perjantai 1. kesäkuuta 2012

Torstaina tuhlasin rahaa ____ tämän verran!


On aika koota jälleen kasaan torstain menot. Oon siis ottanut tämän viikon haasteeksi että kirjaan ylös ihan jokaisen ostokseni tänne blogiin. Pääset katsomaan edellisten päivien menot tästä:

Nyt neljäntenä päivänä huomaan että mulla menee rahaa ehkä ihan hieman liikaa siihen nähden mitä sitä tilillä on, lisäksi olen laittanut merkille sen että olen syönyt tällä viikolla hieman turhankin paljon ja se valitettavasti näkyy kropassani. Jos siis minut haluaa tulevana viikonloppuna bongata niin ainakin perjantaina ja lauantaina meinaan päivystää Elixiassa hikoilemassa ihan muutaman tunnin. 

Mun aamu alkoi tasapainottavalla juomalla, koska edellinen ilta meni ihan hieman pitkäksi tuolla Namussa.. korttia viilattiin 2,90 €

Käytiin lounaalla! 7,40 €

Cappucino, tupakkaa ja battery ( 6,80 € ja 3,80 € )

Töistä lähdettiin suoraan kauppaan josta kävin hommaamassa muutaman jutun tuonne studioille. Nää rahat palautuu mun tilille myöhemmässä vaiheessa, mutta nyt tänään ne kuitenkin veloitti mun tililtä 31,80 €. Kävin siis hakemassa hieman maalia ja tikkataulun joten huomenna on edessä töissä hieman maalailua ja 45 minuuttia aikaisempaan alkava työvuoro, huoh! Tähän väliin sanottakoon että kun mä aamulla lähdin kotoa töihin niin tuo reissu kesti vaatimattomat 14 tuntia. Seuraavaksi lähdettiin hakemaan Hennaa ja suunnattiin Lahteen. Haettiin Hennalle aivan ihana koiranpentu (ajastan tästä suloisuudesta teille postauksen aamuksi). Oon lukenut muiden Mr.Gay Finland-finalistien tilapäivityksiä facebookissa ja ne viettää aikaansa kuntosalilla, mutta mitenkäs on "kohumissin" laita? Se istuu neljättä päivää peräkkäin syömässä, syömässä ja vielä kerran syömässä! Hesburger ja niiden pekonihampurilainen = täydellisyys! En ollutkaan koskaan ennen huomannut sieltä menusta tuollasta tai sitten tää on joku Lahtelaisten oma juttu? Naurettiin Hennan kanssa että voitais kusettaa ihmisiä että meillä on menossa "hesedietti". 7,40 €

Illan päätteeksi vielä kaksi vierailua alepassa ja ihan vaan jotain täytettä jääkaappiin. 
5,40 € + 7,50 €


..koska mähän en siis vielä tänään ollut mitään oikeen syönyt niin tehtiin tässä vielä tälläinen tosi kevyt iltapala. Huomenna se on sitten kuulkaas sali + puntari ja se saattaa olla kyynel.
Lisäksi huomenna mä meinaan kuluttaa rahaa vähemmän kuin yhtenäkään päivänä tällä viikolla!
Uskokaa mua ;) 

Tänään torstaina minun tilini hupeni 73,00 €
(koko viikon saldo: 276,24€)

Tänään tää laskemin on tuntunut tuskalliselta, pelottavalta, huolestuttavalta, v-mäiseltä, ahdistavalta. Mun mielestä ois parempi vaan olla tietämättä että mitä sieltä tililtä menee ja minne menee.. Kyllä sen sitten huomaa kun tili heittää miinukselle. 


4 kommenttia:

 1. Sul on ihana blogi. Ja tää rahankulutus juttu on tosi hyvä idea =^_^=

  http://freakfashionista.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. penna hei. mitä helvettii sä mainostat tääl ittees...

   Poista
 2. Huhhuh sulla menee sairaan paljon rahaa muutaman päivän aikana!! :D Menis varmasti mullaki jos asusin siellä, Helsinki ei mikää halvin paikka ole ja siellä on niin paljon houkutuksia ettei tulis kyllä mitään. Mun tekis ihan mieli muuttaa jonneki 3000 asukkaan pikkukaupunkiin jossa on tasan yks s-market. Ja sitten tietenki asuisin väh. 5 kilsan päästä keskustasta. Kyl rahat säästys :D

  VastaaPoista
 3. Rahaa meni, mutta osahan palautuu sun tilille. Mistä olis voinut säästää? Ruokaa pitää syödä eikä sitä aina ehdi tehdä itse.

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com