maanantai 20. elokuuta 2012

Uutuuksia päässä/jääkaapissa ja keuhkoissa!


Vink! Vink! Vink! 
Lippikset hommattu blogin kautta saadulla lahjakortilla.

Muutamasta uudesta lippiksestä joita mä yksinkertaisesti rakastan. Varsinkin nyt kun kampaajani makaa töölössä ilman toista jalkaa (..tai on sillä se toinen jalka vieläkin, mutta se on hieman pipi). Koitahan Jere jaksella! Pian pääset taas mun hiuksien kimppuun, joten syöhän kipulääkkeitä vielä kun ne on ilmaisia siellä sairaalassa. 


Lidlin mehukivennäisvesi johon törmäsin sattumalta heidän lehtisessään ja päätin sitten kokeilla. Yam! Mä oon aina sanonut että Lidlistä tulee parhaimmat ja edullisimmat juomat. Kannattaa oikeasti heittää ennakkoluulot narikkaan ja suunnata lähimpään myymälään, saatat yllättyä!

Kaikki maut täältä.Koska mulla on paljon nuoria lukijoita niin halusin lisätä kuvaan tekstit että tiedätte tupakoinnin olevan äärettömän pahasta ja erittäin mautonta. Itse kuitenkin punaista ikuisuuden polttaneena löysin tämän "paukkutupakan" jälleen ihanan Pilvin kautta. Tämä tupakka on siis sinistä, mutta kun tuosta pienestä napista napsauttaa niin muuttuu se mentholiksi (raikkaampi kuin vihreä). No sen seurauksena että mä poltan sekä tätä että punaista mun ääni on viimeiset päivät kuulostanut jopa siltä että mä olen mies. Haha. Tää idea vaan on niin loistava että tätä on pakko ostaa vaikkakin edelleenkin liputan punaisen Pall Mall -merkin puolesta.

Toivon että lähitulevaisuudessa en liputtaisi enää minkään tupakkamerkin puolesta. Vitsi kun saisi vain jostain sen kimmokkeen että pääsisi irti tupakoinnista?19 kommenttia:

 1. no pitääpä mennä sit lidlii :D hyvä että huomioit meidät vähä nuoremmatki lukijat ja varotat tupakoinnista :)

  VastaaPoista
 2. heei ootko kokeillu sähkötupakkaa?

  VastaaPoista
 3. Niko! Myös Mallulta on Gold merkistä tehty napsutupakkaa. Se on napsuröökeistä paras mun mielestä PallMall on tehny kans napsun ja Kentistä on kans. Myös Mallun punasesta taitaa olla. Ainaki siinä paketissa on punaset tekstit.. Ärrältä saa ainaki. Tai no tälläses pikkuses kaupungis ku Kotka, mut teilläpäin mahdollisesti isommista kaupoista saa :)

  VastaaPoista
 4. JA.. kokeile sähkötupakkaa ja sillä lopettaa tupakointia. Valtaosalla kun tuo tupakointi on enempiki tapa (tunnustan) viikon kyllä polttelin sähköröökiä, mentolin makusen. Sit tuli kauhee himo saada normi röökiä, mut sitäkä ei tartte ku sen yhden-kaks polttaa ni himo tyydytetty, niin sitten huomaatki et oot vähentäny ja sit kohta pystytki jo jättää sähköröökistäki nikotiinit pois :)

  VastaaPoista
 5. Kokeileppa tuota sähkötupakkaa.

  VastaaPoista
 6. Mulla on kotona sähkötupakka mutta hieman laiskasti oon sitä käyttänyt. Mulla on vielä sellainen versio käytössäni joka ei sisällä lainkaan nikotiiniä:)

  VastaaPoista
 7. http://www.bookplus.fi/kirjat/carr%2c_allen/stumppaa_t%c3%a4h%c3%a4n!-4344034

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Mun muutama tuttu on tämän kirjan kautta lopettanut tupakoinnin. Pitäiskö kokeilla? Tuntuu vaan niin hullulta että yhden kirjan lukeminen voisi auttaa siihen että lopettaa tupakoinnin, no..

   Poista
  2. Lue ehottomasti, myös minä ja mun 5 kaveria lopetti tupakoinnin tolla. Useimmat oli polttanut 6-7 vuotta ! Joo se tuntuu hullulta, mutta sanoppas sitte vasta,kun oot lukenu sen kirjan AJATUKSELLA ! :) tsemii

   Poista
  3. Mun isä ja äitipuoli lopetti tupakoinnin ton kirjan ansiosta. Ja iskä ainakin oli polttanut monta vuotta. Kokeile ihmees :)

   Poista
 8. ihanaa et otat me nuoremmatki lukijat tolleen huomioon! Toivottavasti pääset nopeesti eroon tosta huonosta tavasta ;P

  VastaaPoista
 9. Suosittelen käyttämään nikotiinillista versiota, toimii erittäin hyvin :) Suomalaisten firmojen kautta saa hankittua ihan laillisesti myös ja kerran kuussa tulee lisää "tupakkaa" postiluukusta, eikä maksa paljoa!

  VastaaPoista
 10. Olen nyt ollut 10 kk polttamatta ja sitä ennen poltin 10 vuotta. Kimmoke lopettamiselle tuli peilin kautta. Näytin niin typerälle tupakka kädessä, että oli pakko lopettaa. Eihän mikään tapahtunut, kun naps vaan. Ostin sähkötupakan ja vähensin nikotiinin määrää sitä kautta. Lopulta sitä ei ollut enää ollenkaan. Olen oikein tyytyväinen. :)
  A

  VastaaPoista
 11. Meinasinpa just sanoo tosta "stumppaa tähän" kirjasta. Tosi moni kaveri on lopettanut kirjan avulla, mut tietysti se oma motivaatio on kaikista tärkein :) Kantsii ettii kyseinen kirja käsiin jos haluis päästä tupakoinnista eroon, on sellasta tekstiä ja kuvia .. :D

  VastaaPoista
 12. Aloin itse polttamaan joskus 14-vuotiaana mutta onneksi tajusin lopettaa kahden vuoden jälkeen kokonaan. Tupakointi oli ehkä typerin "idea" koskaan! En minäkään välittänyt näistä "aikaisempi menolippu hautaan" jutuista, mutta nyt tunnen oloni niin paljon paremmaksi kuin ennen :)

  VastaaPoista
 13. En oo koskaan polttanut yhden yhtä tupakkaa. Ja oon siis 23-vuotias. Auttaisko jos googlettelisit kuvia niistä tervakeuhkoista ja mädistä hampaista. Tai haluutko tavata mun äidin ja mamman (molemmat polttaneet 35-50 vuotta) ja nähdä miltä ne kaiken ton savuttamisen jälkeen näyttää? No joo toi viimenen oli vitsi. Jos et jaksa miettiä tulevaisuuden seurauksia, niin varmasti jo nyt jos lopetat niin huomaat eron sun ihossa, yleisessä olotilassa, ja jaksat liikkua paremmin. Mikä sen motivoivampaa kuin että saa paremman olon ja ulkonäön? No, toivottavasti löydät motivaation jostain, läheltä seuranneena tasan tiedän ettei se ole helppoa!

  VastaaPoista
 14. Ihanan Pilvin. Pilvin joka polttaa kaks askia tupakkaa päivässä... :D
  Rupee ihan hirvittää. :F Kokeillaanko yhessä lopettamista? Otetaan vaikka joku veto? Täytyy sopia päivämäärä jonnekin "kauas", niin siihen ajatukseen jotenkin kasvaa... Tai tää ainakin mulla autto (sillon viimeks kun "lopetin" ;D)... 7.9.? Miten ois? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsos mun edellinen postaus ;) se on kuule semmonen juttu mamma että sun on nyt kans käytävä kirjakaupassa ja ostettava toi kirja :D! Mä meinaan niin nyt lopettaa.. oi että kun onnistuiskin:) <3

   Poista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com