perjantai 24. elokuuta 2012

Eilen tapahtunutta..

Eilen vierähti studiolla muutama tunti jossa kuvattiin ensi perjantaina ilmestyvään Nyt-liitteen haastattelun kuvia. En malta odottaa millainen kuva saatiin aikaiseksi. Mä en koskaan halua nähdä musta otettuja kuvia, koska mä luotan ammattilaisiin ja siihen että ne tietää mitä tekee. Nytkin oikeaa kuvaa piti odottaa liki sata ruudullista. Jalat kamalassa asennossa, käsissä painava esine, ilme jollaista en-koskaan-ikinä-milloinkaan ole missään valokuvassa joutunut toteuttamaan. Ah, mutta toivottavasti se että joutui hieman mukavuusalueen ulkopuolelle tuotti todellisen helmen. Se siis selvinee tulevana perjantaina. 
Kuvauksista suuntasin keskustaan näkemään Tommia ja juomaan "yhdet". Ne sitten hieman venähti ja joukkoon liittyi myös Meri & kumppanit myöhemmin. Hauska irtiotto arjesta ja kaikesta tästä. Tänään tietenkin keho voi huonosti ja mieli on hieman maassa, mutta hei.. se on vaan krapula! Se vierailee täällä meillä melkein joka viikko & seuraavalla viikolla varmana hieman useammankin kerran, koska luvassa on duunibileet ja BB:n aloituskemut. Mä luotan siihen että kuten naisilla loppuu joskus kuukautiset niin ehkäpä ne krapulatkin aikanaan häviää?
#sanomatalo
Syksy tekee väistämättä tuloaan ja se näkyy myös meidän parvekkeella / asunnossa ja ihan myös mielessä. Mä en kertakaikkiaan voi sille mitään että seuraavat kuukaudet on niitä joista mä en osaa oikeen nauttia lainkaan. Rakastan kesää ja talvea, mutta kaikki nämä välivaiheet tässä on ihan yhtä helvettiä. Vaikkakin olen koittanut itselleni hokea että ihmisen elämä on niin lyhyt että pitäisi osata nauttia kaikesta ja kaiken aikaa. Silti sen aina toisinaan unohtaa.

Ihanaa perjantai iltaa kaikille, xoxo

8 kommenttia:

 1. mäkään en voi sietää näitä välivaiheita :D kesä ja talvi paljon mukavempia! :)

  VastaaPoista
 2. Ahaha Jere-duckface :) Ihanaa perjantaita sullekki Niko :) <3

  VastaaPoista
 3. Talvi on paskaa ja kylmää

  VastaaPoista
 4. Olet sinä jotenkin aika symppis! t. täti 48-v.

  VastaaPoista
 5. aivan pakko kysyä, ihan uteliaisuudesta, että mikset ole käynyt armeijaa kuin 2 tuntia :)?

  VastaaPoista
 6. kuolen nauruun :D eka jauhat ihan innoissas et oot menossa sinne vitun budapestiin ja leijuit kuvilla ja nyt taisitkin jänistää :D hahahah niin nolo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kato peilii? Piilovittuiluu:D oot ihana Niko:)<3

   Poista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com