tiistai 10. heinäkuuta 2012

Tallinna +29 kuvaa

Tätä se sitten on kun mulle isketään järkkäri käteen kun ollaan jossain. Nikon D90 pitää sisällään 400 toinen toistaan viisaampia kuvia. Fakta on se että se on aivan liian iso järjestelmäkamera kannettavaksi mukana reissussa, jossa haluan keskittyä muuhunkin kuin kuvaamiseen (lue:dokaamiseen). Haluisin jonku pienen ja suloisen kameran, jonka kuvanlaatu olisi kuitenkin tätä luokkaa. Jos joku siis miettii että olipa meillä ankeeta kokonaisen viikonlopun ajan tuolla tallinnassa niin kerrottakoon että nää tilanteet vaan oli niitä milloin jaksoin kaivaa kameran laukusta ja napsia kuvia. Nää mä nyt sitten valkkasin teille näytettäväksi. 


Mun mielestä joukossa oli muutama ihan "potenttiaalinen" kuva eli kyllä mulla silmää on ;) A-ha! Tyydyn sanomaan että hauska reissu oli. Ei draamaa (mistä mä oon suorastaan shokissa). Onkohan meistä tullut vihdoinkin aikuisia? 

10 kommenttia:

 1. Ylex:llä kommentointiin sun huuto.net mäkkäritarjoustas, ja päätin sitten tulla kurkkimaan blogiasi. Kivalta tallinnanreissulta. Voisi huomenna katsoa nikon grillin, kai se vielä tulee? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :) no mitäs ylex tiesi aiheesta kertoa? :D Juu Nikon Grilli tulee vielä:)

   Poista
 2. Eihä se tarkota jossei reisus ollu draamaa että aikuiseks on kasvettu, tarkottaa ettei tarvinnu vaa nostaa hälyä mistään turhasta :D (ehkä siis lievä viisahtuminen?) Järkkärit on just matkoilla tosta huonoi että ne "painaa"! Itelläni on iha mukava pieni Samnsung in ST70, jossa on musta ihan hyvä laatu pokkarikameraks! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua houkutaisi se NikonONE vai mikä se on.. sitä mä hieman oon katsellut. Pitää laittaa tää korvan taakse, koska mä tykkään myös Samsungista merkkinä tosi paljon.. :) Kiitos vinkkelistä!

   Poista
 3. samsung ST94 on huippu hyvä, mä ihmetyin ku tätä testasin ja oliha se ostettava koska hintakaan ei ollu paha, joten suosittelen !

  VastaaPoista
 4. Nokia Purewiew 808, kai olet lukenut :D

  VastaaPoista
 5. mä oon lähössä saarenmaalle lauantaina♥ jee. Missä kaikissa maissa sä oot käyny??? :)

  VastaaPoista
 6. sama ongelma ton kameran kans.. ärsyttää kun jos haluis vaa nopee napsasta jonkun kuvan niin ei kun pitää laittaa kaiken maailman asetukset yms -.-pitää kyllä ottaa nyt asiakseen uuden ja kätevän ja _pienen_ kameran osto!

  VastaaPoista
 7. Kaikista paras on kun ostat jonkun canon powershotin :) Pieni, kätevä ja huippu kuva laatu. Voin oikeesti sanoo, että saat semmosella melkeen yhtä hyvää jälkee kun järkkärillä. Ja niitä on vaikka minkä kokoisia + canon = paras harastelia kameramerkki ;)

  VastaaPoista
 8. Canon Powershot SX210 IS, for the win!

  puolijärkkäri(:

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com