maanantai 20. elokuuta 2012

Jeesus kutsuu tee parannus


Lähdettiin kauppaan paitsi hakemaan ruokaa niin myös erästä kirjaa. Kirjakaupasta sitä ei löytynyt, mutta Prismassa se komeili pokkarien joukossa hieman yli 10 euron hintaan. 


Ostokseni olivat aika ristiriitaiset. Ensimmäisenä hamusin Marlboron uutukaista "napsutupakkaa" (kiitoksia vaan jollekkin kommentista aikaisempaan postaukseen jossa kerroin ihastuneen LM forward -merkkiin). Vihdoinkin savuton kirja puolestaan lupaa että kirjan viimeiselle sivulle päästyäsi lopetat tupakoinnin. Mä oon oikeesti kuullut tästä kirjasta jo vuosia sitten, mutta ongelma muistaakseni silloin taisi olla se että sitä ei oltu vielä käännetty suomeksi. Muutama kaverini on lukenut tämän ja suositellut kirjaa. Se kuulostaa järjettömältä että sen luettua lopettaisi tupakoinnin, mutta toisaltaan se kuulostaa myös yhtä järjettömältä että joku tunkee suuhunsa tupakan ja polttaa sen. Kaikki tietävät sen terveysriskit ja eipä tarvitse myöskään olla kovin Einstein tajutakseen kuinka paljon sitä rahaa oikeen palaa ilmaan joka vuosi, mahdollisesti koko elämäsi ajan?

Mä lupaan bloggailla tästä aiheesta lisää ja toivon kiivasta keskustelua tuonne boxiin eli laittakaas kommentteja tulemaan. Onko joku lukenut tätä? Toimiko?


Kirjahyllyltä jatketaan matkaa kohti wc-papereita. Huomaan siellä joukossa lottokupongin. Mulla on tapana aina tutkia kaikki laput ja lippuset jotka löydän maasta ja niin tein nytkin. 

" Jeesus kutsuu tee parannus "

Menin kananlihalle. Ok, voi kuulostaa tyhmältä, mutta kuinka moni teistä on löytänyt lottokupungin jossa on tuollainen teksti? Tai kuinka moni ihminen ylipäänsä jemmailee tuollaisia lappuja kauppoihin? Tää ei ole läppä, mutta mä uskon että mun on tarkoitus tulla ehkä uskoon. Viime yönä meinaan rukoilin pitkästä aikaa (..vaikka en koe olevani mikään kovinkaan uskollinen, niin mut on lapsesta lähtien opetettu ruokoilemaan iltaisin) ja niin tein nytkin pitkästä aikaa. 

Emt. Mä oon sellainen ihminen että koen saavani ihan mielettömästi vinkkejä elämässäni eri asioista ja pidän tätä yhtenä sellaisena. Tai sitten mun on pakko todeta että mulla on vaan äärettömän vilkas mielikuvitus jälleen kerran. Oli miten oli.. uskon että tästä on suunta vain ylös ja kohti terveempää elämää, ilman tupakointia. 

Ps. Mitä mieltä te olette tästä kaikesta? Oliko tää vaan hemmetin hyvää tuuria vai onko tämän taustalla mahdollisesti jotain muutakin? 

29 kommenttia:

 1. Huh! Just kun päätät yrittää lopettaa tupakoinnin, ostat siitä kertovan kirjan niin löydät lapun jossa lukee tommosta! Aika pelottavaa :-D Nyt sun on PAKKO lopettaa se tupakointi! ;-)

  VastaaPoista
 2. mä kyllä uskon kohtaloon mut en tiä mitä tässä tilantees pitäis ajatella :D ja viel kerran, upeeta jos oikeesti pystyt ton kirjan avulla lopettaa! :)

  VastaaPoista
 3. Usko on aina hyvästä! ja rukoileminen myös. Kyllä jumala kuulee kaikki rukoukset. Ja itse olen kokenut paljon hyvää elämässäni kun olen uskossa. Ja ei sinulla liian vilkas mielikuvitus ole, toihan voi olla johdatustakin:)
  ps. Kyllähän BB Sebastianki oli uskossa palavasti ja oli silti ihan MAHTAVA tyyppi! :D
  God is love, love is god, so we love god!

  VastaaPoista
 4. hihiiii näin sut tänää sellos niko :))

  VastaaPoista
 5. mikä maku tosta beyondista tulee? :D

  VastaaPoista
 6. Kannattaa lukea tosissaa ajatuksella tuo kirja! Itte oon polttanu 6 vuotta ja monta kertaa yrittäny lopettaa erittäin huonolla menestyksellä. Nytte luin tuon kirjan ja oon ollu 6 päivää polttamatta eikä oo pitkään aikaan tuntunu olo näin hyvältä! Röökiä ei oo tehny mieli oikeestaan missään vaiheessa. Tsemppiä! =)

  VastaaPoista
 7. Hehee, kiva kun otit neuvosta vaarin.. ;) Kerrohan miten tuo mallu toimii? Mistä mihin.. Punasen vahvuus, vihreen mentol? Ite vaan sitä Goldia kokeillu.
  Tulipa kyllä tosi kiva mieli meikälle ku huomasin että luit mun kommentin ja vielä kokeilit! :) Vaikkaki kyse tupakasta, mutta.. :DD SILTI! Jei!

  Laitan sulle linkin meikän blogiin, käyhan kurkkimassa jos kiinnostaa/jaksat..

  XoXo, Jane. :)

  Pygminelämää.
  http://pygminelamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Uskon että asiat tapahtuu juuri niin kuin niiden kuuluukin mennä ja viestejä "yläkerrasta"tulee jatkuvasti ilman että huomaamme niitä.Nää on asioita joita kantsii oikeesti kelata.
  Itse näen jatkuvasti enneunia,ja aina odotan koska uni toteutuu.Sellon kolmoismurhankin näin ennen tapahtumaa ja muistin unen tapahtumien jälkeen.Tavakseni onkin tullut kertoa unistani miehelleni koska pidin aluksi unia dejavu-ilmiönä.

  VastaaPoista
 9. OON LUKENU! TOIMI! LUE AJATUKSELLA !! : )))

  VastaaPoista
 10. Sattuma vai jokin tarkoitus? Musta tuntuu että molempia, mutta kokeile kuitenkin sitä tupakoinnin lopettamista ja lue kirja. Joskus kohdalle sattuu asioita joka laittaa asioita ajattelemaan vakavasti ja silloinhan siinä on tarkoitus

  VastaaPoista
 11. Kirjalla ja lottokupongilla on jokin yhteys toisiinsa (:

  VastaaPoista
 12. Mee jo sinne ulkomaille apina
  sua ei jaksa kukaan kattoa ellei pihan kakaroita lasketa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei vaikka mä sinne Unkariin olisin lähtenyt niin tää blogi olisi silti säilynyt. Ehkä helpointa on että et tule mun blogiin siltä omalta tietokoneelta? Ääliö:)

   Poista
 13. kirjota aina tänne kappale kerrallaan tosta kirjasta :D itekki poltan ja haluaisin lopettaa...

  VastaaPoista
 14. paljo tommone aski maksaa :):)

  VastaaPoista
 15. Millä nimellä tota saa kaupasta siis tuota tupakkaa ja paljon on askin hinta :)?
  T. Ritva

  VastaaPoista
 16. jee hyvä niko! ihan mahtavaa

  VastaaPoista
 17. Mun poikaystävä luki ton kirjan,oli 2 päivää polttamatta ja sano että paskat ja kauppaan tupakkia taas ostamaan :D Mutta kaippa se on myös vähän motivaatiosta kiinni et haluaako edes ylipäätään lopettaa,voihan sitä aina lukea kirjoja ja käyä vaikka hypnoosissa,mutta jos ei tosissaa oo nii ei kai se mitää loppujenlopuksi auta,mikään.

  ♥: tupakoiva anonyymi

  VastaaPoista
 18. mä uskon kaikkiin merkkeihin ja kohtaloon jne, ja uskon myös tässä tilanteessa (: toi ei ollu vaan sattumaa (:

  VastaaPoista
 19. uskon että tuolle lappuselle oli tarkoitus, että juuri sä löysit sen:) ennustukseni on että joku päivä sä tuut uskoon

  VastaaPoista
 20. onko tos mallun napsussa niiinku punanen ja sit napsautuksen jälkee vihree ku yleensähä niis on sinistä&vihreetä :)?

  VastaaPoista
 21. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 22. Moi!:)
  Niko aluks mun piti sanoa kaikkille ketkä Nikoa haukkuu esim siitä, että Niko on homoseksuaali, niin ettekö te anna Nikolle oikeutta rakastaa tai ihastua kehen hän haluaa!?
  Koska Suomessa homoseksuaalisuus on ihan luonnollinen asia niin siitä ei pitäisi ketään dissata!:P Te kaikki ketkä dissaatte olette suoraan sanoen kusipäitä!:D
  Itse pidän Nikossa siitä, että hän on mikä on eikä yritä olla yhtään mitään muuta!:) Jopa minä 13 vuotias tyttö ymmärrän sen asian paremmin, kuin te 30-50 vuotiaat ihmiset!:D
  Kiitos siis Niko upasta blogista ja terkkuja koirille!:) <3
  T: Camilla 13 vuotta

  VastaaPoista
 23. tupakoinnin lopettaminen riippuu ihan omasta päästä ja jos sä päätät lopettaa niin sä lopetat. tsemppiä!!

  VastaaPoista
 24. hyvä niko<3:)ite oon jo saanu lopetettuu ja se todellaki kannattaa:D

  VastaaPoista
 25. Ite luin ko miehen kirjan Stumppaa tähän ja vikan sanan lukemisen jälkeen poltin vikan tupakan :) Tai no okei yhen poltin viel seuraavana päivänä :D Mutta tästäkin on jo 3kk :)Mieli on tehny lukuisia kertoja mennä tupakalle, mutta on myös päiviä, että huomaa illalla nukkumaan mennessä ettei oo kertaakaan päivän aikana tehny mieli polttaa :) Ja poltin kuitenkin noin 15 vuotta joka päivä :/

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com