sunnuntai 19. elokuuta 2012

Lottovoittaja on löytynyt!

Voittosummat on vuosien saatossa ihan hieman muuttuneet :D

Mun lottolapusta löytyy ainakin numero 3 sen verran voin paljastaa.. 

Kuinka moni teistä meinaa olla illalla 12 miljoonaa euroa rikkaampi? 

Mun on pakko sanoa että mä en yleensä koskaan lottoa, mutta tänään oli sellainen kutina että pakkohan se oli raapustaa seitsemän riviä lottoa illan arvontaa varten. Kaksitoista miljoonaa alkaa olemaan jo ihan kiva summa rahaa.. 

Mä oon ihan paniikissa nyt täällä, koska en todellakaan tiedä mitä teen ensimmäisenä illalla jos voitan. Todennäköisesti hommataan koirat hoitoon ja pakataan yhden päivän tavarat mukaan ja lennetään jonnekkin lämpimään. Sieltä sitten voi ostaa kaiken tarvittavan mitä tarvitsee muutaman viikon reissulleen. Siellä on sitten ihanasti aikaa miettiä aurinkotuolilla mitä alkaa puuhailemaan kun lentää takaisin suomeen. 

..Kun saavutaan suomeen niin varmana käydään ostamassa asunto kamppi-eira-punavuori akselilta eli ihan tuosta keskustasta. Sen jälkeen lennetään varmaan jälleen ulkomaille, koska onhan tuo asunnon etsiminen ja paperien allekirjoittelu äärettömän rankkaa. 

Haha. Ihanaa kun tässä saa muutaman tunnin leikkiä miljonääriä kunnes karu totuus astuu kuvaan illalla. Lottovoitto menee jonnekkin pohjoiseen, pariskunnalle jonka yhteenlaskettu ikä on liki 200 vuotta. Sitten ne menee ja kuolee muutaman vuoden päästä ja ne rahat perii joku hemmetin kissatalo. 

Vielä on muutama tunti aikaa lotota, mutta älkää pliis vaivautuko.. Nyt on jo pelattu yli 13 miljoonaa riviä ja mun on pakko sanoa että mä en oikeen usko omiin mahdollisuuksiin.. Mutta jos säkin vielä meet lottoamaan niin mun mahdollisuudet pienenee entisestään. 

Ps. Jos lottovoitto osuu kohdilleen niin tätä blogia alkaa varmana päivittämään joku ihan random tyyppi joka saa siitä rahaa. Mä toki varmana puhelimen välityksellä kerron mitä tänne tulisi kirjoitella. Hihi.

Ootteko te lotonnut ja jos olette niin montako riviä laitoitte?


12 kommenttia:

 1. Onhan se ihan kiva ku oma pappa voitti nelisen vuotta sitten lotossa 7 oikee... :D sen jälkee onki käyty vaikka missä; mm. Maltalla kolmen viikon kielikurssilla.. : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uskokoon ken tahtoo sun sepustuksia

   Poista
  2. joku ano taitaa olla kade :D

   Poista
 2. ollaahan me täällä lotottu ja kymmenen riviä laitettiin :D toivottavasti voittais edes vähän :)

  VastaaPoista
 3. Haha vooi Niko oot ihana:D

  VastaaPoista
 4. voi ei älä voita jos jätät sitte postailun! haha :D

  VastaaPoista
 5. Älä voita, me tarvitaan sun kirjotuksia, ei kenenkää randomin :D

  VastaaPoista
 6. Jos voitat nii saat varmasti paljon uusia kavereita :D tai no "kavereita" :D

  VastaaPoista
 7. mä lähen tiistaina-keskiviikko yönä viikoks rodokselle :)

  VastaaPoista
 8. hahah hyvät on suunnitelmat; )

  VastaaPoista
 9. Isäni tekee aina minulle loton rivimäärästä en tiedä mutta meillä molemmilla on 50 euron arvoinen lotto! t: jenna 13v

  VastaaPoista
 10. se on kyllä kiva aina unelmoida tosta lottovoitosta. menee jo ihan syvälle siihen unelmointii ja sit tajuu, et enhän mä ollukkaa voittanu mitää/ en kuitenkaa voi.. :D no mutta aina saa unelmoida :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com