torstai 6. syyskuuta 2012

Pahin paheeni on..


Eilen hehkutin niin unelmapäivääni täällä. No eihän se sitten ihan näin mennyt. Sain unta vasta 02.30 pyörittyäni liki kolme tuntia sängyssä. Aamulla olin niin väsynyt että päätin suosiolla jättää siivoamisen ja salit väliin. Oon tänään hoitanut kyllä mallikkaasti duunini ja muutamia sähköposteja jotka olisi pitänyt hoitaa jo ajat sitten. Mun pahin pahe on saamattomuus.

Tätä ette tiennyt minusta:

- Olen ollut lehtimyyjänä hieman yli viikon, mutta olin niin laiska etten koskaan saanut toimitettua verokorttia heille ja jätin siis muutaman sadan tulot saamatta. 

-Olen myynyt eräälle lehdelle muutaman kuvan koirastani, mutta en koskaan antanut heille verokorttia että he olisivat voineet kuvista maksaa tililleni. 

-Olen tehnyt muutaman juontokeikan niin että en koskaan toimittanut verokorttia asianomaisille että olisin saanut maksut tilille. 

-Pankkitilini ryöstettiin muutama kuukausi sitten. Olin niin saamaton että en koskaan ottanut yhteyttä pankkiini että asia olisi selvitetty. 

Mä ymmärrän että sä et saa roskia vietyä ulos, mutta kun kyse on kuitenkin rahasta? Miten helvetissä mä voin olla näin väliinpitämätön ja laiska? Mua ahdistaa edes ajatella paljonko mulla kaikista näistäkin jutuista tulisi rahaa tilille jos vaan olisin ne aikoinaan hoitanut.. inhoan laskuja, inhoan puhua rahasta, inhoan ajatella rahaa, inhoan käyttää rahaa, inhoan olla käyttämättä rahaa. Tää on ihan sekopäisen toimintaa sanon minä. 

Mä tarviin assarin. Halukkaita?


5 kommenttia:

 1. Meissähän on sitten paljon samaa :DD:d

  VastaaPoista
 2. Voi Niko! Et uskokaan miten hyvin mä voin samaistua tuohon saamattomuuteen! Siis jotain esim. kertoakseni Mä oon niin saamaton, että mulla tahtoo jäädä monet asiat viime tippaan, tai hoidan ne sitten kun on pakko tai usein kyllä on käynyt niinkin että oon jättänyt asioita tekemättä! Hups!. Varsinkin raha-asioissa mä oon yks saamattomuus, sillä vasta kun tajusin että mulla ei oo tarpeeksi rahaa maksaa laskuja, tai elää, niin älysin viimein sitten tehdäki jotain eli vitkuttelin tässäkin asiassa ehkä liian kauan, mutta tätä nykyä mä elän sitten "velkavankeudessa" ihanaa! No, mut onneksi lainaa ei tarvi ihan heti alkaa takasin makselemaan...:D

  Mutta pakko myöntää, että ehkä tää mun elämäntilannekin on vähän sellanen, et aina ei vaan jaksa vaikka kuinka haluaisi tehdä tiettyjä juttuja, mut päivä kerrallaan eteenpäin meen. Ja joo siivous ei kyllä oo munkaan suosikkipuuhaa, mutta mä oon sellanen ihminen (vaikka mikä fiilis olisi) että jossain välin mun on pakko esim. tarttua imurinvarteen (joo kiukkusena onkin hyvä siivota), tai tiskata tai jotain muuta...kun mä en vaan kestäisi asua kämpässä, joka muistuttaisi sikolättiä!

  Ja joo todella mallikkaasti hoidit juontosi! Et mun sydän kyllä suli, kun olit jotenkin niin hellyyttävällä päällä, ihana oli kuunnella niitä sun höpötyksiä... :) tai ainakin hyvällä tuulella? Siltä se kyllä näytti.

  Ps. Älä missään nimessä leikkaa hiuksiasi kaljuksi! Ei sovi sulle. Mut joo mitäpä mä tiedän, joten teet niin kuin haluat, mutta jos sulla ei oo hiuksia päässä, niin talvella olet kyllä ihan jäässä! :) Ja joo mieluusti mä sun assari voisin olla, mutta pahoin pelkään että se ei onnistu koska asun jossain korvessa & mä varmaan kerkeäisin aina kysymään jotain miljoona kertaa sulta että: Niin mitä? Siis sanotko uudestaan? Ja sitten mä höpöttäisin siihen päälle mitä sattuu, mut oikeestaan mä vähän luulen et ei tosta mun assarina olemisesta tulis mitään, kun mä vaan hymyilisin jne. Tai jähmettyisin kuin patsas ja mulla menis kaikki sun sanomiset ohi kun oot niin ihana!

  Saana

  VastaaPoista
 3. Moikka,Niko. Meitsihän vois ruveta sun assariks... :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. mulla on ihan samanlainen ongelma! jos tiedän että mulla on joku lasku maksamatta mutta en jaksa etsiä sitä niin ajattelen aina "kyllä ne lähettää uuden" ja sitten siihen tulee aina jotain extra maksua päälle! Ja toinen on matkojen varaus.. mulle on nyt käyny jo 2 kertaa niin että varaan kaverin kanssa matkan ja sitten ei mennäkään sinne ja hups hei rahat täsyin hukkaan...

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com