perjantai 6. heinäkuuta 2012

Tämän postauksen nimeksi laitan: EmmiIhana Emmi kävi eilen Nikon Grillissä vierailemassa ja toi mulle mukanaan ehkä vaatimattomasti maaaaaaailman suloisimman pehmolelun. Mä rakastan pehmoleluja ja multa löytyy niitä niin täältä kotoa kun tuolta kellaristakin. Omistan mm. liki 30 pehmoista nasua, ne on vaan niin kivoja:)

Emmi on tullut mulle tutuksi vain ja ainoastaan tämän blogin kautta jossa hän on aktiivisesti kommentoinut mun postauksia. Oli oikeasti kiva yhdistää sekä työ että huvi tai kun siis mun mielestä on todella kiva tavata kaikkia ihmisiä jotka niin hurjasti seurailee mun facebookkia,blogia ja lähetyksiä. Koska juuri teidän vuoksi tämä kaikki on mahdollista ja juuri teitä varten tämä poika täällä näpyttää näitä postauksia ja joka päivä menee töihin vaikka toisinaan ei millään jaksaisi. Saan todella paljon negatiivista palautetta kaikesta mitä teen ja se on ymmärrettävää, koska eihän kukaan voi kaikkia miellyttää. Se mun on pakko sanoa että ellei mun takana seisoisi tuollainen joukko ihmisiä kuin te niin tämä kaikki olisi loppunut jo ajat sitten. 

Ihmisillä on erittäin vääristynyt kuva minusta ja korjaan lähes viikottain väärinkäsityksiä joita olen ehkä tahallisesti ja tahattomasti antanut ihmisille itsestäni. En kuitenkaan ole mikään niskoja nakkeleva wannabe-bb-chat-julkkis joka luulee olevansa jotenkin ihmeellisempi kuin joku toinen ihminen siellä kotona. Tottakai tässä työssä olen joutunut luomaan ylleni pienoisen suojamuurin, joka ulkopuolisen ihmisen silmissä voi näyttää siltä että leijuisin tuolla jossain seitsemännessä taivaassa. Tosi moni mun rakkaimmista ystävistä on sanonut samaa että ne aluksi kuvitteli että mä oon joku kamala natsi-itserakas-paska, mutta suosittelen aina ihmisille että tutustukaa ennen kuin tuomitsette. 

Emmille ihan hurjan iso kiitos että tulit meidän ohjelmaan ja se oli erittäin rohkeaa 15-vuotiaalta tytöltä, joka ei koskaan aikaisemmin ole ollut kameran edessä. Se meni Emmi hienosti ja oon susta ylpee:) Lisäksi oli ihana huomata että noin nuorella tytöllä oli selvä tieto siitä mitä hän haluaa isona tehdä ja mihin kouluun hän suuntaa yläasteen jälkeen. Mä en meinaan 15-vuotiaana tiennyt mikä mä haluan olla isona. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin.. mä en vieläkään tiedä mikä musta tulee isona?

 Teissä rakkaat nuoret on tulevaisuus ja toivonkin että teistä jokainen tekee itselleen juuri sellaisen tulevaisuuden kun itse haluaa. Älkää antako kenenkään koskaan latistaa teitä tai päättää teidän puolestanne teidän tulevaisuudesta. Kulkekaa omat polkunne ja eläkää omat haaveenne juuri sellaisina kuin te ne itse näette ja koette. 

Jos mä olisin kuunnellut 50% suomalaisista viimeisten vuosien aikana. Mä en olisi tässä enää. Mä kuitenkin tein itselleni sellaisen lupauksen että vaikka mä etsisin itseäni kokonaisen elämän ja en koskaan päättäisi mikä minusta tulee isona. Mä kuitenkin voisin joskus sanoa eläneeni juuri sellaisen elämän kun mä itse halusin.. kun mä olin matkalla sinne: "Mikä minusta tulee isona?". 

Inspiraationa tälle postaukselle toimi Emmi. Toivottavasti siellä koneiden toisella puolella on tusinoittain vastaavia tapauksia, koska sitten mä voin sanoa että mulla on maailman parhaat lukijat!

20 kommenttia:

 1. mun ilme on aika hassu tossa kuvassa ;) Mutta kiitos, tosi kauniisti sanottu!

  VastaaPoista
 2. Oli tosi kiva kattooo teitä eilen (:

  VastaaPoista
 3. yllätyin kun avasin telkkarin ja siellä oli myös oma tuttu Emmi :) ja oli mukavaa kattoo teitä! (:

  VastaaPoista
 4. Ihailen niit ihmisii ketkä tietää mitä ne elämältään tahtoo. Vaikka kuinka moni sanoo ''ei sun 16 vuotiaana tartte tietää'' niin silti on hienoo huomata et jotkut tietää.

  aivan ihana pehmolelu <3 8)

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus Niko. <3 Jokainen voi omalla kohdallaan miettiä, millanen kuva itsestä tulis, jos olis julkisuudessa... Mässäiltäisiin kaikilla menneisyyden virheillä, tartuttaisiin jokaiseen sanaan ja arvosteltaisiin ulkonäköä. Meikäläisestä varmaan sais ihan kauheen kuvan, vaikka oikeasti oon mukava, lämmin ja fiksu ihminen. Uskon että säkin Niko oot sellanen, vaikka julkisuuskuva joskus antaa ymmärtää muuta. Hatun nosto siis sulle, että oot kestäny kaiken p*skan tähän mennessä! Keep on going:)

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä oli kiva, ku yks katsojista pääs lähetykseen vieraaks! :) Ja Emmi on kyl tosi kaunis ja mukavan olonen nuori neitonen, vaikken nyt tunnekaan Emmiä. :) Mun mielest on hienoo, jos tietää jo nuorena, mitä haluu sit isompana tehä. :)
  Ois kyl kiva, jos useemminkin pääsis katsoja vieraaks. Itsekin olisin yks vapaaehtoinen! :D Ärsyttää vaan, kun puhelimes on ne estot, etten pysty lähettään viestei sinne lähetykseen. :(
  Emmille toivon hyvää jatkoa ja Nikolle kans, ja hyvää kesää molemmille! :)

  VastaaPoista
 7. Ihana toi sammakko... mäki haluun tommonse<3

  VastaaPoista
 8. Kiva lukee näitä sun blogiviestejä :) Vaikutat ainakin tosi mukavalta ihmiseltä Niko (-: & Ihana toi pehmolelu :D Ja luulisin että saat multa kohta fanipostia ;)

  VastaaPoista
 9. Joo mäkin katoin teitä! Emmikin oli siel tosi hyvä! Mut Niko jos meet shoppailee nii siä Viru-keskuksen lähel on sellanen kai vanhatehdasalua mis on paljon tiilitaloi, nii siel on paljon kivoja kauppoja myös miehille! P.s oon uus lukija joten käys samal kattoon mun blogi ;D mutjoo have fun!!

  VastaaPoista
 10. must on ihanaa nähä kuinka paljon sä välität ja arvostat sun lukijoita :) voiku voisin joskus olla tossa Emmin paikalla :D

  VastaaPoista
 11. Söpö toi pehmolelu. Tekisi mieli rutistaa sitä :D

  VastaaPoista
 12. Mä katon joka päivä nikon grillii :D Ja oli kiva ku emmi oli siel kans, vaikuttaa erittäin mukavalta ihmiseltä :) Muuten niko mäki rakastan pehmolelui mul on ihan saakelisti niit ja koko ajan saan uusii ku kaikki tietää että mä tykkään niistä. Äiti on kyllä tulos hulluks mun pehmolelujen kanssa :D

  VastaaPoista
 13. Monilla on vääristyneitä kuvia susta, mutta tärkeint on et ite tiiät parhaiten totuuden (: On ihailtavaa, että pystyt olla kaikesta huolimatta oma itsesi! - heidi

  VastaaPoista
 14. emmi on tosi nätti :)

  VastaaPoista
 15. Katsoin Grillin ja tykkäsin tosi paljon, että sulla Niko oli sielä vieraana just Emmi :) Emmi oli tosi rohkea, en varmaan ite ois pystyny samaan ! :o Hyvä Emmi! :)

  VastaaPoista
 16. Moi niko!

  Olipa suloinen postaus<3! awww ಥ_ಥ <3
  Olet ihana;)

  Inca

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com