantai 4. kesäkuuta 2012

Toivepostaus: Lempisarjat


Tätä postausta on toivottu ja ajattelin että tänään tämä on sopiva tehdä kun Täydelliset Naiset tulee tiensä päähän ja viimeinen jakso esitetään teeveestä. Mä oon aika friikki sarjojen suhteen ja rakastan ostella niitä boxeissa ja katsella aina yhdessä putkessa vaikka useammankin tunnin. Hyvänä esimerkkin on Gossip Girl josta yksi kausi hurahti muutamassa päivässä kun jäin siihen koukkuun.
Ajattelin tehdä pienen listan sarjoista joita oon seurannut / suosittelen. 

Täydelliset Naiset 

Yksikään jakso ei ole jäänyt näkemättä ja takana onkin 8.kautta. Ensimmäinen sarja joka oli oikeasti hieman erinlainen eikä ihan perinteinen jenkkisarja. 
Multa löytyy itseltäni kotoa ensimmäiset 4.kautta, mutta ajattelin hommata loputkin jossain vaiheessa. Boxit halpenee aika nopeasti ja ne kannattaa ehdottomasti tilata netistä, jossa ne on aina halvempia. Täältä löydät mm. 1.kauden vajaalla 10 eurolla, pääset kausiin käsiksi tästä .

Ruma Betty


Ruma Bettystä löytyy 4.kautta ja omistan ne kaikki. Tämän sarjan parissa sai totisesti nauraa! Ihana  tarina ja sen kehittymistä oli kiva seurata ihan alusta asti, aina viimeiseen jaksoon. Harmi että sarja päättyi niinkin pian. Amanda oli ehkä koko sarjan sydän - ihan törkeen hyvä roolihahmo. Mulle riitti jo se että näin sen niin purskahdin valmiiksi nauramaan. Suosittelen sarjaa! Pääset sarjaan käsiksi täällä .

True Blood 


True Blood on ehdottomasti friikein sarja mitä olen koskaan nähnyt, mutta ihan hemmetin hyvä ja yllättävä. Tuolta sarjalta voi oikeasti odottaa ihan mitä vaan.. siis ihan mitä vaan. Mä en ole nyt tämän viimeisempiä kausia katsonut vaan ajattelin että tilaan ne itselleni (1.kausi multa löytyykin). Mua on jotenkin aina kiehtonut vampyyrit ja nythän tää on ollut nouseva trendi maailmalla, mutta tää on ehdoton #1.
Pääset ostamaan boxit täältä!

Gossip Girl 


Nuoria,kauniita,rikkaita ja kieroja - tässä on kaikki mitä kunnon draamaan tarvitaan. Katsoin aikoinaan tätä sarjaa muutaman jakson tv:stä, mutta ei napannut yhtään. Menin sitten tilaamaan 1.kauden itselleni ja voi hemmetti että mä jäin koukkuun. Tää on mun ehkä ehdoton lemppari tällä hetkellä ja en malta odottaa että 5.kausi tulee boxille että pääsen jälleen katsomaan sarjaa omassa tahdissani.
Pääset käsiksi tähän ihanuuteen tästä. Jos etsit tekemistä kesäksi ja sun mielestä tv:stä ei tule mitään niin tilaat nämä kaudet ja tulet kiittäämään mua sitten myöhemmin ;)
Nimimerkillä: Kymmenen kaveria sarjaan koukuttanut.

The Walking Dead 


Tästä sarjasta mä luin ihan sattumalta netistä ja sitten lähdin metsästämään tätä 1.kautta. Tää oli silloin vielä aika "harvinainen" tapaus Suomessa ja kukaan ei oikeen tästä tiennyt, mutta nyt tätä alettiin esittämään Fox-kanavalla. Mä kuitenkin odottelen 2.kautta myyntiin. Ekalla kaudella oli vain muutama jakso, joten oon odottanut uusia jaksoja nyt ...ööö,todella kauan? Muhun ei yleensä oikeen iske zombiet, mutta tää sarja loistaa erinlaisuudellaan ja onkin todella koukuttavaa katseltavaa myös. Tähän pääset tutustumaan tästä!

The O.C 


Tää nyt vaan on legenda. Mä en enää edes ole laskenut monestikko mä olen nämä ensimmäiset jaksot katsonut. Vaikka sarjan lopettamisesta on jo viisi vuotta niin mun oli pakko nostaa tämä mun listalle, koska tää oli varmaan yksi ensimmäisistä sarjoista jonka mukana mä suorastaan elin. Muistan kuinka tämä tuli tiistaisin maikkarilta ja silloin mulla oli tyyliin puhelin kiinni ja jos joku uskalsi häiritä mua niin..
Sarjaan pääset käsiksi täällä.

Pelinaiset (Footballer's Wives)
Huomasin juuri että en ole vielä nostanut listalle yhtään Brittiläistä sarjaa vaikka mun mielestä sieltä tulee ihan törkeen hyviä sarjoja. Pelinaiset ja Tanya Tuner on vaan legenda. Nelonen esitti aikoinaan tätä sarjaa, mutta siitä on aivan liikaa aikaa.. joten nämä jaksot ois pakko saada itsekkin hommattua. Mä en tiedä että onkohan missään sarjassa kieroiltu yhtä paljon kuin tässä?
Harmi että tätä ei tuolta CDON valikoimasta löytynyt enää (joskus tätä myytiin siellä).

Mun lista saattaisi oikeasti olla loputon. Oon seurannut ihan lukemattoman määrän eri sarjoja. Ainoa mitkä ei muhun iske on nämä sairaala-sarjat. En oo tainnut koskaan oikeen seurata sellaisia. CSI ja sen tyyliset sarjat on ihan kivoja joskus katottavaksi telkkarista, mutta en koskaan ostaisi niitä boxissa. Muhun puree tuollaiset sarjat joissa on oikeesti joku juoni ja kaikki ei aina olekkaan niin arvattavissa.

Muita sarjoja joita olen seurannut/joita voin suositella:

Hynttyyt Yhteen (nyt tarjouksessa 6,95€ boxi, 90-luvun "kumman kaa")
 Kumman kaa (molemmat kaudet vain 18,95€, legendaariset sanonnat osataan ainakin täällä meillä ulkoa ja nämä jaksot on katsottu sata kertaa!)
Melrose Place  (90-luvun ehdoton lemppari jota seurattiin äitin kanssa aina. Suosittelen!)
Sinkku Elämää (nää jaksot on pyörinyt niin monta kertaa uusintana telkkarista että en mä tätä boxina itselleni ostaisi, mutta onhan tää nyt sellaista settiä että nää jaksot pitää ainakin kerran elämässään nähdä).. 


Moni hyvä sarja varmana jäi listalta pois, mutta tässä nyt muutama sarja jotka on tullut katsottua. Monta sarjaa on näkemättä ja päivittelenkin aika aktiivisesti aina CDON.FI sivuja että milloin ne boxit halpenee. Oon maksanut esim. Lost-sarjan kausista yli 50€ /kpl ja muutaman kuukauden kun olisin aina jaksanut odottaa niin hinnat on tippunut melkein puolella. Kyseinen sarja ei päätynyt tälle listalle, koska mun mielestä se oli alkuun "wau", mutta muutaman kauden jälkeen mun mielestä kaikkea muuta. Pakkohan sitä oli silti seurata kun oli kerran aloittanut..

Mitkä on teidän lemppareita? Mitä boxeja teiltä löytyy? Ajattelin että voisin muutaman boxin taas heittää tilaukseen, joten oisko ehdotuksia? :)

78 kommenttia:

  1. mun lemppareita on: täykkärit, true blood, gossip girl, supernatural, ruma betty, l-koodi, vampyyripäiväkirjat, skins:) mulon ruman bettyn 1-3 kaudet, skinssin 1-4 kaudet, täykkäreitte 1-6 kaudet ja l-koodin 1-2 mut aion ostaa ne kaikki, samoin täykkäreitten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HEI APUA! miksi unohdin listalta Skinsin? o-o-ou. Joo mä oon kattonut 2.kautta sitä..ei se ihan lemppari oo, mutta kyllä ehdottomasti suosittelen muillekkin. Montakohan kautta sitäkin on jo tullut?:o

      Poista
    2. skinssistä on menossa viides kausi:) se on nyt tauolla. katoin kans oc.sta kaikki kaudet. adam brody on nii ihana!<3

      Poista
    3. Skisnsistä parhaat on ehdottomasti 3. ja 4. kausi, suosittelen kattomaan ne. :) O.C. on kyl legenda, ihan parhaita sarjoja.

      Poista
    4. musta 3. kausi on skinssis paras, nelone meni jo sit vähän tylsemmäks ja se oli perseest ku freddie kuoli:(

      Poista
    5. Se jakso missä Fred kuoli oli ihan hirvee. En tajua miten joku sarja vaikutti muhun sillein, mut olin ihan hysteerinen jotain tunnin varmaan ainakin ja itkin ja kaikkee. En oo uskaltanu sitä jaksoo kattoo uusiks sen jälkeen. Jotenki oli vaan niin hirvee se kohta ku kuulu miten se ano ettei se lyö sitä ja sit vaan veret lenti ikkunaan ja nyyh!! Mut siin oli mun mielestä parhaat näyttelijät, Fred tietty ihan ylisöpönä siellä.

      Poista
    6. Joo se on kyllä jännä että miten jotku sarjat ottaa niin kamalan tosissaan:o Mä oon itkenyt varmaan joka maanantai ku katoin täykkärit ja nyt on jotenkin tyhjä olo ku se sarja sitten ihan oikeesti päätty:/ Sitten ku se Karen kuoli siinä vikassa jaksossa ja oikeassa elämässäkin niin olin aivan shokissa :(

      Poista
    7. niimpä:( oli se kyl paras siinä. ois vaan ollu kiva tietää miten cookin käy

      Poista
    8. Mä oon kans tosi herkkä sarjoja kattoessani, ja itken tosi helposti. Ja sit jotkut jää pidemmäkskin aikaa kaihertaa mieltä, haha. Oli kyllä aika jännä miten sen kuolema osu niin lähekkäin tän jakson kanssa. Mut R.I.P.

      Joo, oli ihan hirvee se loppu ku ei tiedä miten Cookin kävi. Voin vaan kuvitella ettei sille käyny kuinkaan ja se sai kostettua Fredin puolesta. :)

      Poista
  2. Täältä löytyy yks dvd boksi hullu :D mun on pakko tilata kaikki boksit heti kun ne tulee kauppaan ja sitten ne pitää olla aina esillä OIKEESSA järjestyksessä :D

    mm.sinkkuelämää,lost,täydelliset naiset,frendit,freisier,jersey shore :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua hävettää myöntää että olen katsonut Jersey Shore -sarjaa ehkä 10 minuutin ajan joskus kaksi vuotta sitten:O. Kaikki kehuu sitä. Onko se boxina myös myynnissä? Hmm..pitäiskö mun?

      Poista
    2. PITÄIS! :D Se on just sellanen kunnon aivot narikkaan ja nauramaan muille sarja.

      Poista
    3. joo mä suosittelen kanss Jeresy Shoree !!

      Poista
  3. Suosittelen todistettavasti Syyllistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kiva sarja katottavaksi telkusta,mutta en jaksaisi niin surullista ja ahdistavaa sarjaa montaa tuntia putkeen :/ Inhoan tollasia väkivaltaisia sarjoja.. tai kun eiks toi oo se missä on niitä rikoksia joita ei muka ole koskaan saatu ratkottua ja sitten niitä aletaan aina tutkimaan uudestaan?:)

      Poista
  4. Täydelliset naiset ehdoton ykkönen,harmi et se loppui:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ..mutta se jäi sellaiseen kohtaan että ihan salee se sarja joskus vielä herätetään henkiin uudella sukupolvella:) JEE!

      Poista
  5. Mulla jos olis ylimääräistä rahaa, ni käyttäisin niistä varmasti suuren osan boxeihin. Mulla on tällä hetkellä hyllyssä mm. Täykkäreitä, L-koodia, Älä kerro äidille, Skinsiä, Kyllä isä osaa, Paot, Sinkkuelämät ja Dexteriä. No joo. Mut voisin suositella sulle Dexteriä, se päänäyttelijä on aivan ihana, ja sit vaikka et lääkärisarjoista tykkääkään, ni Greyn anatomia on oikeesti hyvä. Siinä saa itkee ja nauraa ja kaikenlaisia tunteita herättävä sarja on kyllä. Itekään en oikein perusta noita lääkärisarjoja, ja Greytäkin epäilin kovasti, mut sit ku sitä alko kahtomaan niin ei voinut enää lopettaa. :)
    Niin ja ootko kattonu Älä kerro äidille, siitä on kahta versioo ja musta se britti oli parempi. Se on sellanen homo-sarja jos et oo tietoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon katsonut tuota Älä kerro äidille -sarjaa ja se oli mun mielestä mahtava sarja:) Oon nähnyt molemmat versiot myöskin.. en muista kumpi niistä oli parempi tai kun siitä on niin hurjan monta vuotta, mutta joo! Kyllä isä osaa on ihan mahtava sarja <3

      Poista
    2. dexter on kyl kans kieltämättä hyvä:)

      Poista
  6. itse oon kans kattonu noist O .C:ta ja gossip girliä :) suosittelisin sulle vampyyripäiväkirjoja! Se on paras sarja mitä oon ikinä kattonu ja tottakai löytyy kaksi tuotantokautta ja kolmas on tilauksessa =) siinä on super hyvä juoni sekä näyttelijät ovat todella hyviä, näyttelijät myös pysyvät samoina ja siihen tulee myös uusia aika paljon ja juoni on ennalta arvaamaton! joka jaksossa tapahtuu todella paljon asioita, eikä pysy kärryillä, jos ei kato jokaista jaksoa! Itse oon tykänny ihan hirveesti ja mitä muiden mielipiteitä oon lukenu, ni monet on tykänny kans :) I LOVE IT<3. ja jos oikein muistan ni vampyyripäiväkirjat alkaa subilla ensimmäisestä tuotantokaudesta oliks se ny 5.6 suosittelen katsomaan ainakin ensimmäisen jakson:) jäin ekasta jaksosta heti koukkuun(= ja uusista sarjoista se valehtelevat viettelijät vaikutti kans hyvältä :) oon ite kyl kattonu vast 2 jaksoa, mut vaikuttaa ainakin et siinä olis hyvä juoni jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vampyyripäiväkirjat on kyl paras! ja damon namm<3

      Poista
    2. Vampyyrinpäiväkirjat..mä oon katsonut muutaman jakson ja mun on pakko sanoa että mä oon ollut ihan tosi sekaisin :D Koska se yks tyttö on periaatteessa kaksi eri tyttöä :D Tai jotain? Emt. Musta se vaikutti tosi sekavalta,mutta ihan "ok kamaa" joten saatampa joskus katsoa sitä ihan aivojen kera että oon täysillä messissä siinä:D

      Juu se damon taisi olla aika hoooooooot ;>

      Poista
    3. niko ai aika hot? ;D HOTHOTHOT! :> ei se oo sekava jos on kattonu alusta asti:)

      Poista
    4. Niin no se on kyllä totta että ne pitäis vaan kattoa ihan alusta aina että pääsis mukaan juoneen:) No joo..se oli HOT (isolla kirjoitettu) :D

      Poista
    5. ei se oo yhtään sekava jos on kattonu alusta asti :) joo se nina dodrev esittää sekä elenaa ja sitä vampyyri katherinea, mut sen kyl tunnistaa aina et kumpi on kumpi. Elena on semmone vieton pohtija ja pukeutuu tavallisesti ja todella kiltti kaikille aina tarjoomas apuaan kaikille, katherine on semmone juonitteleva ja ajattelee yleensä aina vaan omaa etuaan. Ja se on nii et STEFAN ON IHANA <3 ja stefanil on aivan ihana hymy! , ei damon :) p.s oon katsonu kaikki tuotantokaudet kolme kertaa! :D<3

      Poista
    6. Stefan on HOT HOT HOT!;) oot kyl niko sinäki ;D<3

      Poista
  7. Mun lemppari sarjat on ollu kylmärinki,pako,täydelliset naiset :) kantsii pako ja kylmärinki kattoo,koukuttavaa matskua,toisaalta surullistakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakoa mä oon katsonut,mutta se kylmärinki vaikutti jotenkin liian raa'alta mun makuun:/

      Poista
  8. Supernatural, siis ihan oikeesti... se pitäis olla listalla ekana :D

    VastaaPoista
  9. Koska tää herättää näin hyvin keskustelua ja täältä saa itelleenkin hyviä vinkkejä, ni mites olis myös postaus joistain lempi leffoista. Niitäkin on varmasti ihan hirmusesti, mut sellasia muutamia ehdottomia suosikkeja nostasit esiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tehdään sellainen postaus ehdottomasti :) Niitä kyllä on tosiaan ihan "muutama". Rakastan leffoja!

      Poista
    2. joo leffapostaus ehdottomasti!:)

      Poista
  10. Niin ja tämmösistä uusista sarjoista Kosto on hyvä ja mielenkiintoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hemmetti! Mä otin siitä kolme ekaa jaksoa nauhalle,mutta sitten se jäi ja en koskaan niitäkään saanut aikaiseksi katsoa! ..Mulla on menossa ilmeisen paljon rahaa kun pitää näitä ostella :D nyt kun näitä sarjoja pomppaa ilmeisen paljon esiin. Hienoa:)

      Poista
  11. se uus valehtelevat viettelijät on hyvä! ja vitsi mä kans ootan gossipin 5.kautta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä katoin yhden jakson sitä,mutta tulin silloin niin kiireellä himaan että mulla meni ihan tosi ohi se sarja :/ Pitää kyllä varmaan ostaa se boxi jossain vaiheessa ;D haha. Joo gossip.. huhu,en malta odottaa!

      Poista
    2. Olin just tulossa kommentoimaan samaa, Pretty Little Liars on ihan mieletön! Mä katson siitä tällä hetkellä jo kakkoskauden jaksoo 20 .. ja mitä sitä on tullu telkkarista, 3 vai 4 jaksoa ykköskaudesta? :D Koukutuin ihan totaalisesti. Kaikenlisäksi vihaan katsoo mitään sarjoja ilman tekstejä, mut tota on pakko kattoo kun sellasia ei löydy :D Sit täykkärit, sinkkuelämää, skins, how i met your mother (joka on muuten kans ihan ykkönen! suomeks siis Ensisilmäyksellä)... näitä riittää.. :D

      Poista
  12. Nythän alkaa subilta joku uusi sarja jossa on jotain noitia tai jotain vastaavaa. Hmm,en nyt just muista sen nimeä.. kolme naista joilla jokaisella on joku erikoiskyky. Mainoksen perusteella vaikutti ihan kivalta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo ehdottomasti kantsii sit ostaa , ainaki nyt näiden ekojen jaksojen perusteella:) ja kosto on kanssa tosi hyvä!
      Mäki katoin tänää jotai mainosta siitä uudesta noitiin liittyvästä, täytyy tsekata kyl :)

      Poista
    2. Joo se kyllä vaikutti katsomisen arvoiselta sarjalta. Onneks voi nykyään tallennella boxille sarjoja, kun ei niitä muuten muistais / jaksais / kerkeis kaikkia seurailla.

      Poista
  13. mä katon just noita kaikkii samoja sarjoja paitsi noita pelinaisii, muistan joskus ku ne pyöri telkkarissa öisin...

    VastaaPoista
  14. Omia lemppareita on Sinkkuelämää, Salkkarit, O.C, Valehtelevat viettelijät, House (vain vanhat jaksot) unohtamatta parasta sarjaa nimittäin Greyn Anatomia <3

    VastaaPoista
  15. Meillähän näyttää olevan suht samanlainen maku nois telkkarisarjois ! (:
    Itekki tos ennakkovarasin jo discshopilt ton Gossip girlin 5 tuotantokauden ja eikä malta odottaa että sen julkaisupäivä koittais! :)
    + Itekki oon koittanu kalastella pelinaisia tuolt netistä ja jos pomppaa jostain esille nii pitää varmaan sullekki vinkkailla täällä sitä ;)

    <3:llä laura

    VastaaPoista
  16. eiks voisit joku kerta tehdä postauksen musiikista kans? :)

    VastaaPoista
  17. niko seuraatko salkkareita? :) jos et nii ala ihmeessä seuraamaan!

    VastaaPoista
  18. hmm.. mulla on aika samanlainen maku ku sulla, mutta suosittelen oikeesti Vampyyripäiväkirjoja ihan alusta asti katottuna, sekä Mentalist on myös sellanen ohjelma johon jää koukkuun jos ihan alusta asti kattoo, Kostosta puhumattakaan! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. suosittelen kans vampyyripäiväkirjoja, mut ihan alusta asti :)

      Poista
  19. Suosittelen Entouragea! Lähes ainoita sarjoja joita itse tullut katsottua niin paljon.. Ensimmäiset kaudet saa n.10 eurolla, yhteensä kausia tullut 8!

    VastaaPoista
  20. ''Muistan kuinka tämä tuli tiistaisin maikkarilta ja silloin mulla oli tyyliin puhelin kiinni ja jos joku uskalsi häiritä mua niin..'' Haha, miul oli ihan samat tuntemukset O.C:hen sillo aikoinaan <3 Koko elämä ja ajatukset pyöri ton sarjan ympärillä, varsinkin sillo alkuaikoina. Rakastan tota sarjaa ja niitä hahmoja niin paljon!

    Ja tosi kiva hei, jos teet myös tälläsen postauksen leffoista! Eikä haittaa, jos tulee sisältämään paljon leffoja ;) Tän postauksen myötä löysin pari sarjaa, jotka voisin nyt kesällä kattoa. Ois kiva löytää hyviä leffojakin, koska mikäs sen mukavempaa kun viettää kesäyö(t) leffoja kattellen?!

    VastaaPoista
  21. Täältäkin löytyy lempisarjana myös täykkärit ja gossip girl! Oon aika hullu katsomaan eri sarjoja ja jään koukkuun yleensä AINA uusiin sarjoihin.... Modern Family, Cougar Town, Supernatural, Dexter, Kumman Kaa, Smash... noista suosittelen oikeesti eniten Smashia :) Ei se suomesta tuu, mutta netistähän nekin löytää. Se on aivan mahtava sarja! Pretty Little Liars on kanssa ihan jees;)

    VastaaPoista
  22. Game of thrones!! Ja Sherlock<3 (BBC:n moderni versio http://www.imdb.com/title/tt1475582/ ) Parhaita ikinä! Vaikka Sherlockin toka kauen loppu oli ihan KAUHEA:´(.. OC oli sillon pienenä ihan ehoton lemppari ja Roswell kanssa!

    -Emz

    VastaaPoista
  23. Oi walking dead ja true blood <3 Ihana kun true bloodista alkaa vihdoinkin kolmas kausi mut walking dead jatkuu vasta syksyllä :(

    VastaaPoista
  24. tuolta löytyy monta munki lempparia, esim. Täydelliset naiset, Gossip Girl, True Blood ja Sinkkuelämää... Tohon lisäisin vielä Puumanaisen, Tough Loven ja Modernin perheen ;P oon ite kans ihan hulluna melkeen kaikkiin mahollisiin sarjoihin :DD

    VastaaPoista
  25. Itseltä löytyy noista Sinkkuelämää ja Kumman kaa! Niiden lisäksi löytyy Salkkarit, Kyllä isä osaa, Simpsonit ja Frendit ainakin. Ja voi OC, niin paras!!! :)

    VastaaPoista
  26. Ehdottomasti mun lempparisarjoja on: outo, uusi elämä (joka kyllä loppuu ihan pian:(), the walking dead( 3. kautta odotellessa!!) & Serranon perhe.
    ja ihan boxeina löytyy: serranon perhe, hannah montana :D eipä sitte mitään muuta.

    VastaaPoista
  27. Ruma Betty on paras sarja ikinä!

    VastaaPoista
  28. Täykkärit ois mullakin seuraavana ostoslistalla! Kaveri koukutti mut siihen sarjaan, mutta omat suosikit on OC, Glee, Vampyyripäiväkirjat(hurahdin ihan totallisesti siihen kaks vuotta sitten!) ja Supernatural.
    Itseltä löytyykin hyllystä OC:n kaikki kaudet, Gleen 1&2. kaudet, Vampyyripäiväkirjat 1. kausi ja supernatural 1. kausi.

    True Bloodia ja Gossip Girliäkin tulee tuijotettua, mahtavia sarjoja kaikki...

    VastaaPoista
  29. PRETTY LITTLE LIARS! (Valehtelevat viettelijät) Ihan paras! Ite oon menossa kakkos kaudessa. Niko, sun on pakko alkaa kattoo sitä! Oon niin sata varma, että tykkäät siitä ja jäät koukkuun!

    VastaaPoista
  30. mun lemppareita on: TÄYKKÄRIT, NANNY, SKINS, TARAN MONTA ELÄMÄÄ, VAMPYYRI PÄIVÄKIRJAT, GLEE, ja on sit jotain muitakin sarjoja mitä välillä seuraa, mutta NANNY ON PARAS KOMEDIA IKINÄ! (VAIKKAKIN VANHA, MUTTA HÄLLÄVÄLIÄ)

    VastaaPoista
  31. voi ei mulle tuli niin ikävä O.C:tä ku näin tän postauksen. Mulla on iha sama juttu elin ihan ihan mukana aina ku kattelin. ♥

    VastaaPoista
  32. Omia lempisarjoja on: Täydelliset naiset, Sinkkuelämää (omistan boksit 1-3), Skins (omistan boksit 1-3), Rillit huurussa (omistan boksit 1-3), Salatut elämät, Pulmuset ja Frasier. :)

    Mulla olisi sulle yksi postaustoive: tee postaus jossa esittelet sun kaikki tatuoinnit ja lävistykset. :) Voisit ottaa kuvat niistä ja sit kertoo tatuoinneista tarinat miksi olet ottanut juuri ne, missä olet ottanut ja paljon maksoi. :) Tietty jos ei ole liian henkilökohtaisia tarinoita niiden takana. :)

    PS. Nikon Grilli on ihana ohjelma! :DDDD ♥ Ootan niin innolla et Tuksu tulee sun vieraaksi. ♥ :)

    VastaaPoista
  33. Hei ihan mielettömästi kommentteja :) Mahtavaa! Kiitos jokaiselle että jaksatte jakaa täällä teidän ajatuksia ja aatteita (tässä tapauksessa lempisarjoja) :) Kuten joku siellä mainitsikin niin täältä saa kivoja vinkkejä ja se on kyllä totta. Kiiiiiiiitos <3

    VastaaPoista
  34. Ite suosittelen esim. rillit huurussa, frendit, valehtelevat viettelijät ja taran monta elämää :)

    VastaaPoista
  35. niko sul on just samat sarjat ku mulla, mut mulla on yks joka lyö yli muiden ja sitä ei ollu sun listassa, suosittelen erittäin lämpimästi ONE TREE HILL - tunteet pelissä, mulla on kaikki kaudet ja ooon kattonu ne sata kertaa :D samoin kun täykkärit ja sinkkuelämät, suosittelen lämpimästi!

    VastaaPoista
  36. toho + puumanainen ja miinustais pari nii samat tykkäykset ! :D

    VastaaPoista
  37. mä rakastan täykkäreitä ja supernaturalia. niis on vaa sitä jotain <3

    VastaaPoista
  38. Tääl on jo hirveesti kaikkii hyvii sarjoi mainittu, mut ALIAS on ihan törkeen hyvä. Katoin kaikki viis kautta kuukauden sisää ku alkuu pääsin!! SUOSITTELEN. ja varotan et se koukuttaa.

    VastaaPoista
  39. Muodon Vuoksi, American Horror Story, Dexter yms.

    VastaaPoista
  40. Kymppikerho! Oi että kun on ikävä sitäkin sarjaa.. :)

    VastaaPoista
  41. mulle tuli iha tippa silmää ko luin tota juttuu O.C:stä. mun lemppari sarjat:
    1. The O.C (kaikki tuottikset kaapis!)
    2. Skins (3 ja 4 kaapis)
    3. The Vampire Diaries (1 ja 2 kaapis)
    4. Salkkarit
    5. Gossip Girl (1-4 kaapis)
    6.Pretty Little Liars
    7.Little Britain (Live kaapis)
    Kannattaa ostaa kaikkki O.C:n tuottarit niinko mä tein... oon kattonu kaikki jaksot varmasti yli 30 kertaa enkä vieläkää kyllästyny ! :D -Michelle

    VastaaPoista
  42. omia lemppareita on everybody hates chris, fresh prince of bal-air, frendit (yhdoton ykkönen! kannatta kattoa!) GG, keeping up with the kardashians, LA Ink, pulmuset, ruma betty, miehen puolikkaat, vampyyrinpäiväkirjat, the hills, rillit huurussa, 70's show, sweet little liars, skins, sinkkuelämää, serranon perhe, punk'd, O.C, Joey, glee ja ostin just täydellisten naisetn 3 kauden ja nyt oon ihan koukussa (-;

    VastaaPoista
  43. Ite ostin anttilasta oc:n kaikki tuotantokaudet hinnalla 15.95/kpl :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com