maanantai 20. elokuuta 2012

no!no!Hair -voiko tämä tuote toimia?


Muistan joskus nuorena kuinka mä nauroin kun katsoin esim. Kauniita & Rohkeita jossa niillä miehillä oli muka kamala parransänki jos ne oli yhden yön kotoa pois. Sitten kun musta tuli vanha (..tai no sen ikäinen mitä nyt olen) niin huomasin että voihan piip sehän on oikeasti totta! Se parta voi kasvaa päivässä. Mulla on todella tummat karvat joka tekee tästä asiasta vielä hirveämmän. Jos mä saisin yhden asian muuttaa mun kehosta niin se varmana olisi se että partani ei kasvaisi niin nopeasti. 

Leikkaan sitä parranajokoneella päivittäin (mulla on käytössä varmana joku menneen talven tuote, koska se ei todellakaan poista kaikkea karvoitusta). Sitten mä koitan höylätä partaani pois, joka on mun mielestä äärettömän työlästä ja rasittaa ihoani aina ihan kamalasti. Kaula jää punaiseksi muutaman tunnin ajaksi, joten jos mä halusin aamulla näyttää fressiltä niin mun pitäisi herätä klo 05 ja leikata parta, mennä takaisin nukkumaan hetkeksi. Noooot? 

Mikä avuksi?

Nyt mä olen kesälomalla ja jumitan tuossa sohvalla. Mitä muuta telkkarista tulee tähän aikaan kuin ostos-tv:tä. Siellä myytävät tuotteet on mun mielestä ihan hölynpölyä ja en voi käsittää miten tuota ohjelmaa on tullut vuosikaudet ihan mielettömät tuntimäärät päivässä ja jokaiselta kanavalta?

No enköhän mä sitten jumahda katsomaan jotain tuotteen esittelyä (jota kestää 15 minuuttia). Oon jo puhelin kädessä, tilaamassa tuotetta.. kunnes huomaan sen suolaisen hinnan! 249 euroa! Tosin jos tuote oikeasti toimii ja tekee sen mitä mainos lupaa niin mun on varmana pakko saada kokeilla tuota tuotetta. Toi meinaan ois aika pieni hinta siitä että mun karvankasvu ongelma vois ratketa. 

Nyt mä koitan googlettaa mielipiteitä tuosta tuotteesta ja kysynkin myös teiltä että onko teistä joku törmännyt tähän tuotteeseen? Kuullut siitä jotain? Kokeillut itse? Toimiiko se?

Tuote soveltuu sekä naisille että miehille.. mutta onko näin? Toimiiko tämä?
NO! NO! -tuote löytyy täältä *) Koska osa ihmisistä keskustelee blogissani näkyvistä linkeistä ym. Niin tämä on ihan ilmainen mainostila kyseiselle tuotteelle, enkä hyödy tästä postauksesta rahallisesti mitään ja tämä on kirjoitettu omasta tahdosta ja päähänpistosta. Nyt kysyn teidän mielipidettä ja toivon että ostopäätös syntyy kenties juuri teidän arvostelujen perusteella :) 

9 kommenttia:

 1. luulis tolla hinnalla toimivan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän sitä vois kuvitella.. :D mutta-mutta.. :D

   Poista
 2. mä oon kans nähny ton mainoksen! vaikutti aika tehokkaalta mut en kyl tiiä :)

  VastaaPoista
 3. Olit nii ihana tos videos mis oot syömäs :) tää sun blogi on tosi hyvä!!!

  VastaaPoista
 4. Ainahan voi kokeilla, mutta tosin toimiiko se on erijuttu :D

  Kokeile ihmeessä, ja tuu kertomaan.
  Mun äiti tilas tuolta jonkun kasvojenkohotus laitteen, enkä nyt tiedä sen toimivuudesta, vaikka itse kokeilinkin sitä. :D En mä ainaan huomannut mun kasvoissa mitään eroa tän vempeleen käytön jälkeen .D

  VastaaPoista
 5. milläköhän periaatteella toi pitää karvat poissa viikkoja.. o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. patentoitu Thermicon-teknologia antaa lievän lämpöimpulssin, joka kiteyttää ja poistaa karvoja. Kun käytät laitetta oikein, näet sinisen valon. Käsittelyn jälkeen käytät mukana tulevaa tasoitinta, joka poistaa karvanjäänteet ja kuorii ihosi kevyesti. Tuloksena on ihanan sileä iho ilman sänkeä tai ärsytystä.

   Poista
 6. Onko joku siis nyt kokeillut tuota, toimiiko? Miten pitkään yksi tuollainen Thermicon-pää kestää.? Kun oli että laitteessa näkyy kun pää pitää vaihtaa.

  VastaaPoista
 7. Tässä tällainen linkki http://www.youtube.com/watch?v=dYQML8qrCi0 eli pitkäaikaisella käytöllä pitäis karvan kasvun vähentyä. Itse olisin tyytyväinen jos karvoja sais poistettua useammin ilman ärsyttäviä näppylöitä hanurissa.... Ellokselta löytyy nykyään ja hetki sitten Hobby hallissa kanta-asiakakas tarjouksella 199e, mutta ei löydy valitettavasti enää nyt kun mullakin ois varaa osataa se kerta ostoksena. Aion kyl tilata Ellokselta ja kokeilla. -Nami Mami

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com