perjantai 17. elokuuta 2012

Tilaukseni saapui kotiin!

Jes! Odotettu tilaukseni saapui kotiin. Ok, neljä päivää siinä meni että en mä sitä sen kauempaa joutunut odottelemaan :DNää suihkusaippuat vaan on mun lemppareita. Varsinkin tuo granaattiomena tuossa keskellä. Löydät ne helposti täältä. Yves Rocher tarjoaa aina ihan mielettömiä lahjoja ja etuja kun sieltä tilaa. Nyt sieltä tuli jotain laukkuja kolme kappaletta jotka mä kiikutan äidilleni! Haha.


Mun oli vielä pakko tarkistaa netistä että olihan tää tuoksu miehille, koska tää vaan oli niin hemmetin raikas ja sellainen mitä oon jo pidempään koittanut etsiä.. mutta tuloksetta. Se on puolestaan tämä.


Ja viimeisenä, mutta ei toki vähäisimpänä meikäläisen lemppari itseruskettava suihkutettavista. Se on kokoajan -50% ja sen hinnaksi tulee vaan 8,25 €. Löysin tämän tuotteen jokunen aika sitten ja tää taitaa olla nyt neljäs pullo joka mulla on menossa. Mä tiedän mistä mä puhun kun on kyse itseruskettavista, joten suosittelen ehdottomasti testaamaan.

Tämän hittituotteen löydät tästä !

Nyt valmistautumaan iltaan, koska ollaan menossa 40 metrin korkeuteen illalliselle. Iiiiks, jännittävää!*) Blogi sisältää mainoslinkin

14 kommenttia:

 1. mun piti kans tilata toi itseruskettava, mut enpä oo viel tilannu :) toivottavast on mukavaa siel illalisella :D

  VastaaPoista
 2. Siis toi vasen saippuahan haisee ihan hyttysmyrkylle.. :D

  VastaaPoista
 3. Tuli tästä mieleen, et tilasitko sun äidille niitä tuoksuvia kynsilakkoja? :)

  VastaaPoista
 4. Hei otathan paljon kuvia siitä sun illallisesta? :) ois kiva nähä millasta siel oli..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh Emmi..
   Sä olit kerran Nikon Grillissä ja Niko on vastannu pariin sun kommenttiin, ja nyt sä luulet et Niko ois sun hyväkin ystävä.
   Sä oot vaan fani, jolla vaan sattu oleen hyvä tuuri.
   Aika varmasti puhut kavereilles (hamsterilles ) Sun parhaasta frendistä (:

   Niko vaan on niin ystävällinen faneilleen, mutta älä oleta, että hengailisitte kohta kahestaan ulkona ja olisitte ihan bff.

   Ystävällisin terveisin: ärsyyntynyt

   Poista
  2. voi sua ano :)Mä en todellakaa kuvittele että mä nyt oisin joku bff nikon kanssa. Enkö mä saa olla vaikka nyt sit ystävällinen fani? vai pitäskö mun aina angstata kaikkee samoin kun eräät? :) Ja joo kyllä multa löytyy varmasti huimasti enemmän ystäviä kun sulta! Ja ehei en mä niille kerro mun uudesta bff:stä koska ei mulla sellasta oo.. Niko on huippu tyyppi ja sen frendi ois hienoo olla mutta mä taidan olla nikolle ainoastaan yks sen tuhansista faneista enkä mitään muuta :) ja enempää en kuvittelekka olevani..

   Poista
  3. Tämä ko. anonyymi vois todellakin kasvaa aikuiseksi. :D Lapsellista tekstiä.

   Poista
  4. No hyvä, että tiiät missä mennään Emmi!
   P.s empä usko, et sul ois kahta enempää ystävää (:

   Poista
 5. Mäkin oon miettiny vähän samaa. Mut ei pahalla :--) ps.ne on gerbiileit ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh jyrsijä kumminki! :---------D
   Ja mä tarkotin sen enemmänkin vinkkinä.
   Ettei nolaa itteensä täysin (:

   Poista
 6. onks hanna alice poistanut blogisa :(((

  VastaaPoista
 7. milloin tulee tieto siitä joka voitti Haluan Nikon kanssa taivaaseen kilpailun? vai onko pääsy multa joku lukematta? kun en äkkii löydä tietoo siitä :D

  VastaaPoista
 8. Mullakin on tuo granaattiomena-saippua, se on tosi kiva. :)

  VastaaPoista
 9. Rakastan laventelia kaikissa muodoissaan. Sehän on rauhoittava tuoksu ja sitä on käytetty iät ajat liinavaatekaapeissa ja kenkiäkin raikastamassa. Mulla on semmoinen aromaattinen pieni lasipullo (joita on vaikka mitä eri luonnontuoksuja eri tarkoitukseen) ja sekoittelen sitä pari tippaa käsivoiteisiin ym ym ym, erityisesti nukkumaanmennessä. En välttämättä suosittele laventelia aikaisiin aamuherätyksiin ;) Hienoa, että mainostat luonnonkosmetiikkaa, jota ei testata eläimillä sekä WWF:ää. Itse olen saimaannorppa-kummi. 3 kääpiömäyristä lähettää terkkuja pikku pörriäisillenne :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com