perjantai 31. elokuuta 2012

Väri päässä..mutta mikä?


Mulla on ollut samanlaiset hiukset nyt ihan hurjan monta vuotta tai ainakin väritykseltään. Oon ollut niihin tosi tyytyväinen ja niitä on nyt laitettu parturissa viimeiset pari vuotta.. 

Tänään mä tulin kaupasta himaan ja mua vaan alko niin paljon nyppimään että päätin tehdä jotain mitä en ole tehnyt vuosiin.. Heitin kaupasta ostetun väriaineen päähän ja nyt mä täällä odottelen milloin pääsen pesemään pääni.. 

Mä tiedän että mun kampaajani Jere haukkoo nyt henkeä siellä kotona kun näkee tämän.. se on sanonut että kaupasta ostetut hiusvärit on saatanan tekeleitä!
Mitä sitä turhaan miettimään ja jahkailemaan. Elämä on sitä varten että toimitaan eikä aina vaan jossitella. Meni sitten metsään tai ei. Hiukset on tehty muokattavaksi. 

Lopputulos myöhemmin illalla täällä. Love!

8 kommenttia:

 1. Eihän sitä tosta voi tietää kun väri käy sellasen prosessin että käy koko kirjon läpi, siks meit kampaajia on... Ei mikään kovin tumma kuitenkaan, vaikee sanoa kun alkuperänenkin hämärän peitossa.

  VastaaPoista
 2. kunhan ei ole punainen :D

  VastaaPoista
 3. missä oot ennen käynyt kampaajalla?

  VastaaPoista
 4. se on kuitenkin joku sinimusta :DDD

  VastaaPoista
 5. Toi on niin totta! tuo, kun sanoit että mitä sitä turhaa miettimään ja jahkailemaan. Elämä on sitä varten että...ja mun mielestä tuosta sinun mietteestä voisi ottaa oppia muuhunkin kuin vaan hiuksia muokatessa. Tai lähinnä tarkotan itseeni, kun välistä mulla on todella paha tapa jossitella sitä sun tätä. :) Mutta ei kaikki suinkaan aina ole miltä näyttää, sillä tuossa kesällä minäkin päätin tehdä jotain hiukselleni, vaikka olin juuri käynyt kampaajalla, jossa vaaleisiin hiukseeni laitettiin alle tummaa väriä & päällä jäi siis oma väri eli olin puoleksi tumma & puoleksi vaaleepää. Ja tykkäsin kyll lopputuloksesta, mutta, mutta...

  Niin kyllähän toi uustyyli kesti noin 4 päivää, mutta sitten jotain tapahtui kun katsoin peiliin: Mä en vaan halunnut olla enää blondi(kun oon aina ollut), joten menin kauppaan ostin jotain tummaa väriä ja värjäsin loputkin vaaleet hiussortuvat tummaksi (sekä samalla vähän kämppää :D) & lopputuloksesta tuli yllättävänkin hyvä! Eli joo kyllähän sitä välissä tulee itsekin jos jonkinlaisia juttuja tehtyä hetken päähänpistosta. :)

  Saana

  VastaaPoista
 6. "Mitä sitä turhaan miettimään ja jahkailemaan. Elämä on sitä varten että toimitaan eikä aina vaan jossitella. Meni sitten metsään tai ei!" Tää on kyl totta koko lause! Oot kyl pirun fiksu, jos saa hieman kehua. Haha! Pitäis aina itekki muistaa tuo lause. Mutta eihän sitä aina muista, kun kuiteski sitä joutuu miettimään asioita monelta kantilta ja toisin päin!

  VastaaPoista
 7. kampaajalla se kai kannattaa värjäyttää, tosin itse en ole ikinä tehny sitä koska ei todellakaan oo varaa, enkä sitä paitsi ikinä ole pilannut hiuksiani markettiväreillä :D että kyllä niitäki voi käyttää välillä!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com