sunnuntai 12. elokuuta 2012

Ostaisinko tämän kameran?


Mä alan ehkä nyt kallistumaan tähän Olympuksen kameraan. Ystäväni M oli tilannut tälläisen osamaksulla Ellokselta (joka sopisi mun rahatilanteeseen enemmän kuin paremmin) haha. 

Kamera siis Elloksen sivuilta ja löytyy täältä, . Onko jollain kokemuksia juuri tästä? M oli katsellut paljon tietoja ja jossain palstalla juuri tämä malli oli valittu parhaaksi. Lisäksi videokuva oli ihan todella mageen näköinen tässä yksilössä. Mukana paketissa tulisi juuri tuo kuvassa oleva objektiivi. Pääsin hieman leikkimään tämän kanssa ja kyllä se on sellainen juttu että tää ois vaan niin ihana myös itsellä.

Lisäksi tää ois liki 200 euroa halvelmi kuin se Nikon jota olen katsellut aikaisemmin..

Help me!

21 kommenttia:

 1. Mikä malli on kyseessä? Onko tämä se 569€ maksava vai 429€ maksava?

  VastaaPoista
 2. No onhan toi ihan kivan näköin kamera. Ja jos se viel maksaa 200 vähemmän ku se Nikonin, ni ehkäpä kannattaisi ostaa :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on ainakin kokonsa puolesta ja ominaisuuksiltaan varmaan just sulle passeli! Ite tietysti ottasin sen Nikonin, koska mulla on Nikonin järkkäri ja oon ollu siihen enemmän kun tyytyväinen. Oli hintansa väärti, vaikka siihen menikin puol omaisuutta:D But it's your choise!

  VastaaPoista
 4. Jos haluat tosi hyvän laadun, kannattaa valita Nikon, mutta on tuokin varmasti ihan hyvä. c: Itsellänikin on Nikonin järkkäri (johon tosin meni se 600e), joka on ollut loistava. Mutta uskoisin, että tuokin on jees. :)

  VastaaPoista
 5. Jos haluat oikeasti kuvailla, ja kehittyä valokuvauksessa niin suosittelen panostamaan ja ostamaan sen Nikonin. Itellä on se käytössä ja oon enemmän kuin tyytyväinen! Jos taas haluat ottaa vaan satunnaisesti jotain räpsyjä niinkuin tähänkin asti, niin kannattaa varmaan ottaa tuo kun on halvempi.

  VastaaPoista
 6. Itselläni on käytössä Nikonin D70 ja mahtava on ollut! ja tulee varmasti jatkossakin olemaan... Siksi just kallistuisin sen Nikonin puoleen, vaikka hinta on jonkin verran suurempi, mutta uskon että laatu ja ominaisuudet korvaa sen.

  VastaaPoista
 7. eikös sulla oo jo järkkäri? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän taloudessa on Nikon D90 mutta se ei varsinaisesti ole mun ja toisekseen se on niin ISO!!

   Poista
  2. toi olympos vois kyllä olla näppärä kuljettaa mukana tms :) Ittelläni on Canon eos 600D ja tykkään siitä kovasti! Siinä oleva kääntyvä näyttö helpottaa myös videoiden kuvausta :)

   Poista
 8. Jos oisit oikeisssa töissä niin voisit ostaa minkä kameran tahansa ja käteisellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä näitä anonyymejä taas tulee.. :D Määrittele "oikea työ"?

   Poista
  2. Tiedät Janna sen sitten kun sinulle tulee ikää vähän lisää.

   Poista
 9. Suosittelen! Sain tollasen joululahjaks ja toiminu tosi hyvin, itelleni oli just oikeanlainen. Näppärä ja hyvä järkkäri eikä maksanukkaan liikaa, osta ihmeessä jos ei ne isommat iske (:

  VastaaPoista
 10. kauaks aikaa muutat budapestiin ? :)
  ja sun blogi on tosi ihana!!!!

  VastaaPoista
 11. osta ihmeessä jos toi on sun mieleen!! (:

  VastaaPoista
 12. No toi ois ainakin halpa. Eli kannattaa ostaa niin jää rahaa lisäksi johonkin muuhunkin kivuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kivuuteen ei ole sana suomenkielessä. ja kiitos ja anteeks pilkun viilauksesta

   Poista
  2. Suomen kieli on yksi rikkaimmista maailman kielistä monessa mielessä, mm. siksi että suomen kielessä (joka ei ole yhdyssana)on mahdollista kehittää omia uusia sanoja, joiden merkityksen kaikki kuitenkin ymmärtävät. Yleistyessään tällaiset sanat voivat siirtyä viralliseenkin käyttöön. Anteeksi pilkun viilauksesi viilaus ;)

   Poista
 13. Mikä olympus toi on?

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com