maanantai 23. heinäkuuta 2012

Piilarit testikäytössä ensikertalaisella!


Mulle ehdotettiin yhteistyötä piilarinet -verkkosivun kanssa. Sain valita käyttööni 3 kuukauden linssit. Suostuin yhteistyöhön vaikka mulla oli ennestään yksi käyttökerta takana joka ei päättynyt kovinkaan hyvin. Silmät alkoi vuotamaan ja koska olin silloin menossa tekemään lähetystä piti maskeerajan ottaa ne pois paikoiltaan. Sen jälkeen päätin että tää oli tässä ja että mun silmiini ei koskaan laiteta enää piilareita.

Ensimmäinen kerta oli vastaava ja mun silmiä vuosi todella paljon. Se varmana johtui siitä että mun silmät ei tosiaankaan ollut tottuneet piilolinsseihin. Noin kymmenessä minuutissa katseeni kirkastui ja se oli rakkautta. Oon nyt käyttänyt näitä muutamia viikkoja ja mun on pakko sanoa että harmikseni näiden laittaminen paikoilleen on edelleen mulle mahdottomuus, mutta pois saan nämä ihan ensimmäisellä yrittämällä. Mä kuitenkin jatkan harjoittelua, koska enhän mä voi muiden armoilla aina olla.


Mulla on käytössäni ColourVue BigEyes - cool blue -linssit.

Yrityksen sivuilla kerrotaan niistä:

Selkeät ja dramaattiset BigEye´s linssit. Linsseissä on paksumpi ja tummempi ulkoreuna sävy ja häivytetyt kauniit värit. Mallit sopivat tummille ja vaaleille silmille antamaan luonnollisen sävyn ja tummemman rajauksen. 
Linsseillä kolmen kuukauden käyttöaika. 

Nää piilarit päässä mä oikeasti näytän ihan erinnäköiseltä. Monet ovat sanoneet että olen jopa vuosia nuoremman näköinen ja se ehkä muuten pitää paikkaansa? Mulla on nyt sitten kolme kuukautta aikaa opetella näiden käyttöä, koska nämä yhdet piilarit siis kestävät 3 kuukautta!

Mukana paketissa tuli todella hyvät ohjeet miten piilareita hoidetaan ja paketti sisälsi kaiken mitä näiden käyttöön tarvitaan. Kaksi eri koteloa, pesuainetta ja silmätippoja (jos silmät alkaa kuivumaan).

Piilarinetin sivuilta löytyykin kaikki mitä piilolinssien käyttäjänä tarvitset ja huomasimpa siellä myöskin ihan kivoja alennuksia nyt :)

Hoitotuotteet  / Kertakäyttölinssit / Värilliset piilolinssit  ym!

Mun mielestä 19,90 / 3kk ei ole lainkaan paha hinta, koska lähes poikkeuksetta jokainen ihminen huomaa sinun silmäsi ensimmäisenä kun näette. Eikö olisikin kiva joskus laukkujen ja muiden asusteiden sijaan panostaa ihmisen sielun peiliin eli silmiin?


*) Blogi sisältää mainoslinkin

11 kommenttia:

 1. Vähä Niko noi sun piilarit on ihanat <33

  VastaaPoista
 2. Noi passaa sulle tosi hyvi! Haluisin itekki ostaa piilarit :)

  VastaaPoista
 3. näytät ylisöpöltä nois piilareissa <3 (ja tietty ilmankin) :)

  VastaaPoista
 4. Ite oon käyttänyt piilareita jo tosi kauan ja oon huomannu että ne piilarit kyllä kestää kauemmin kun sen ajan mitä ohjeissa sanotaan :) Käytän aina piilolinssejä niin kauan kunnes ne tuntuu huonolta silmissä ja ne alkaa mennä huonoiksi. Kannattaa sunkin kokeilla vielä sen 3 kuukauden jälkeen miltä ne linssit tuntuu silmissä, jos ei oo ongelmaa niin niitä voi kyllä pitää vielä, tai ainakaan mulla ei oo ikinä tullut ongelmia vaikka oon jatkanut käyttöä pitempään! :D

  VastaaPoista
 5. kannattaa vaihtaa merkkiä, erillaisia kun ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö? Mähän juuri kerroin että rakastan noita piilareita :D Eli olen ihan todella tyytyväinen merkkiin..

   Poista
 6. näytät tosi paljon nuoremmalta, semmoselta 17 vuotiaalta :)

  VastaaPoista
 7. Siistit linssit 8) mulla on viha-rakkaus suhde piilareihin, tykkään keikoil käyttää niit mutta se niiden pois ottaminen on sellasta tuskaa et ei mitään rajaa. Ja sä kyl näytät nuoremmalta noiden kaa!

  VastaaPoista
 8. Näytät oikeesti muuten paljo nuoremmalta :O ♥

  VastaaPoista
 9. ihan putkeen on tommosia 19.90e / 3kk linssejä ei kannata pitää montaa päivää. Itelläni on siis kunnon piilarit mitkä auttaa mun näköön ja voin kertoa että joskus vielä kohtaat vaikka mitä ongelmia. Ja veikkaan että nuo värilinssit mitä pidetään 3kk ei hengitä ihan valtavan hyvin.

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com