perjantai 6. heinäkuuta 2012

Kuvat teemalla: "Näitä ei sitten julkaista missään" ..eipä!


Nämä kuvat otettiin muutaman kuukauden takaisella reissulla. Niitä ei koskaan kuulemma saa julkaista missään. Mä en voi tajuta miksei kukaan mun ystävistä koskaan halua mun blogiin? (..miksiköhän?)

No koska mä olen nyt itse turvallisesti jälleen laivalla matkalla Viroon, nimenomaan näiden ihanien ystävieni kanssa niin ajattelin että uskallan heittää ajastetun postauksen kehiin. Nyt ne ei ainakaan voi koittaa evätä mun pääsyä samaan hotelliin niiden kanssa, koska ollaan rannassa ihan muutaman tunnin kuluttua. Palaamme takaisin sunnuntaina. Oon kuitenkin ajatellut teitä..raahannut läppärini mukaan reissulle, ajastanut postauksia. Huhu! Milloin tästä on tullut näin hauskaa että olen vielä klo. 01.39 hereillä ja blogini kimpussa pitkän ja uuvuttavan päivän päätteeksi?

Nää on niitä "perinteisiä" joita turistit ottaa aina kannella. "Ooh! Tuolla menee samanlainen laiva kuin missä itsekkin olen juuri nyt, otampa tästä tilanteesta kuvan" haha.
Jonttu fiilistelee..
Saara on ihan pienissä häissä..
Martsu ennustaa kädestään? 
Jenni on pakotettuna kuvaan kanssani. Ihana!
 Rehellisesti mun pitää sanoa että en edes tiedä keitä kaikkia meidän porukkaan tällä kertaa kuuluu. Osa on mennyt Tallinnaan jo eilen & me neljä tullaan perästä just nyt! 

XOXO


4 kommenttia:

 1. niihhän se menee yleesä.niitä mitä ei todellakaa haluu julkasta missää ni jossai vaiheessa ne on jo joka paikassa näkyvillä ;DD

  VastaaPoista
 2. Munkaan kaverit ei ikinä halua niiden kuvia julkastavan missään, mutta sitten jos siltikin julkaisen niin ei ne ikinä mitään valita siitä :P
  Tänään se tyyppi siinä Nikon Grillissä, niin kun sillä oli joku bändi niin tiiätkö mikä sen nimi oli kun en millään kerralla saanu kunnolla selvää kun se sen sano x)

  VastaaPoista
 3. Nikon Grilli on ehkä parhain ja läpin chat, koska se oikein tulee? :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi #2, voi olla etteivät valita sen takia että sitten kun olet julkaissut ne jo niin on myöhäistä valittaa. Yhteisten hupailukuvien julkaisusta on vähän vaikea sanoa senkin takia ettei ole kiva olla mikään ilonpilaaja...

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com