maanantai 23. heinäkuuta 2012

#Maanantai


Hyvää alkanutta viikkoa sinne tietokoneiden toiselle puolelle:) Tällä viikolla meinaan maleksi kuntosalilla, syödä terveellisesti, lopettaa alkoholin juomisen (mikä tulee olemaan tosi haasteellista, koska äiti toi mulle juuri virosta 24-packin lonkeroa), siivota asuntomme jokaisen kaapin, hoitaa jokaisen keskeneräisen asian. Uskokoiko joku? 

Heitän jakoon muutaman kuvan tuolta Instagram -sovelluksen puolelta johon olen koukuttanut itseni ihan hieman liiaksi. Välillä huomaan katsovani tunnin #chihuahua kuvia ja mitä milloinkin.


Äiti toi lonkeroiden seuraksi Milanolle pikkuisen mekon. Tyttö on ehkä maailman suloisin toi päällä? Nyt siellä joku anonyymi varmana paskoo aamukahvinsa väärään kurkkuun ja alkaa selittämään miten helteellä ei voi pukea koiraa / se on turhaa / se on noloa. Mä oon noi samat läpät kuullut monesti. Säästäkää mut ja antakaa mun alotella viikkoa täällä juuri näissä tunnelmissa. Se ei ole teiltä pois jos minä puen koiramme tai vaikka pitäisin rusettia penikseni ympärillä. Kiitos :)


Eilen ainakin paistoi aurinko ja lenkkipolulla oli ihanaa. Kivaa kun ympärillä on vihreetä ja vehreetä! 

Tässä on meidän talo! Tai no ei se ihan kokonaan meidän oo.. tässä asuu muutama random meidän lisäksi. Tää talo valmistui vuosi sitten ja silloin kun muutettiin tähän niin meitä ei oikeesti asunut tässä talossa kovinkaan montaa. Eli tää on vähän kuin meidän talo.


Tänne rakennetaan kokoajan vain uutta ja uutta. Mun mielestä tosta nosturista on tullut osa tätä meidän mestaa ja en osaa edes kuvitella että tuo lähtee tuosta varmana joskus pois kun koko asuinalue alkaa olemaan valmis. 

<3 nauttikaa! 


15 kommenttia:

  1. Mitä väliä jos puet koiraasi, sehän on fiksuakin, kun sääolosuhteet niin vaativat. ;) Mutta aurinkoisilla kelillä turhaa, menisitkö itse bikinikelillä pitkähousut ja huppari päällä? :)

    Söpöjä kuvia, sun chihuvauvat on vaan niin ihania <3 voisitko tehdä niistä enemmän postauksia ?

    VastaaPoista
  2. voi kuinka söpö milano on tuossa mekossa <3 onnea sinne terveellisemmän elämän aloittamiseen ja reipasta maanantaita! :D

    VastaaPoista
  3. Minä täällä taas kommentoimassa hehe (alan tykästyä sun blogiin ja suhun kokoajan vaan enemmän :-D) Tuun aina vaan niin hyvälle tuulelle sun jutuistas, olet ihana :)

    VastaaPoista
  4. ihana toi milano ! ja kiva ku teet näin usein näit postauksii (:

    VastaaPoista
  5. kun sanot ''me'' asumme niin kenen kanssa asut: )?

    VastaaPoista
  6. repesin tolle penis rusetti jutulle :DD mäki puen meidän koiraa vaikka se on poika. ostin sille kerran vaaleenpunasen prinsessamekon, koiraa vähä hävetti olla se päällä mutta oli se sulonen ku mikä<3

    VastaaPoista
  7. älyttömän söpö toi milanon mekko! :) Hei muuten en tiiä vastasitko siihen mun yhteen kyssäriin mut mitä hopeeshamppoota suosittelisit mun hiuksille?

    VastaaPoista
  8. niko oot ihana ! (: Sun koira on söpö ja must siin ei oo mitää pahaa pukea koiralle vaatteita. Kyllä talvellakin mun ranskanbulldoggi jäbä kulkee töppöset ja pipo päässä (:(:(:

    VastaaPoista
  9. Milano :)) oot ihan huippu, katon Nikon Grillin joka päivä ;)

    VastaaPoista
  10. voii Milano on niiin söpö (;♥

    VastaaPoista
  11. Päivän piristys = sun blogi :))
    T: Kirsi J

    VastaaPoista
  12. Ui, kun Milano on suloinen : )♥ Eikä siinä oo mitään pahaa pukee koiraa : ) Milanosta tuli vaan söpömpi :] Mutta kyllä sun jutuistas piristyy : ) Olet ihana♥

    VastaaPoista
  13. hehee moi naapuri! asutaan ilmeisesti teit vastapäätä ja toi nosturi on kyl möllöttäny tos vähä turhan pitkään meijän mielestä!

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com