sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Viikonlopusta!


Lähdettiin eilen uimaan Pilvijärvelle. Kerjettiin olemaan paikalla noin kolmekymmentä minuuttia kunnes alkoi satamaan. No mutta kerkesin kuitenkin heittämään talviturkin menemään toistamiseen. Pakko kyllä sanoa että nyt ei ole Saarinen oikeen rantakunnossa ja värityskään ei oikeen oo kohdillaan. Tää kesä on ollut ihan totaalisen paska. Mä oikeasti jopa toivon että tää kääntyy syksyksi ja että rusketusta lähdetään sitten hakemaan jostain ihan muualta :) 

Lähdettiin yönäytökseen katsomaan Batmania ja mun on pakko sanoa että siinä on elokuva joka jokaisen tulisi käydä katsomassa. Niin mahtavasti tehty leffa ja yllättävä juoni että wou! Mentiin leffaan ihan persereijän näköisenä klo. 23.00 oltii silleen "ei täällä muita oo". Huhu, tennari oli aivan täynnä:D Oman tunnelmansa tuo aina leffateatteri ja ainakin täällä helsingissä ne on mahtavia laitoksia joissa on mukava käydä. 

Ps. Tykkään myös uudenkaupungin ainoasta teatterista joka on rakennettu vanhaan navettaan. Siinä on oikeesti myöskin tunnelmaa. 
Mä oon sanaton. 


Mä oon nyt sitä mieltä että asetan todellakin lähipiirini kuvauskieltoon kun Saarisen promillet alkaa olemaan yli 2,5!

19 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi ei,kiitoksia Heiduska87 :) mitenkäs siellä on mennyt viikonloppu?

      Poista
    2. :) Kiitos kysymästä, ihan hyvin on mennyt, pienen chihuni ja poikani kanssa laatuaikaa vietetty. :)

      Pakko sanoo tähän vielä, että Nipsu oot ihan paras, älä kuuntele mitä muut sun seksuaalisuudestas sanoo, sä olet sä, ja jos sua ei joku hyväksy tollasena kun oot, ni painukoot vittuun :) <3 Anteeksi kielenkäyttöni. Mutta tämä on fakta.
      ps. sul on ihanat koirat, London ja Milano <3 Mulla on Netta-chihuahua, joka muuten täyttää tänään 4-vuotta. :)

      Poista
    3. ONNITTELUT täältä koko poppoolta :) Londonilla on kanssa kuukauden päästä synttärit ja neidille tulee 4-vuotta täyteen. Lisäksi täällä eletään nyt jännittäviä aikoja, koska Milano oli astutettavana ja nyt vaan toivotaan että tärppäsi :) hihi.

      Juu, en kuuntele. Jokainen saa olla mitä haluaa ja jokaisen tulisi ollakkin juuri sitä mitä itse haluaa. Harmi että jotku ihmiset kokevat oikeutta arvostella muiden ihmisten seksuaalisuutta ym. No toivotaan että tämä maailma vielä jonain päivänä olisi avoimempi paikka:)

      <3lla.Niko

      Poista
    4. Mitä? Onko London Hetero?

      Poista
    5. "Mitä? Onko London Hetero?" Meniköhän nyt anonyymin ymmärryksen yli edellinen kommenttini? Ei kai se koirasta homoa tai heteroa tee jos se täyttää neljä vuotta kuukauden päästä?

      Te voitte dissata mua, mun ulkonäköä ym. Mutta mun mielestä on hieman sairaan mielen tuottamia nää kommentit joissa aletaan kyselemään mun koirien seksuaalisuutta ym.

      Muistutan että välittömästi kun yhdenkin anonyymin kommentointi menee liian asiattomaksi niin mä teen rikosilmoituksen kyseisestä käyttäjästä. Ip-osotteen perusteella menee tunti tai kaksi ilmoituksesta ja te kusipäät vastaatte mulle kasvotusten oikeudessa näiden kommenttien vuoksi. :)

      Poista
    6. oivoi, ihanaa! Toivottavasti tärppäs Milanolla :) Chihut ovat maailman ihania koiria, en koskaan suostuisi rodusta luopumaan.

      Nikon ulkonäössä ei tosiaan ole yhtään mitään moittimista, komea kuin mikä :)

      Poista
  2. Aww! Niko olet suloinen, niinku aina. :3 Eipä susta edes saa huonoja kuvia!
    Hyvää sunnuntaipäivän jatkoa sinne. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sallalle myös ihanaa sunnuntaita sinne (missä ikinä oletkaan) :) hihi!

      Poista
  3. toi yön ritari oli tosi hyvä munki mielestä!

    VastaaPoista
  4. No olet suloinen, oli siusta minkalaisia kuvia tahansa :3 hihi.
    Pitää varmaan itekkin yrittää keretä tuo käydä katsomassa. en olekkaan leffateatterissa pitkään aikaan kerennyt kkäymään kun tää kesä on ollut pelkkää juoksemista jokasuuntaan! :D

    Mahtavaa sunnuntaita sinne <3

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Mäki haluun nähdä Yön Riarin :) Millon tulee piilaripostaus? ;))

    VastaaPoista
  7. noi kuvat on ihanii! hauskaa tais ainaki olla :D

    VastaaPoista
  8. on kyl ihanii kuvii,eihän susta sais rumaa tekemälläkään. Mä niin rakastan tätä sun blogia .. <3<3

    VastaaPoista
  9. Minkä laista siellä teatterissa oli?

    VastaaPoista
  10. Niko sun pitäs oikeesti joskus pistää joku anonyymi oikeutee nii ei sen jälkee kukaa uskaltais tulla enää kommentoimaa :D

    VastaaPoista
  11. No mikä nyt sitten luetaan asiattomaksi kommentoinniksi,että ei sinne oikeuteenkaan nyt niin vaan mennä...

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com