keskiviikko 12. syyskuuta 2012

tervehdys!


Pla. Pla. Pla.

Edellisestä postauksesta on vierähtänyt nyt liki viisi päivää (se on melkein vuoden kestäneen blogini pisin aika). Hullua! En ole edes kamalasti ollut tämän kimpussa, lukenut kommentteja tai tehnyt juuri mitään muutakaan tässä koneella. Kaikki aikani on mennyt.. no jonnekkin muualle kuin läppäri sylissä istumiseen. En kuitenkaan pyytele anteeksi, koska minähän täällä määrään tahdin. Lupaan sen vilkastuvan taas kunhan saan itseni raiteille. Ilmassa taitaa olla syysmasennusta? Äitini neuvoja noudattaneena alan hieman piristymään. Olen popsinut jotain pillereitä joissa on vitamiineja ja juonut samaisia juomia. Kyllä se on vaan fakta että luontaistuotekaupasta löytyy vaikka ja mitä. 


Arkeni on koostunut nyt lähinnä töistä ja hengailusta. En pistä lainkaan pahitteeksi vaikka menossa on vaihe että käpertyisin mieluusti vain peittojen sekaan ja nukkuisin. Oon sitä mieltä että takana on äärettömän rankka kesä, jonka olenkin nimennyt paskimmaksi sitten miesmuistini. Saattaisin olla pienoisen matkan tarpeessa. Ollaankin yhden frendin kanssa vilauteltu sellaista pienoista mahdollisuutta ilmoille että josko tästä lokakuun aikana pakattais matkalaukut ja suunnattaisiin etelään. Se tietenkin vaatii rahaa, vapaata ja sitä että asiat täällä suomessa on kondiksessa. 

Yhteistyökumppanilta sellainen pieni vinkki että:

Tässä olisi teille pienoinen alennuskoodi ebookersfi 

Koodilla saatte 50 euron alennuksen pakettimatkoista (lento+hotelli). Varausaikaa teillä on koko syyskuu ja matkustusaikaa aina heinäkuulle, 2013.



*) 50 alennuksen teille tarjoaa siis ebookers 

Tehkää mut kateellisesti ja reissatkaa! Kyllä minäkin sitten joskus taas pääsen ruotsinlaivaa pidemmälle.. itseasiassa en ole sielläkään nyt pitkäääääään aikaan käynyt,haha. Pitää kahlata toi sähköposti läpi ja katsoa josko oisin saanut jotain muutakin kivaa vinkattavaa tänne blogini puolelle:)

Oon tässä kaiken kiireen keskellä koittanut pyöritellä ajatusta päässäni että järkkäisin ihan tajuttomat synttärit kuukauden päästä. Kelasin että alan ahdistelemaan ravintoloitsijoita, yhteistyökumppaneita, esiintyjiä ja ja.. järkkäisin kasaan unohtumattomat bileet. Haluan bileistä sellaiset että myös te siellä kotona olette tervetulleita sinne, mutta katsotaan tosiaan miten aika riittää ja mitä tälläisellä varoitusajalla saa kyhättyä kasaan. 

Mä olen loistava esimerkki ihmisestä joka aina suunnittelee kaikkea, mutta se itse toteutus on sitten aina hieman eri. Tottakai olisi ihanaa jos norsut juoksisi manskulla, tanssijat leijuisi ilmassa, forumissa olisi hintasirkus ja vaikka mitä. Ja tämä kaikki ihan vaan siksi että mulla on syntymäpäivät. Haha. Voi toista.. 

Kaikkihan muistaa kuinka tärkeät synttärit mulle olikaan? 

Luin juuri nettiuutisen jonka mukaan BB:n katsojaluvut ovat laskussa. Olenkin jo muutamana vuonna heittänyt ilmoille ajatuksen että pääsisin juhlimaan 5.10 synttäreitäni taloon, mutta toistaiseksi Mikko Räisänen ei ole lämmennyt ajatukselle. Tää palvelisi niin tuotantoa, minua kuin katsojiakin. Olettaen tietenkin että koko suomi haluaa seurata mun synttäreitä? Olen aina ollut niin kovin vaatimaton itseni suhteen.

Vaikka täällä blogissa on siis ollut hieman hiljaisempaa niin joka maanantaiseen tapaan hymyn verkkoon ilmestyy minun BB-blogini jota pääset lukemaan tästä!


Palataan vielä illemmalla! XOXO



*) Osa kirjoituksen linkeistä on mainoslinkkejä

18 kommenttia:

  1. päivän naurut tosta videosta :D
    mut mä haluaisin ainaki seurata telkkarista sun synttäreitä

    VastaaPoista
  2. vitttuu repesin tolle videolle, huippu! :''DDD

    VastaaPoista
  3. olis kyl tosi hauskaa lähtee jonnekkin ulkomaille :) toivottavast pääset sit juhlimaa synttäreitäs bb-taloon :D

    VastaaPoista
  4. toi video oli nii hyvä :D ois ollu iha älyttömättön hyvä jos oisit päässy bb taloo sun synttäreinä!!

    VastaaPoista
  5. Just hyvä toi synttärit bb-talossa :)!

    VastaaPoista
  6. heeeh se olin minä joka kysy siinä sun ohjelmas et onks sul blogi :D
    tosi kivan olonen tää:)!

    VastaaPoista
  7. Kiitos tuosta videosta, edes yksi asia sai minut hymyilemään tänä paskana päivänä! :DDDD

    Sulla on samana päivänä synttärit kuin mulla ja voin kertoo että eipä tuollaiset itkupotku raivarit oo kaukana kun tässä vaiheessa näyttää siltä että tiedossa on ei-mitään-bileitä. :D

    Toivottavasti pääset syysmasennuksen yli ja saat elämän raiteille. :) ♥ HALEJA!

    VastaaPoista
  8. voi eii toi video oli jotai niin ihanaa !:D

    VastaaPoista
  9. Niko, oon aina ihaillut ja tykännyt susta tosi paljon, mutta kieltämättä jäi vähän hämmentämään tuo pennan ja joni virtasen bloggailu sun riehumisesta baarissa ihan ilman syyttä? Tietysti en heitä halua uskoa ja olihan toi vain heidän näkökulmastaan kirjoitettua tekstiä, mutta ois kiva kuulla totuus ton jutun takaa :o ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöhpöh :) en meinaa tälläiseen asiaan ottaa mitään kantaa ja kirjoitan blogissani mielummin vaikka kurapaskasta kuin näistä älyttömistä juoruista!

      Poista
    2. mun mielestä nuo kaks henkilöä hakee itselleen huomiota keinolla millä hyvänsä. Syytä julkisuudessa keikkumiseen kummallakaan ei olisi ja tunnetusti penna ainakin liiottelee ja repii useita juttuja päästää. Harmi silti lukee tollasia juttuja Nikosta, mut uskon ja toivon että tämäkin juttu oli päästä tempaistu tai liioteltu juttu :)

      Poista
  10. Eiiih, mä oon nyt tota samaista videoo susta kattonut parina päivänä!! Niiin hyvä :D voi Nikoa voi Nikoa, kun sopii pinkki paita <3 Oot niin ihana :D

    VastaaPoista
  11. http://www.youtube.com/watch?v=IbfBWEGsxYg Oot päässy toho biisinki ;)

    VastaaPoista
  12. syysmasennusta täälläkin... toivottavasti lähtis nopeesti pois! pitää varmaa itekki ruveta keittelemää jtn piristysrohtoja :D ps. muistatko mua, oltiin dtm samaan aikaan viime pe (sanoit että näytän keshalta :D)?

    VastaaPoista
  13. eeikä tuo video:`D

    VastaaPoista
  14. toi video on paras! :D oot ihana, voi pikkusta<3

    VastaaPoista
  15. hyökkää mua kimppuun täällä... :D juu hyvää suomen kieltä sullaki

    VastaaPoista
  16. ihana toi video <3 repesin :'D

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com