tiistai 24. heinäkuuta 2012

ruokaa - ruokaa - vielä kerran ruokaa


"Mihin hävisi ruokapostaukset?"  "Lopettiko Niko syömisen?" "Onko Nikolla anoreksia?" "Etkö kehtaa kuvata kun syöt vaan mäkkärissä?"

Olen lihonnut kesän aikana liki muodottomaksi. Syön siis edelleen. Meidän viereinen mäkkäri on remontissa ja se avataan tässä kuukauden sisään, olen siis vieraillut hyvin harvakseltaan kyseisessä ketjussa. Paitsi humalassa viikonloppuisin, mutta en koskaan aamulla muista mitä söin ja öisin mulla on mennyt makuaisti joten se on ihan sama mitä mä suuhuni laittaisin. 

Nyt mä räjäytän potin ja heitän tähän useamman lounaan/illallisen/päivällisen kuvat. Nauttikaa. Plus että mulla on tänään ollut täältä blogista vapaapäivä eli kaikki postaukset on ollut ajastettuja. Mä varmana tällä hetkellä siivoan kotona ihan homona sillä huomenna eräs kuvausryhmä pamahtaa tänne asuntoon seitsemän hengen voimin ja en tiedä monenko tunnin setti on kyseessä. Plus että olisihan se kiva esitellä telkkarissa siistiä asuntoa ;)


Ei uskoisi että pizzan tilaaminen on ihan hemmetin hankalaa ja siitä tulee lähes aina tappelu. Kuka avaa tietokoneen ja tekee tilauksen? Kuka maksaa ostokset? Ja viimeinen on aina pahin.. kuka käy avaamassa oven ja kohtaa pizzalähetin krapulaisena kasvotusten?

Mä yleensä tilaan pizzan ja tarjoudun maksamaan sen. Kunhan joku muu avaa oven. Haha.


Ihan lempparia nykyisin. Mun on pakko sanoa että syön jäätelöä nykyisin tosi harvoin, mutta tää maku sulatti mun sydämmen tässä muutama päivä sitten. Ootteko maistaneet?Tälläiset todella "kevyet" iltapalat on mun juttu. Kananmunaa, tonnikalaa, tomaattia, kurkkua.. sillä pääsee jo aika pitkälle. Yam! 


Tää ei nyt kovinkaan seksikkäältä annokselta näytä, mutta oli sitäkin parempaa. Kermaperunoita, nakkeja, lihapullia, aurajuustoa. Joko te tajuatte miksi mä oon lihonnut? 


Viikonloppu on ohi ja me palattiin jälleen ihan hieman terveellisempiin annoksiin. Kanaa ja salaattia.  Valion luostari -juusto oli ensimmäistä kertaa ruokapöydässä meikäläisellä ja oli muuten ihan törkysen hyvää. 

Seuraavaksi joku vinkuu reseptiä meidän muutaman päivän ruokailuihin. Teille kerrottakoon että ellette osaa tunnistaa kuvasta tomaattia, kurkkua, nakkia, aurajuustoa ja kävellä kauppaan ostamaan niitä niin sitten olette ilman. LOL. Ei vaan, ootte ihania. Tämän postauksen tarkoituksena oli vaan palauttaa teidät siihen uskoon että vaikka mä olen kuin kiiltokuvasta niin minäkin syön elääkseni.. ja paljon muuten syönkin. hihi. 

9 kommenttia:

 1. kiva lukee tällästä nälkäsenä :DD ja se pitsan tilaaminen on kyllä harvinaisen vaikeeta! :D

  VastaaPoista
 2. Melkoset pöperöt teillä siel. No ei vaineskaan, ihan perussafkat kuulosti olevan. Mä en pystyisi syömään lihapullia ja nakkeja samaan aikaan. Jotenkin mä oon tottunu syömään ne erikseen. Hemmetti, mähän istuisin sköndalla ties kuinka kaun. LOL! Näitä ruoka vinkkejä voi heitellä enemmänkin!

  VastaaPoista
 3. Tuli heti nälkä kun näin nää ruoka kuvat ♥ O.o

  VastaaPoista
 4. Tuo viimenen näyttää hyvältä :P Tuli heti nälkä!

  VastaaPoista
 5. toi jäätelö on kyl hyvää! :D Ja näyttää nuo loputki todella herkullisilta :)

  VastaaPoista
 6. kananmunat näyttää tisseilt, hih :)

  VastaaPoista
 7. ääh mulla on kamala nälkä!:( ja sit luen tämmöst

  VastaaPoista
 8. Mä haluun aina avata pizzalähetille oven! Mut tilaamiseen mä en suostu.

  VastaaPoista
 9. nam, superhyvän näköiset safkat!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com