lauantai 27. lokakuuta 2012

Anonyymit + raha = ihan kiva yhtälö?


Viimeisten päivien aikana siellä on yksi tai useampi anonyymi ollut äärettömän huolissaan mun tuloista/veroista/tuotelahjoista ja mitä vielä? Nää asiat eivät kuulu teille, mutta jotta nyt oltaisiin rehellisiä niin heitetään muutama fakta tiskiin. 

-Mä en kestäisi päivääkään teidän anonyymien kommentteja ellette te välikäsien kautta toisi mulle myös rahallista hyötyä. 

-Saatte kommentoida mun blogiani vain ja ainoastaan siksi että te raukat tuotte kuin vahingossa mulle lisää lukijoita. On nimittäin niin että verkossa on muutamia blogeja joissa juurikin nämä anonyymit näyttelevät aika merkittävää osaa. Uskallan väittää että tässä blogissa noin. 10% mielenkiinnosta on juurikin teissä. Luen itse verkossa erästä blogia vain siksi että sinne blogiin tulee ihan hemmetin idiootteja kommentteja juurikin anonyymeiltä. 

Mä annan ihan pienen vinkin teille: Jos teidän viha mua kohtaan on niin suunnatonta mitä teidän kommentit antaa ymmärtää niin laskekaa nyt helvetti 1+1. Miksi ihmeessä notkua melkein taukoamatta täällä mun blogissa ja kasvattaa sen rahallista arvoa jokaisella hemmetin sivupäivityksellä? Tehän teette juuri minusta maailman onnellisinta poikaa. 

Viha ja rakkaus todellisuudessa on yksi & sama tunne. Olen äärettömän kiitollinen ja onnellinen että pystyn herättämään omalla toiminnallani vastaavia reaktioita teissä jo neljän vuoden ajan. 

Eli kaikki tiivistettynä: Pahinta mitä te voitte mulle tehdä on tyhjentää se helvetin sivuhistoria &  olla tulematta tänne mun sivuille, se saa mut ärsyyntymään. Se että te notkutte täällä ja herätätte mielenkiintoa blogissani on suorastaan sellainen palvelus että mä olen miettinyt että pitäisiköhän mun antaa teille joku prosenttiosuus mun tuloista? Mitä te haluatte?

Hihi. Tälläiset lukemat on kyllä ihan kiva lisä tilille kieltämättä. Joten jatkakaa! Ihanaa että harrastuksesta maksetaan, tosin viimeisten kuukausien aikana mun blogi on kyllä näytellyt aika suurta osaa mun elämässä & toisinaan olen jopa miettinyt että onko tämä työtä? Koitan pitää bloggaamisen hauskana ja sellaisena että teen tätä juuri niin kuin itse haluan, silloin kuin itse haluan ja juuri tällä tyylillä kuin itse haluan. 


Kiitos kaikille! 

47 kommenttia:

  1. oho aika hyvin oon lyönyt leiviks tällä blogilla jatka samaan malliin Niko oot ihan juuri tuollaisena kuin olet muista se aina tapahtuipa maailmassa mitä tahansa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. thääänks! ja tosiaan pahoitteluni että käytän sanaa "anonyymit",koska faktahan on että siellä on myös timantteja joukossa<3 eli kiitos :)

      Poista
  2. Voi herraisä näitä.....mullakin on tuo freelancer verokortti, ja kulut saa ensin vähentää. Tämähän ei edes näy, jos ei ole esim. nettiyhteyttä ja sähköjä.
    Hyvin tienaat ja pitääkin, koska olet suosittu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dödii! Sieltä tuli hyvä esimerkki:) Kiitos. Ja siis en pidä tätä blogia rahasta, tämä vaan selvennykseksi jos jollain jäi kirjoituksestani sellainen kuva. Tää nyt oli hieman provoamista ja todellakin asioiden oikaisua siinä mielessä että enhän mä täällä tulilinjalla ihan ilman korvauksia roiku :)

      Ihanaa lauantain jatkoa Merjalle <3

      Poista
  3. Mun täytyykin alkaa iha piruuttaan klikkailee monta kertaa sun blogeja...
    Sähän voisit aina linkata tähän uuden blogin perään vanhoja blogeja? niin pääsee nää inhokit tsekkaan jos joku jääny välistä? ;)

    Linkkailet ihan sillä periaatteella "Oletko jo lukenut nämä?"
    Ideaa?
    Oot niko ihan huippu!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en mä nyt varsinaisesti jokaisesta klikkauksesta täällä rahaa saa. Enkä mä nyt tosiaan tällä blogilla miljoonia tienaa ja en tätä todellakaan edes rahan vuoksi pidä:) Mutta JOS joskus haluan tällä pelkästään rahaa tehdä niin ehkäpä mä sitten kokeilen tätä sun vinkkiä :D

      Poista
    2. Okei!
      Oot ihan paras... (aina seurannu salaa, satunnaisesti tänne kommentoin enemmän facebookis..)
      Oot mahtava.. Video blogeja lisää <3

      Poista
    3. Joo videoita on luvassa jatkossa lisää tyylillä "Päivä Nikon kanssa" :) oon mm. tänään kuvannut jo yhden klipin tulevaan videoon. CU! xoxo

      Poista
    4. tuskin maltan oottaa... sitä edellistä "Päivä Nikon kanssa" vois melkein verrata salkkareihin (joihin oon koukussa)
      Melkein yhtä pitkä ja koukuttava.. ^^
      We NEED MORE! ;)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Oot kyllä huippu tapaus!! Täysin muuttunut mielikuva susta kun olen ryhtynyt lukee blogiasi - jatka samaan tyyliin :) Toivon kaikkea hyvää sinulle!! Toivoisin sinunlaisia aitoja ilopillereitä olevan enemmänkin!! <3

      Poista
  5. Fuck the world, jos joku ei tykkää siusta, se on niitten menetys ja siulle tässä tilanteessa vaan hyöty! Miusta oot ainakin tosi sulonen ja kirjotat hyvin ja mielenkiintosesti tätä blogia ja vieläpä kaiken lisäks tosi fiksu heppu, vaikka useet saattaa luulla, että oot idiootti, mut niin minuuki aina luullaan. Jatka samaan malliin Niksukkainen! :)

    T. Täällä taas tää sama bussi/halusin lentosuukkoja pienempänä chatissa -tyyppi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos loistavasta kommentista! Ja meitsi muistaa kyllä sut :) en voi unohtaa tätä bussissa kohtaamista:D:D!

      Poista
    2. Hahahahah hyvä, lupaan tehä vielä joskus jonku yllärin ja piristää vaikka sun duunipäivää ja lähettää jonku kivan viestin :D Muistan sillon ku istuit siinä minuu vastapäätä, nii mietin vaa kädet hioten että uskallanko sanoo mitään, mut sit otin itteeni niskasta kiinni. 8( Oon vaan aina tykänny siun luonteesta niin paljon, oot niin samantyyppinen ku mie. :D

      Poista
    3. Jei! seuraavaa kertaa odotellessa.. ;D haha!

      Poista
  6. Sä oot kyl mahtava :D Välillä miettii et mite sä oikei jaksat noita idiootteja :( Mut jatka samaan mallii! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 mä jaksan niitä just siksi että myös teitä ihania on ihan huuuuuuurja määrä:)

      Poista
  7. "Mä en kestäisi päivääkään teidän anonyymien kommentteja ellette te välikäsien kautta toisi mulle myös rahallista hyötyä"
    Eli teet mitä vain rahasta?

    "Nää asiat eivät kuulu teille" Verotus suomessa on julkista koska se ehkäisee harmaata taloutta. Tusinajulkkikset ovat usein narahtaneet juuri veroista, enkä usko että olisit poikkeus. Sitä odotellessa,kippis.


    Jätit vastaamatta edellisestä postauksesta
    -Varmaan tuotannonkin mielestä sinun tarkoitus oli vahingoittaa sitä naista kun sait kenkää raivareidesi jälkeen.
    En ole koskaan ollut työtön ja tuloja on niin paljon että laskut on hoitunut ajoissa.
    Veroista olen huolissani koska en halua elättää siipeilijöitä.

    -Onko suhteesi isääsi parantunut sen jälkeen kun olit talossa. eikä hän enää tunnustanut pojakseen.
    Ymmärrän kyllä häntä. LOL

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tätä mä tarkoitin:) haha, aika yllättävä veto että tämä jatkuu edelleen tämän postauksen jälkeenkin. Annetaan nyt sitten paukkua oikein kunnolla:

      -Ei en tee "mitä tahansa" rahasta. En mm. ole suostunut ottamaan vastaan eräältä firmalta dildoa mitä minun olisi pitänyt mainostaa blogissani. Tietenkin lähdetään neuvottelemaan rahasta niin kukapa ei kirjottaisi dildosta artikkelia jos siitä maksettaisiin kunnon hillot?

      -Se että mitkä mun tarkoitukset olivat BB talossa 10.10.2008 kun heitin viinilasin ja tölkin lattiaan eivät valitettavasti koskaan tule selviämään suurelle yleisölle, koska minä olen ainoa ihminen joka niihin kysymyksiin tietää vastauksen. Valitettava tosiasia on se että edes tuotanto ei pääse minun pääni sisään vaikka olenkin asukkaana talossa.

      -Mitä tulee minun ja isäni suhteeseen niin en pui näitä asioita julkisesti. Yllättää sinäänsä? Te kun aina luulette minun puhuvan kaikista asioista julkisesti. Kuinka monta kertaa olet mm. nähnyt poikaystäväni täällä blogissa viimeisen vuoden aikana? Et kertaakaan :)

      Mitä tulee isääni niin hienoa jos olet kuullut hänen myöntävän sinulle että hän ei tunnusta minua pojakseen:) Kun minulta kysytään isästäni niin kerron yleensä kyselijöille että hän on kuollut minun elämästäni.

      Mutta jatka ihmeessä! Kiinnostuksesi minua kohtaan on suorastaan ihanan sairasta ja sitähän sinä varmana oletkin? Etkö? Näissä tapauksissa on yleistä hyväksikäyttö tai joku vastaava.. Haluatko kertoa minulle puolestasi että kumpi viereesi hiipi öisin, oliko se sinun isäsi vai äitisi?

      Toivon sinulle kaikkea hyvää ja oikeasti toivon että saat korjattua pääsi jotenkin:) Voin kuitenkin vannoa että se ei tule tapahtumaan mun blogini puolella.

      Poista
    2. Se ei edes kuulu sulle, mitä Nikon isä ajattelee pojastaan. Ihanaa, kun Niko tienaa tällä hommalla just sunlaisten ihmisten ansiosta.

      PS. Oot nolo XDDDDDDD

      Poista
    3. Ahah ! Oot ihana Niko ♥

      Poista
    4. Minkälainen se dildo oli,oliko kenties paksu ja suonikas. Pääsitkö testaamaan.oliko mukavan tuntuinen? LOL

      Oliko isäsi "paha" sinulle kun pidät häntä mielikuvitus kuoleena?

      Poista
    5. -Ei en tee "mitä tahansa" rahasta. En mm. ole suostunut ottamaan vastaan eräältä firmalta dildoa mitä minun olisi pitänyt mainostaa blogissani. Tietenkin lähdetään neuvottelemaan rahasta niin kukapa ei kirjottaisi dildosta artikkelia jos siitä maksettaisiin kunnon hillot?

      Jos ymmärrät lukea niin saat varmana vastauksen kysymykseesi tuosta? Et oikeasti voi olla noin tyhmä?

      "Oliko isäsi "paha" sinulle kun pidät häntä mielikuvitus kuoleena"

      Kuka sanoi että hän on "mielikuvitus kuollut"? Hän taitaa oikeasti makaa tällä hetkellä mullan alla, joten kunnioitetaan kuolleita ihmisiä edes hieman ja ei vedetä heitä tänne blogini keskusteluihin.

      Poista
    6. 1.hän on kuollut MINUN elämästäni
      2.Hän TAITAA oikeasti makaa tällä hetkellä mullan alla

      1.Eikö sitten ole kuolut muiden läheisten elämästä.
      2.taitaa?? etkö ole varma vai oletko niin sekaisin ettet tiedä?

      Osanottoni jos todella kuollut:(

      Poista
    7. 1. "eikä hän enää tunnustanut pojakseen", EN muista lukeeni isäni lausuntoa asiasta esim. mediasta? On siis oletettavaa että isäni on aikoinaan kyseisen lauseen kertonut sinulle. Sinulla on varmana mahdollisuus jututtaa myös hänen muita läheisiään? Kysy heiltä,olen aina koittanut puhua vain omasta puolestani. Enkä mm. laittanut lauseita muiden suuhun, enkä meinaa jatkossakaan näin toimia.

      2. Olen varmana hieman sekaisin, koska istun edelleen tässä koneella ja lueskelen sun kommentteja ja vastailen niihin. Hienointa tässä on se että minä taidan päättää sen milloin tämä keskustelu päättyy ja sehän on sulle se kaikista harmillisin juttu.. kun et enää saakkaan näille sun provoviesteille vastiketta / huomiota :)

      Jos haluat jatkaa tätä keskustelua niin koita jotain omaperäisempää. Mulla alkaa menemään suhun pian maku.. anonyymi joka ei olekkaan täällä mun ikkunan alla stalkkaamassa mua vaan ja ainoastaan toistaa mediassa pyörineitä asioita. Huoh:/

      Poista
    8. Ei se sitten oikein selvinnyt onko se oikeasti kuollut ja taitaako se maata mullan alla, luulen että sun kannataisi mennä juttelemaan isäpoika suhteestasi psykiatrille. On se hienoa että sulla on valtaa päättää keskustelu lol

      Poista
    9. Ei tulisi mieleenikään tulla stalkkaamaan sun ikkunan alle. Koetan vaan saada sut hermostumaan.LOL

      Poista
    10. Eikä sen asian tarvitse teille koskaan selvitäkkään, koska mulla on aika tiukasti vedetty raja sen suhteen mistä mä puhun ja mistä mä en puhu. Valitettava tosiasia on se että mun ystävät/perhe eivät halua olla osa tätä blogia ja tätä kautta tarvittavat tiedot heidän olemassaolostaan / asioistaan voitte halutessanne selvittää vaikka facebookin kautta. Kun jaksaa hieman nähdä vaivaa niin saa varmana selville mun läheiset ja ystävät.

      Ja mitä tulee tähän isäpoika-suhteeseen josta mun pitäisi jutella mun psykiatrille niin sanottakoon että nekin keskustelut on aika henkilökohtaisia eikä niidenkään keskustelujen sisältö ole teille tarkoitettua :)

      Mä puhun mielummin tunnin ajan jostain muusta asiasta siellä kun asioista joita mun elämässä ei ole. Se ei ole halpaa lystiä. 130 euroa / 45 minuuttia. Huhu.. Mutta onneksi on pätäkkää millä mällätä ;)

      Nyt vien mun 3000 euron koirat ulos ja sen jälkeen meen keskustaan syömään. Puspus! Tästä varmana lisää blogissa heti huomenna. Moikka!

      Poista
    11. "Ei tulisi mieleenikään tulla stalkkaamaan sun ikkunan alle. Koetan vaan saada sut hermostumaan.LOL"

      Sä et tule saamaan mua hermostumaan asioilla jotka eivät ole mulle kovinkaan henkilökohtaisia.Mä olen katsos 4 vuotta lukenut näitä samoja kommentteja :)

      Heti kun sä saat selville musta jotain äärettömän henkilökohtaista mitä et ole lukenut mun blogini puolelta / lehtien sivuilta niin katsellaan sitten uudestaan.

      Mä luulen että meistä kahdesta tästä keskustelusta eniten hermostut sinä, koska onhan se aika puuduttavaa huomata miten oma aamupäivä meni juuri hukkaan ja et saanutkaan mua hermostumaan;)

      Poista
    12. " Mulla alkaa menemään suhun pian maku.."

      Ehkä pientä vittuuntumista kumminkin???:)

      Hyvä kun tiedät psykiatrien veloitukset.

      Poista
    13. Ei vittuuntumista, ei hermostuneisuutta vaan ihan oikeasti maku. Sulla oli aika hyvä alku sun provoamisessa, mutta sitten huomasinkin että sulla on kaikki valttikortit jo heitettynä pöytään ja valitettavasti niistä ei mikään uponnut:) Jos alottaa vittuilun/kiusaamisen niin kannattaisi osata se homma. Ja tottakai mä tiedän hinnastot kun niitä itse käytän.

      Mutta joo, eiköhän tää ollut tässä. Kyselytunti on päättynyt ja mä tiedän jatkossa ignorata nää kommentit. PusmO!

      Poista
  8. Tuskin saat rahaa ainakaan minusta. kosska en klikkaa sivultasi yhtään linkkiä.
    LOL

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta olet sivuillani juuri nyt.

      A. Se nostattaa minun kävijämäärää
      B. Se näyttää mainostajan silmissä hyvältä

      ..joten älä jatkossakaan klikkaile mitään, minulle riittää että olet täällä :)

      Poista
    2. Anonyymi: Miksi joka helvetin kommentin perään pitää laittaa LOL? Miksi sua kiinnostaa tulla tänne vittuilemaan ihan vaan vittuilemisen takia? Musta tuntuu että vastaus on se ettei sulla loppujen lopuksi taida olla omaa elämää lainkaan :D

      Poista
  9. On mautonta näyttää julkisesti, miten "paljon" blogillasi tienaat. Niko viisaana ihmisenä varmaan ymmärrät ton itse myös?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä täällä blogin puolella on keskustelu mennyt sen verran "mauttomaksi" että ainoa ratkaisu oli mun mielestä näyttää totuus ja lopettaa se p:n jauhaminen. Ja tämähän oli suora kehoitus että ihmisillä joilla on verenpaine liian korkealla kun lukee mun blogia niin kannattaa vaihtaa saittia, koska ei tätä nyt kannata liian vakavasti ottaa. Tämä on vain yksi blogi muiden joukossa :)

      Kiitos kuitenkin mielipiteestäsi:)

      Poista
    2. no miltä ajalta noi summat on?

      Poista
  10. NIKO!!! OOOT AIVAN JÄRKYTTÄVÄN IHANA TAPAUS BLOGINESI!!! :)

    VastaaPoista
  11. oot niko ihanaa :3 ♥ mist muute saa ton adsense tilin, tai et sitä rahaa niiku saa ? :3

    ps. ne anonyymit jotka kirjottaa kaikkee idioottimaista on iha tyhmii :P

    VastaaPoista
  12. oot kyllä niin sulonen ::3 ja kiva kun tää tuottaa ees noinki paljon (: jatka samaan malliin, sun videoitakin kun kattelee ni kyllä hymy on herkässä ::p <3

    VastaaPoista
  13. mitä sä laitat sun hiuksiis et saat ne pysyy tollee? itekki haluisin samantyyppistä kampausta pitää D:

    VastaaPoista
  14. Todella taitavasti käsittelet kaikki törkeät kommentit! Myötähäpeän määrä on välillä uskomaton...

    Jatka samaan malliin. :) Oot huippu!

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com