keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Ei otsikkoa


"Tällä viikolla mä en syö kertaakaan ulkona ja mä meinaan tehdä itse ruokaa joka päivä!" -Niko

A. Kun sä näät tämän hampurilaisen isona bussipysäkillä sulle tulee himo. 
B. Kun sä lähdet hakemaan muoviankkoja sun ammeeseen, keskustaan ja huomaat että ne on loppu & myymälän vieressä on hese. 
C. Kun sun kaveri kuiskaa sun korvaan että se ei ole pitkään aikaan käynyt hesellä.
D. Kun sä tajuat että sun jalat alkaa hieman ramppaamaan jatkuvasta kävelystä ja olisi kiva istahtaa hetkeksi, mutta ei ravintolassa voi istua ellei tilaa?
E. Kun sä mietit kuluttavasi nuo kalorit kotimatkalla pois..joten on ihan sama jos sä sorrut?
F. Kun sä tajuat tekeväsi himassa postausta siitä että sä olet syönyt hampurilaisen sun on ehkä pakko hakea aamulla apua sun ongelmiin.
G. Gay? Se ei riitä että olet homo, sulla on myös ongelmia sun syömisen suhteen!
H. Kun sä hoet itsellesi että "tuplajättijuusto" on kampanja ja sitä ei myydä heseissä ympäri vuoden.
I. Kun sä kehut sun kaverille että kampin hesessä saa näpyttää tilauksen itse ja noutaa ruokansa tiskiltä & siksi siellä on kiva käydä.
J. Kun sulta lähtee tää homma ihan lapasista niin on ehkä parempi heittää kone kiinni ja todeta vaan että hemmetin hyvä oli & mä alotan sen mun "en syö ulkona"-sydeemin vaikka huomenna.

EDIT/ meinasin niin poistaa tämän postauksen, mutta se olisi ollut vielä nolompaa että kirjoittaa postausta hampurilaisesta keskellä yötä ja sitten poistaa sen ennen kuin kukaan edes kerkee sitä näkemään. ha ha!

3 kommenttia:

 1. Tiedän Nico ettet pidä Anonyymien viesteistä.. Olen salaa seurannut blogiasi ja pidän todella kirjoitus tyylistäsi.. Se jotenkin vetää mukaansa.. Välillä nauran ääneen kun vähä-älynen sun hassutuksille.. Itse tiedän houkutuksista raju diettini vetää puoleensa herkkumainoksia, pakko vaan yrittää niitä pois sulkea mielestä -28 kg onneks antaa pienen stopin herkuttelulle.. Joten kiitän sinua tästä mieliteosta ,hampurilaisesta,eikä mistä tahansa hampurilaiseata vaan jättimegayyberhyyber hampparista pitää varmaan perjantaina pitää isomman kaavan mukainen herkku päivä.. :)

  Mutta kiitos silti että jaksat kirjoittaa usein blogiin,jota on mielenkiintoista seurata. Ihanaa talven odotusta sinulle ja koirillesi..

  -S.S-

  VastaaPoista
 2. Oot ihana! Rakastan sun blogias! :p

  VastaaPoista
 3. oho ompas homoeroottinenkuva.
  tulee mieleen nuoruusajat

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com